Clubul nurorilor (29)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

quote:
Originally posted by a.cicel

quote:
Originally posted by Alynutza

Of doamne, dupa ce saracia mai are telefon mobil daca nu-l tine cu ea? Ca doar de aia s-au inventat. Ca doar s-o gasesti cand e acasa poti pe fix, nu? Ce sa faceti, asteptati pana vine, e nasol sa stai in tensiune. Incearca sa nu te stresezi prea tare ca nu-i face bine la bebel.

Chiar nu stiu la ce i-am luat mobil. Ca doar noi i l-am luat, ca nu avea telefon deloc. Sper sa nu il stresez prea tare pe bb, ca eu sunt terminata oricum. Abia miercuri o sa aflam un rezultat clar, ca pana atunci ar trebui sa se umfle, daca e oreion intr-adevar.
Am plecat acasa sa vad ce face. Si sa il leg de pat, ca sa fiu sigura ca nu face nici un fel de efort. Si sa ascund toate dulciurile, ca din cate am citit nu are voie daca are reion.
Va pup si vb mai tarziu, cand ajung acasa.

21+
POZE

Fugi si ai grija de el! Tinem pumnii sa nu fie nimic grav! Sa ai grija si de tine, ca tu esti foarte importanta cu comoara din burtica.

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia72 spune:

Salutare,fetelor...mi-a fost dor de voi!
Noi am fost in week-end la parintii mei,v-am citit dar nu prea am avut timp sa scriu!
La noi e frumos afara,e soare,astept sa se trezeasca micu' si ii duc la Mc'Donald's!
Bun venit noilor nurori si sa fie fericite ca nu au scorpiile prin apropiere...Doamne ce mult mi-as dori sa nu-i mai vad zulufii si moaca aroganta a soacra-mi!
Va pup,revin mai tarziu,mai am putina treaba...am la cuptor crema de zahar ars,ma duc sa vad ce face...!

Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Fetelor, eu v-am pupat ca plec spre casa in 10 minute. O seara cat mai placuta va doresc!

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitty_nic spune:

la toate nurorile.
Sunt socata de ce viteza de executie aveti. Eu sunt la munca, lucrez si eu si cand intru.... ce-mi vad ochii??? Gramada de mesaje postate. Bravo fetelor.
Eu in week-end am fost cu sotul la mama (mea), am stat la aer vreo doua ore, dupa care ne-am dus acasa la noi si am pus-o de un chec (asta sambata), iar duminica am lucrat amandoi toata ziua; si ce zi frumosasa fuse, si ce cald si soare, si noi in casa ca fraierii!!!
la fete si spor la treaba

Poze
Viata nu se masoara cu numarul de respiratii pe care le aveti, ci in
momente care iti taie rasuflarea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cherry22 spune:

Kitty, unde stai in buftea, ca si eu tot din buftea sunt?

Andreea, stai linistita, daca ai avut oreion cand ai fost mica, nu mai faci. Nu-ti mai face probleme si nu te mai stresa, ca bb simte. Uite niste , ca sa mai uiti de necazuri.

Cami, bine ca v-ati distrat in wk si ati mai uitat de belelele cu scorpia. Ce face, s-a intors acasa?

Alynutza si o seara frumoasa si tie!

pup fetele plimbarete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Andreea de obicei cam toti copiii fac oreon cand sunt mici, asa ca tot posibilul sa fi avut si sotul tau. Mai ales ca acuma e perioada racelilor, sa speram ca e doar atat. Sunati-o pe soacra, poate va mai linisteste ea si va confirma daca a avut sau nu

kitty asa suntem noi, mai harnice de felul nostru:)

Cami m-am gandit la voi, la faza cu apartamentul, cand am vazut ca in Cj exista tot mai multe anunturi de vanzare/cumparare, persoane care fac investitii imobiliare, fara sa se mute neaparat in apartament, eventual il inchiriaza. Asa ca poate gasiti si acolo astfel de cumparator, care vrea investitie pe termen lung si nu-l intereseaza ca socrela sta acolo sau nu. Eventual il inchiriaza, si sa vezi atunci shok pe ea, o sa isi dea seama ce bine i-a fost cu voi

Alynutza vreau sa iti mai trimit un mesaj sa te mai intreb cate ceva, de fapt pe cumnata ta:)[

cherry iar stai la servici pana la 18.30?:)

Fetelor, sa aveti o seara faina

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

quote:
Originally posted by impreuna

Andreea de obicei cam toti copiii fac oreon cand sunt mici, asa ca tot posibilul sa fi avut si sotul tau. Mai ales ca acuma e perioada racelilor, sa speram ca e doar atat. Sunati-o pe soacra, poate va mai linisteste ea si va confirma daca a avut sau nu

Iubi o suna de 3 ore, da' degeaba. Pe langa faptul ca nu are telefonul cu ea, il tine si inchis, ca sa ne consume minutele Ma dispera, nu alta. Medicul de familie zice ca daca eu am avut nu e nici o problema pt sarcina, ginecologul spune sa merg la mama sa dorm vreo 3-4 zile. Cum sa dorm eu la mama si sa-mi las iubitelul bplnavior acasa? Nici nu stiu ce sa fac. I-am scri din nou doctorului de care imi spunea Fana data trecuta, cand eram cu pojarul baiatului. Sa speram ca imi raspunde, desi ma indoiesc ca azi voi primi vreun raspuns. Ca e tarziu si abia maine cred ca citeste mailurile.

21+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cherry22 spune:

Flavia, azi plec la 18.00, ca nu e sefu al mare. Ajung si eu mai devreme, sa o mai ajut poe mama la diverse treburi, ca taica-meu e un mare puturos, nu prea se omoara cu munca. Tu ce faci, iar ai musafiri? Sa stii ca o sa te vizitez cand voi ajunge in cluj, nu scapi de mine.

Fetelor, pe unde sunteti? razuca, fanna, bunicuta, corina, sun, marina, lavi, nadia, dana si celelalte norici, yuhuuuuuuuuuuuuuuuuu, ne-ati uitat sau ati iesit la plimbare fara noi?

toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinai spune:

cherry, aici sunt!!!!!
azi am fost fata constiincioasa si m-am dus frumusel la scoala!!!! daca tot este vremea asta superba afara, fac doua lucruri deodata :ies si afara la plimbare si ma duc si la faculta!!! am imbinat utilul cu placutul azi!!!
mai ai un pic si pleci acasa, cherry???

Lavinia: Sotie alintata.....

Nunta noastra (02.07.2005), nepotzica alexia si altele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nadia1976 spune:

Buna dimineata, soare! Acum m-am trezit si eu, de vreo juma de ora; la noi e doar 10 am; as mai fi dormit, dar m-a trezit nenea cu FedEx-ul; ca a fost si vineri, dar nu m-a gasit acasa; si ieri i-am spus sotului meu ca ies azi la cumparaturi si mi-a zis ca n-am voie pana nu vine FedEx, ca a ajuns, in sfarsit ceva ptr. HotTub ce a comandat acu vreo 2 saptamani; Da' stiu ca aveti un spor la scris... am tot citit si ieri, dar nu am scris, ca m-am trezit tot asa, pe la 10 si la 12 a trebuit sa fiu la lucru (dupa ce am lucrat si sambata noaptea, pana dimineata la 5am)... oh, well. Ce mai e nou???

Winners don't quit; quitters don't win.

Don't give me an attitude; I already have one!

Mergi la inceput