Clubul nurorilor (29)
Raspunsuri - Pagina 5
a.cicel spune:
Redi bine ai veni in club. Se pare ca nici daca ai multi copii nu e bine. Iubi e singur la parinti si soacra e tot...egoiita. Dar nici cu 7 copii...si toti baieti...Ar trebui sa fie mandra nu sa va faca viata amara. Dar asta e. Bine macar ca sunteti departe de ea si nu o vedeti zilnic, cum pates alte fete. Chiar daca, asa cum spuneai, ii simti prezenta prin frati si cunostinte. Curaj pe mai departe
21+
POZE
diadaniela spune:
Asta cu caciula in cap in casa ma da pe spate.Mai fetele ,eu o scot afara pe fii-mea ,la 5 grade, fara caciula, mananca inghetata iarna,cand alti copii umbla cu geaca ea e in pulover si nu am avut pb cu ea. Copilul daca il inveti infofolit o sa raceasca mult mai des decat unul care umbla mai dezbracat.Fetele din Bucuresti ,ati vazut ce cald a fost ieri afara.Ei bine ,in Oraselul copiilor mai erau inca copii cu caciuli in cap si geaca pe ei.Las-o in puii mei de treaba!
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
a.cicel spune:
quote:
Originally posted by fannna2003
hai sa va spun ce-am facut eu...sambata a fost ziua lui fratelui meu 34 de anisori,ne-am adunat toata familia...iubesc la nebunie momentele astea....a fost foarte frumos
fratelui tau si tot ce isi doreste.
21+
POZE
SunSmile spune:
Mult curaj Redi! Fii tu tare si da IGNORE total Vrancioaei! Las-o in plata Domnului...macar e departe de voi si nu esti obligata s-o vezi des!
Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE
fannna2003 spune:
merci fetele
ce greu e azi...toata lumea intra in birou, vor situatii peste situatii, eu trag cu ochiul pe Dc, nu ma pot concentra...tre sa fac o cafea sa trag o tigara si sa vedem de-mi revin...
razucomama da nu vrea si gluga?!?!?...hai ca e culmea si fi-sa poate sa se imbrace cum vrea...fiecare are modul ei de a se imbraca...depinde de stare...ne reprezinta....
a.cicelfiecare isi creste copilul dupa propriile reguli...cu cat il feresti si-l infofolesti raceste mai repede...am invatat ca asa cum te imbraci tu asa trebuie sa-l imbraci si pe copil(cand e mic o bluzita in plus...atat), daca tie nu ti-e frig cum i-ar putea fi lui?
de baieti Bogdan(10.01.2000)& Florin(16.04.1990)
Alynutza spune:
Redi, bine ai venit in club! Cred ca ti-e greu si e o situatie nasoala rau, dar bine zic fetele, e ok macar ca sunteti departe si nu trebuie sa va vedeti des. Da-i ignore, ca altceva nu stiu ce se poate face, pe sotzul tau l-a indoctrinat nu stiu daca mai poate fi schimbat, iar ea e incorigibila din moment ce are aceeasi atitudine fata de 7 nurori...
lavinai spune:
fetele, unde sunteti?????
ati disparut toate??? cum ami este vremea pe la voi???
eu incep sa ma pregatesc as am duc al faculatate!
Lavinia: Sotie alintata.....
Nunta noastra (02.07.2005), nepotzica alexia si altele
Alynutza spune:
Lavi, eu sunt pe aici, dar nu prea reusesc sa scriu din cauza telefoanelor. La Cluj e o vreme super mohorata, ploua, nasol.
SunSmile spune:
Si eu sunt inca. Ma pregatesc pt sedintza! Succes la facultate!
quote:
Originally posted by lavinai
fetele, unde sunteti?????
ati disparut toate??? cum ami este vremea pe la voi???
eu incep sa ma pregatesc as am duc al faculatate!
Lavinia: Sotie alintata.....
Nunta noastra (02.07.2005), nepotzica alexia si altele
Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE