Clubul nurorilor (29)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cherry22 spune:

Salutare norici! Mi-a fost tare dor de voi!
Ati scris, nu gluma, abia acum am terminat de savurat ultimele noutati.
Bun venit pentru toate noile norici!

Andreea, m-ai dat gata cu faza cu socrela. O fi vreun vraci care stie sa citeasca studiind sanii si sfarcurile. Ce nesimtita, cred si eu ca te-ai enervat!

Fanna, sa-ti traiasca fratiorul!

Lavi, vazi ce nota mare ai luat daca am stat cu ochii pe tine? Felicitari, esti o norica desteapta, ca toate noricile!

toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Cherry tocmai te dadeam disparuta! Bine ca ai venit!
La fel si Cami...pe unde-o umbla??? Camiiiiii?
Fla tu iar ai musafiri???

Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE

Mergi la inceput

Sun, Flavia o tine dintr-un musafir in altul, deci, este o gazda buna. Cand trecem si noi pe la ea?
Flavia, ne primesti?

Fetelor, yuhuuuuuuuu, pe unde sunteti? Ati iesit la plimbare? hai, mai treceti si pe la norici, ca trebuie sa scriem si azi vreo 10 pagini, nu?

Mergi la inceput

Am uitat sa va dau o veste buna-in iulie o sa fim nasi! Uraaaaa!
Cununam doi prieteni buni, abia astept.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

quote:
Originally posted by cherry22

Andreea, m-ai dat gata cu faza cu socrela. O fi vreun vraci care stie sa citeasca studiind sanii si sfarcurile. Ce nesimtita, cred si eu ca te-ai enervat!

Uite ca nu m-am gandit ca poate e vreuvraci... Mai stii?
Chiar ca e liniste pe aici...Eu cred ca am fost cea mai vorbareata pe ziua de azi. Asa ca iau o pauza...

21+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

quote:

Cununam doi prieteni buni, abia astept.

cherry

FELICITARI Si sa va traiasca finii

21+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

nu Sun inca nu am musafiri, da astept sa vina pretena lu fii'mea :) Mama da ce ma "ghiciti" voi pe mine :)))

cherry bine ai revenit, ma gandeam ca azi ti-ai luat liber:)

Fana pt fratele tau, ma bucur ca ati chefuit zilele astea

redi cu riscul de a ma repeta, zic ca si fetele, bine ca nu-i socrela langa voi. Mai nasol e ca o "simti" intre voi si probabil simti ca te lupti cu morile de vant... Chiar nu o intereseaza nici de nepot? Hai, de tine ca de tine, i so pus pata de la inceput, dar copilul ce vina are? E NASOALA :( Totusi m-ai distrat cu "vrancioaia"

Asa, si sa ating un subiect care ma intereseaza:) Legat de cum vor sa isi creasca bunicii nepotii, si noi am avut conflicte la inceput, chiar cand am ajuns acasa de la maternitate.
Socrii mei sunt subjugati de Sara, sa va spun ca socrul meu a plans dupa ce a venit acasa din 1 vizita la spital, ca el nu facuse poze cu Sara
Asa, sa revin: am avut adevarate meciuri cu socrela, ea voia una, eu alta. Ea sa tina copilul cu caciula pe cap, sa o culce pe nush ce parte, sa o spele la fund la fiecare schimbat, ca doar servetelele umede erau doar de forma, sa nu o scot din casa ca doar afar' e iarna, la primul ei scancet era la noi in camera, ma dispera rau de tot.
I-am dat si ei niste replici de cateva ori, dar stiti pe cine mi s-a casunat mai tare? pe sotz.
I-am zis - pai bine mai, d-aia m-am chinuit sa fac copilu asta, sa n-am loc de maica-ta? Ia vezi cum rezolvi treburile, ca daca le "rezolv" eu o sa va para rau.
Si si-a revenit omu meu, si-a dat seama ca regulile trebuiau impuse inainte sa vin eu acasa, nu sa trec eu prin tot stresul asta.
Si de atunci, de cate ori apare o neintelegere e mereu pe faza, nici nu stiti ce il apreciez pt asta
Na ca m-am intins...:) Scuzatz

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:

Felicitari ! sa fie intr-un ceas bun !

AMR FIX 2 luni pana la nunta

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Bravo Cherry! Sa fie intr-un ceas bun si sa va traiasca finii!

Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Felicitari cherry
Normal ca va astept la mine, oricand aveti drum pe aici, cu ocazia asta imi cunoasteti si soacra

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput