Viena -cazare tranzit
Raspunsuri - Pagina 2
anemona spune:
Roxana, este tentanta pensiunea de care zici, am incercat s-o vad pe net, dar nu am reusit. Poti sa ne spui cam la cate stele este clasata si cam care sunt conditiile? Ma tenteaza in special pentru ca este in centru si noi vom merge cu fetita de aproape 2 ani, deci avem nevoie de o cazare aproape de obiectivele turistice, sa fugim sa papam si sa ne odihnim. As vrea insa sa ma asigur ca sunt conditii, nu este totul vechi si deprimant.
Camerele au baie proprie? Cum se face rezervarea?
Multumesc mult !
Anemona
nana_sim spune:
Noi am stat acum 2 ani la Pensiunea Caroline unde ne-a fost excelent. Am avut o camera foarte spatioasa, in acoperis / mansarda cu absolut tot ce e nevoie in ea si cu o vedere de la inaltime foarte buna. Gasesti aici tot ce vrei sa stii http://www.caroline-wien.at/
Am avut mic dejun inclus iar in apropiere este un supermarket. Pana in centru am facut 10 - 15 minute pe jos dar e o statie de metrou foarte aproape. Am reusit si sa parcam masina in fata!
Simona
nimeni2011 spune:
Si noi mergem destul de des la Vienna,si m-i s-a parut cel mai convenabil-din cauza pretului,si ca e usor de gasit,si aproape de centru-hotelul Etap.Ptr odihna,si sa faci un dus e super!Dar fiti pe faza,ca e cam tot timpul arhiplin!Faceti rezervarea din timp,on-line!
roxana1974 spune:
quote:
Originally posted by anemona
Roxana, este tentanta pensiunea de care zici, am incercat s-o vad pe net, dar nu am reusit. Poti sa ne spui cam la cate stele este clasata si cam care sunt conditiile? Ma tenteaza in special pentru ca este in centru si noi vom merge cu fetita de aproape 2 ani, deci avem nevoie de o cazare aproape de obiectivele turistice, sa fugim sa papam si sa ne odihnim. As vrea insa sa ma asigur ca sunt conditii, nu este totul vechi si deprimant.
Camerele au baie proprie? Cum se face rezervarea?
Multumesc mult !
Anemona
cred ca e de 2 stele, rezervare se face prin telefon, iar conditiile sunt foarte bune. Am si colegi cu fitze care au fost acolo...aaa da, au baie proprie, nu toate camerele, dar trebuie sa ceri asa...
vidiazni, ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual ...
anemona spune:
Roxana, e super oferta ta. Pai cred ca o sa ne reorientam si noi in cazul asta.
Multumesc mult !
Raluca spune:
Roxana, Simona multumesc ptr. adrese, inca nu m-am hotarat...tipic pentru mine.
(La Etap am stat anul trecut-tot asa ptr. doua nopti da' nu mi-a placut, aveam senzatia ca se misca plafonul, iar baia este o cutiutza de plastic, ptr. noi a fost acceptabil dar nu m-as duce cu copilul acolo)
Raluca mama Ilincai de 4 ani
roxanicea spune:
daca vi s-a parut nasol etapul mergetzi la o pensiune si poate va fi mai ok. s-ar pute aceva mai scump...dar sigur mai curatzel. etapul acela din viena..e cam de tranzit si poate de aiai de asa de "forjat". eu am stat la etapuri in frantza si am avut condiztii de ibis. crede-ma! cu baia maricica, nu rupta din suprafatza camerei, exact ac si la ibis. aproape ca nu am vazut diferenzta. iar pertzul era de etap: 5-55 euro/camrea/noapte.
drum bun!!!!!!!!!
roxi foto