Clubul nurorilor (29)
Raspunsuri - Pagina 8
Alynutza spune:
quote:
Originally posted by Boca Daniela
Mai mari probleme am cu parintii mei care sunt mai bagareti ca socrii,plus ca stam in apartamentul lor si aranjat tot de ei, dar i-am pus eu la punct sa nu se bage.
Danuta
http://pg.photos.yahoo.com/ph/danuta_bocaa/my_photos
Danuta, ce bine te inteleg... La fel e si la mine. Mai grav ca si stam in aceeasi casa... Nu-i ciudat? Fetele au probleme cu soacrele, noi nu ne putem plange de ele, dar ne fac probleme parintii...
marinar spune:
Mai dar care e problema soacrelor, de ce trebuie sa stie pe ce dam banii, ca doar noi muncim sa-i castigam...
marina
pozici
a.cicel spune:
De ce sa imi mearga mie bine toate?Iubi e suspect de oreon. A fost la medic si i-a spus sa stea 3 zile in casa. In trei zile ar trebui sa se umfle, daca e oreon. Eu stiu ca am avut, asa zice si mama. Acuma nu stiu... Sunt disperata. din nou...ca si atunci cu pojarul
21+
POZE
Alynutza spune:
Andreea, daca ai avut nu cred ca ai de ce sa-ti faci probleme. Dar ca sa fii mai sigura, suna sau mergi pana la medicul tau. sa-ti mai treaca supararea.
Alynutza spune:
[quote]nu conteaza ca esti catolic sau ortodox (ptr mine) ma la DD sa se uneasca cele 2 religii... sa nu mai sufere atata lume din cauza asta...
de baieti Bogdan(10.01.2000)& Florin(16.04.1990)
[/quote]
Cata dreptate ai Fanna, oare de ce sunt atatea divergente legate de faptul ca la unul ii zice ortodox, iar la altul catolic? Ca doar e un singur Dumnezeu pentru toti... De atatia ani de zile n-au fost capabili nici macar sa stabileasca o data comuna pentru celebrarea sfintelor Pasti...
a.cicel spune:
quote:
Originally posted by Alynutza
Andreea, daca ai avut nu cred ca ai de ce sa-ti faci probleme. Dar ca sa fii mai sigura, suna sau mergi pana la medicul tau. sa-ti mai treaca supararea.
Eu deocamdata nu am nici un simptom. Am citit cate ceva pe net si am vazut ca perioada de incubatie de de 2-3 saptamani. Si se transmite si prin sarut. In oras e epidemie. Chiar o cunostinta a facut complicatii si e internat la contagioase. Si la barbati e destul de periculos, ca daca apar complicatii poateduce la sterilitate Eu sper sa fie doar o raceala si nimic mai mult. Si el stie ca a avut cand era mic, dar... e mult de atunci. Poate soacra isi aminteste, desi ma indoiesc.
21+
POZE
Alynutza spune:
Daca a avut cand era mic, atunci probabil acum e doar o raceala. Stiu ca apar complicatii la barbati, asa ca sa speram ca a facut cand era mic. Spune-i s-o sune pe maica-sa sa intrebe. Ca doar trebuie sa tina minte.
a.cicel spune:
quote:
Spune-i s-o sune pe maica-sa sa intrebe. Ca doar trebuie sa tina minte.
Stai ca maica-sa nu e acasa. Si are telefon mobil, dar nu il ea cu ea in oras, sa nu cumva sa o jefuiasca careva. Doar seara dupa 8 sunt sanse sa o gasim.
21+
POZE
Alynutza spune:
Of doamne, dupa ce saracia mai are telefon mobil daca nu-l tine cu ea? Ca doar de aia s-au inventat. Ca doar s-o gasesti cand e acasa poti pe fix, nu? Ce sa faceti, asteptati pana vine, e nasol sa stai in tensiune. Incearca sa nu te stresezi prea tare ca nu-i face bine la bebel.
a.cicel spune:
quote:
Of doamne, dupa ce saracia mai are telefon mobil daca nu-l tine cu ea? Ca doar de aia s-au inventat. Ca doar s-o gasesti cand e acasa poti pe fix, nu? Ce sa faceti, asteptati pana vine, e nasol sa stai in tensiune. Incearca sa nu te stresezi prea tare ca nu-i face bine la bebel.
Chiar nu stiu la ce i-am luat mobil. Ca doar noi i l-am luat, ca nu avea telefon deloc. Sper sa nu il stresez prea tare pe bb, ca eu sunt terminata oricum. Abia miercuri o sa aflam un rezultat clar, ca pana atunci ar trebui sa se umfle, daca e oreion intr-adevar.
Am plecat acasa sa vad ce face. Si sa il leg de pat, ca sa fiu sigura ca nu face nici un fel de efort. Si sa ascund toate dulciurile, ca din cate am citit nu are voie daca are reion.
Va pup si vb mai tarziu, cand ajung acasa.
21+
POZE