Clubul nurorilor (29)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavinai spune:

quote:
Originally posted by Raza de soare

quote:
Originally posted by lavinai

in legatura cu inviatiile, confirmarea nu se trece pe ele, ci se pune separat un "biletel" inauntru invitatiei pe care se trece data pana la care pot confirma si numerele de tel al care pot confirma! Noi am facut singuri pe calculator "chestiile" alea!!

La toate invitatiile pe care le-am primit era trecuta faza cu confirmarea. Acuma, eu dak n-am avut loc, am facut biletele.. 4 variante, chiar !

zana, pt k meriti !

AMR FIX 2 luni pana la nunta

Foto

eu una nu am vazut pana acuma sa scrie pe invitatie detaliile astea, si nici nu mi se pare prea finut. invitatie este ceva frumos, romantic, nu preaisi au locul acolo niste numere de telefon!!!!!!
dar fiecare isi face dupa placul inimii!!!

Lavinia: Sotie alintata.....

Nunta noastra (02.07.2005), nepotzica alexia si altele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fannna2003 spune:

hai sa va spun ce-am facut eu...sambata a fost ziua lui fratelui meu 34 de anisori,ne-am adunat toata familia...iubesc la nebunie momentele astea....a fost foarte frumos(acasa la el)cu toate ca au fost niste momente penibile la un moment dat...trec peste asta deoarece...consider ca e mai bine...probleme e ca el nu si-a dat seama de asta...fapt ce me ingrijoreaza cel mai tare...toata lumea a fost dragutza, nepoatele bestiale...de fiecare data cand e ziua unuia dintre noi tre sa sufle si ele in lumanari...deci sambata si ele si Bogdan au facut 34spre seara am plecat acasa...
Duminica a sunat cumnata mea si a spus ca vine la noi pe la 13...yessssss!!...
numai ca pe la 12 hop apare si cealata cumnata(sunt surorile sotului)...ok...reuniune de familie...asa ca am pus-o de petrecere...

de baieti Bogdan(10.01.2000)& Florin(16.04.1990)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redi spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Cunosc un caz in care tin copilul cu caciula in casa, ca sa nu ii fie frig. Si doar este calcura la calorifere.. Si multe alte chestiide te doare mintea cand le auzi, dar nu are rost sa le mai scriu. Eu nu spun ca stiu cum se creste un copil, ca nu am avut pana acum, dar merg destul de des la nasa mea care e un exemplu pt mine din punctul asta de vedere. Are o fetita de 5 ani juamte si un baietel de 10 luni. Cu nici unul nu a avut probleme, abia acuma i-a fost racit baietelul, iar altii sunt racicit in primele 2-3 luni... E sanatos, are greutatea optima, asa ca eu pe ea o sa o ascult cand e vorba de bb. Pate nici pe mama nu o s o ascult ca pe nasa.

21+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

Apropos de idei ale soacrelor... cand i-am aratat modelul rochitei pt cun civila (o chestie latino), a zis sa-mi fac sacou/sal, vezi Doamne, risc sa imi fie frig... si k as fi prea dezbrakta dimineata (rochita e asimetrik si are umerii goi)... i-am zis k prefer sa inghet dar ma imbrac asa cum vreau ! tot inceark sa ma convinga... nimic! si moare ! k nu sunt k fi-sa, genul maicuta si nu stie cum sa fak sa nu mai port rochii peste genunchi, decoltee, pantaloni cu talie joasa, etc si asta e scuza ei, chit k afara sunt 45 de grade "inghet de frig"...pai fi-sa nu ar purta niciodata macar o bluzita din voal, darmite fuste/rochii deasupra genunchilor.

Si desigur, ideea indoparii+infofolirii bebeului... da' i-am zis o data si bine, k de bb nu se atinge nimeni !

Foto

Mergi la inceput

fanna, LA MULTI ANI!!!!!!!! pt fratele tau!!! sa fie sanatos si sa aibe o viata plin ade bucurii si fericire!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Redi ,e bine ca Vrancioaia ta sta la 2000 de km distanta.Mai rau ar fi daca ar sta pe langa tine sa-ti sufle toata ziua in ceafa.
Cred ca in leg cu faptul ca sotul tau ii cam satisface cererile nu prea ai ce face.A fost de mic indoctrinat sa faca asta .

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fannna2003 spune:

bine ai venit redi

de baieti Bogdan(10.01.2000)& Florin(16.04.1990)

Mergi la inceput

fanna, LA MULTI ANI!!!!!!!! pt fratele tau!!! sa fie sanatos si sa aibe o viata plin ade bucurii si fericire!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

fanna, la multi ani pt fratele tau, sa fie sanatos !

Foto

Mergi la inceput