Viena -cazare tranzit

Viena -cazare tranzit | Autor: Raluca

Link direct la acest mesaj

Caut o pensiune/hotel nu f. pretentios in Viena pentru doua nopti.Calatorim cu copil asa ca niste sfaturi ar fi bine venite, preferand sa ma duc in locatii deja testate. Daca ma puteti ajuta cu adrese, va rog.....

Raluca mama Ilincai de 4 ani

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns korinna spune:

Cand am fost in Viena,am stat la un gen de pensiune,un minihotel.E cam scump:240 euro/noapte,camera dubla.

http://www.kuchlmasterei.at/

Insa conditiile sunt superbune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dandush spune:

Buna . Si eu cand am fost in Viena am stat la Hotel Astor din fata aeroportului. Nu retin exact cat a costat, si noi eram cu copiii , deci nici nu ne permiteam sa cheltuim prea mult, si am vrut conditii cat de cat bune, dar vreau sa-ti zic ca am iesit de acolo foarte satisfacuti.

If u wanna c the rainbow,u have to put up with the rain.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemona spune:

Raluca, si noi intentionam sa ajungem pe la Viena in vara si am gasit aici mai multe posibilitati de cazare.
http://www.jeka.ro/CautareCazareMulticriteriu.php
Completezi formularul de oferta si gasesti f multe hoteluri la diverse preturi.
Daca dai click pe patratelele din mijloc vezi pretul pe loc in functie de perioada din an (difera destul de mult).
Si noi vom merge cu fetita noastra de aproape 2 ani si m-am orientat catre NH WIEN despre care am citit lucruri f bune (central, curat, mic dejun bufet bogat. Vezi ca de la 15 iunie este 96 euro/camera dubla.

Anemona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Noi am stat anul trecut la www.accorhotels.com/accorhotels/fichehotel/gb/etp/3706/fiche_hotel.shtml" target="_blank">etap, am fost cu copiii si ne-am simtit bine. E si mic dejun bufet suedez, bogat si gustos.
Anul acesta am rezervat tot acolo, vom merge peste 2 saptamani.

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii
Mihaela si fetele mele
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Si eu am fost 2 nopti in sept. 2005 cu Bianca in Viena si am stat aici la Jugendherberge Wien-Hütteldorf. Scholssberggasse 8:

http://www.hostel.at/en/index.asp?id=jgh

Era la 5 min cu bus-ul sau cca 10 min de mers ep jos in pas de plimbare de statia de U4. F. aproape de Castel.
Noi am platit aproape 50 euro pe noapte cazare + mic dejun (dar eu am optat pt varianta mic dejun american si a fost f. bine: aveam altceva in fiecare zi, spre deosebire de cei care nu optasera decat pt mic dejun normal). Am vazut ceea ce era mai important de vazut in cca 2 zile jumate, ne-am intors si la 11 noaptea si nu am avut pb....

Hotelul e ok, desi e loc si de mult mai bine. Eu am cerut din start camera cu dus (dar baia a fost comuna la 2 camere - noi am avut noroc ca nu era aglomerat in perioada aia).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Mi se pare super oferta postata de mihaela_s...insa daca vreti un studio (care sa aiba si o chicineta), puteti incerca www.rohacek.at/" target="_blank">aici...eu am fost asta-toamna si sint conditii de 4 stele la preturi rezon. Nu-i chiar in centru, insa transportul vienez e bine pus la punct, asa incit distanta nu e o problema...

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca spune:

Multumesc mult de ajutor, noi preconizam sa plecam peste trei saptamani asa ca sunt presata de timp in cautarile mele...

Raluca mama Ilincai de 4 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanicea spune:

buna!
poti sta cum a mai zis cineva, la etap. e ieftin si curatzel. parca e 50-51 euro/cam dbl/noapte. mai exista si 3-4 ibis-uri care au preturi mai accesibile decat alte hoteluri.

era o pensiune ieftinutza, destul de centrala, cred ca pe langa maria hilfe...se numea pensiunea corvin sau corvinus. e a unor romani unguri.caut-o pe net si poate gasesti ceva tel si e-mail s ale scrii. si langa ea era o alta pensiune dragutza si cam la acelasi tarif(amandoua erau cam la 50 euro/camera dbl).
succes!!!!!!!

drum bun si calatorie placuta!
numai bine!

roxi foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Noi am stat la Ibis si a fost ok. Micul dejun bogat (bufet suedez) si preturi nu prea mari.

Claudia, Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
Poze Mara si Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Ralu, sper ca nu te-ai hotarat deja, stiu o pensiune excelenta, super centrala si un pret excelent, uite aici:

Gasthof Schosztarich - Georg und Renate Schosztarich Franzenbrückenstraße nr. 11, 1020 Wien Tel.: +43 1 214 54 76. Testata. Are si parcare inclusa, ceea ce in centrul Vienei e excelent.

N-ai cum s-o ratezi, e foarte usor de gasit si asta vara tariful era 60 de euro pe noapte.

Edit: acum vad si postarea mihaelei_s oferta mi se pare extraordinara

vidiazni, ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual ...

Mergi la inceput