Clubul nurorilor (29)
Raspunsuri - Pagina 7
Boca Daniela spune:
Vai fetelor ce vreme urata e afara, Alex e agitat ca vrea afara si-i tot arat pe geam ca ploua.imi storc mintea sa inventez tot felul de jocuri , altfel inebunim in casa.
Doamne , cand citesc ce soacre aveti fetelor si cate rautati va fac , ma gandesc cum suportati.Ca eu ma enervez teribil cand se baga a mea cu sfaturisi i-o retez imediat, am noroc ca sotul meu zice sa n-o bag in seama ca si asa facem cum vrem noi.Mai mari probleme am cu parintii mei care sunt mai bagareti ca socrii,plus ca stam in apartamentul lor si aranjat tot de ei, dar i-am pus eu la punct sa nu se bage.
Aveti dreptate sa fiti suparate cand primiti sfaturi de la soacre sau mame in ce priveste cresterea copilului,asta nici eu nu suport si am avut mari scandaluri cu mama si soacra pe aceasta tema, mai ales cu alimentatia lui bebe am fost presata tot timpul de sfaturi dar am facut cum am vrut eu, strict dupa carte.Si va dau un sfat, daca vreti copii sanatosi nu cedati la sfaturile celor mai in varsta.mai revin ca piticul trage de mine si urla in gura mare, .
marinar spune:
Mai fetelor, isi mai face omul treaba si voi deja ati ajuns la alt cap. pe la jumatate.....
Flavia nu am ce amanunte sa dau de la iesirea la padure: am mancat gratar si am stat la aer. Nu foarte confortabil pt ca nu am avut scaune ci numai paturi, si cum ne pregatim de bb nu prea am stat jos ca sa nu racesc. Oricum a fost prima iesire la aer din anul asta asa ca ne-a facut foarte bine.
Mai dar tu cum rezisti cu musafiri in fiecare zi????
Redi, din pacate pe soacra nu ai cum sa o scoti din viata sotului tau si implicit din a voastra. Traiasca cei 2000 de km.
Fanna sa-ti traiasca fratiorul!!!
Cherry felicitari. Si eu vreau sa fiu nasica, doar ca viitorii nostri fini nu s-au hotarat sa faca pasul.
Offf nici nu vreau sa ma gandesc la cate sfaturi voi primi cand voi fi gravi si cand vom avea bb. Soacra-mea tot arunca pastile ca bb va sta la ea pt ca noi trebuie sa ne odihnim, ca abea asteapta sa fiu gravi ca sa-mi pregateasca mancare.......... ca doar trebuie sa mananc pt doi (nu stiu cum ar putea manca cineva o portie in plus doar pt ca are in burtik un ghemotoc). Si eu am incercat sa-i spun ca bb va sta cu noi........nu stiu cat a inteles...problema ei.
Vreau sa va spun ca nici mama nu e de acord cu tot ce face cumnata mea pt micutza de 2 luni dar nu-i face nici un repros tocmai ca sa nu o supere.
marina
pozici
cherry22 spune:
Flavia, ce bine ar fi fost sa am liber azi, dar, nu se poa', trebuie sa fiu pe baricade. Partea buna e ca nu am sef azi, e plecat la paris, deci, la ora 18.00 sparg usa
Dana, urata vreme la voi. in bucuresti e soare si cald, si eu stau la birou, in loc sa ma plimb
Fetelor, ma bucur tare mult ca o sa fim nasi, mai ales ca finii sunt prieteni de-ai nostri, tineri si pusi pe distractie. Chiar ma intrebam cand o sa fim si noi nasi si uite ca s-a ivit ocazia. Merci pentru felicitari!
Aveti mare dreptate in legatura cu soacrele si copiii, ele cred ca stiu totul, cum se creste si educa un copil si, atunci cand au un nepot(nepoata) isi baga nasul lor cel rece in toate cele. . Eu i-am spus soacrei de la inceput ca atunci cand voi avea un copil il va vedea cand voi vrea eu si nu voi accepta sa se bage in cresterea si educatia lui. Nu i-a convenit deloc, ca, vezi doamne, macar sa-i ascult sfaturile, ca ea a crescut doi copii si stie mai bine. I-am zis ca sunt alte vremuri si este depasita de situatie. de atunci, nu a mai zis nimic in legatura cu subiectul asta.
fannna2003 spune:
quote:
Originally posted by redi
Iar eu am renuntat la nunta si am botezat in capatul lumii sa nu poata veni ,si inca nu am botezat in religia ei ci in a mea ca suntem diferiti si aici .
De ce ai renuntat la nunta?cred ca din cauza diferentei de religie...macar o cununie religioasa sa faceti...
nu conteaza ca esti catolic sau ortodox (ptr mine) ma la DD sa se uneasca cele 2 religii... sa nu mai sufere atata lume din cauza asta...
de baieti Bogdan(10.01.2000)& Florin(16.04.1990)
a.cicel spune:
quote:
Originally posted by redi
Ignore e greu de dat ca la o nunta trebuie sa o chemi , la botez la fel .Iar eu am renuntat la nunta si am botezat in capatul lumii sa nu poata veni ,si inca nu am botezat in religia ei ci in a mea ca suntem diferiti si aici .
Stai calma ca si eu mi-am chemat soacra la nunta, dar nu a venit, cu toate ca sta la 150 de km de noi, nu la 2000. Si avea legatura directa cu trenul, sau cu autobuzul. Vroia sa mergem noi dupa ea. Dar am reusit sa il conving pe iubi ca daca vrea vine si singura. Apoi, cand i-a spus iubi ca nu putem merge dupa ea, a bagat motivul ca oricum se simte foarte rau si mai bine nu vine decat sa ne strice nunta.
21+
POZE
impreuna spune:
redi dupa cum vezi, chiar si noi cu soacre bune mai avem mici probleme, dar altele sunt adevarate scorpii.
E bine ca aici ne putem descarca si sustine reciproc, pentru ca toate stim ce inseamna sa ai soacra.
Sa speram ca noi vom fi mai bine si putem invata din greseli.
Nu stiu ce mi-a venit, dar mi-am dat seama ca in mintea mea am facut un clasament:
- soacre nebune de legat, cele care nu se multumesc sa fie mai intepate cateodata, ci incearca cu toate fortele sa faca rau familiei copilului lor si nu scapa nici o ocazie de atac
- soacrele doar nebune, care incomodeaza mai mult prin ignoranta, nu se inghesuie nici la facut bine, dar nici rau. Zic eu ca nurorile care se regasesc aici sunt putin mai norocoase decat primele
- apoi cele cu soacre bune, dar care mai scapa cateodata cate o ciufuleala
- si cele cu soacre exemplare, care nu au nimic de reprosat
Ce am mai putea completa?:)
Flavia (sotie si mamica fericita)
Boca Daniela spune:
am revenit, ca l-am culcat pe pitic.
cherry , ce bine de voi ca in Bucuresti e cald,la noi e tot urat si ploua.Felicitari ca veti fi nasi.
Redi, nu-ti mai face atatea probleme din cauza soacrei, da-o -ncolo , cum zice ardeleanul, ca nu merita nici o atentie.Tu sa incerci cu diplomatie sa-l faci pe sotul tau sa n-o asculte ce zice, si in rest sa nici n-o bagi in seama, ca-ti amarasti viata si relatia cu sotu degeaba.si eu ii mai fac observatie sotului meu cand se baga mamasa, da el mi-a spus clar sa n-o bag in seama si asa fac.
Impreuna,vad ca esti gazda buna si o persoana placuta daca ai
atatia musafiri zilnic.Poate dupa ce se face timp frumos ne intalnim undeva in parc cu copiii sa mai povestim, bineinteles daca vrei.
va spun sincer ca tare ma bucur ca nu stau cu socrii nici macar in aceeasi localitate ca poate nu m-as intelege asa bine cu ei ca si acum , de la distanta.
Va pup pe toate ca nu stiu daca mai pot sa revin azi, trebuie sa-i fac papica lui Alex si dupa aceea se trezeste si mergem la Selgros sa-i cumparam Lego.