Scandinavii stiu DC... (111)
Raspunsuri - Pagina 7
mara03 spune:
doamne da sa nu se blocheze......
voi va mandriti cu excursii in locuri care mai de care mai exotice asa ca va arat si eu undeam fost...
va pup si va astept pe-aici...
unu
doi
trei
vikinga spune:
Lil a fost soare ultimele 2 zile, numai azi a plouat dimineata. ieri am vazut cei mai curajosi nemtzi la cabrio si altii la pantaloni scurti si tricouri la jogging.Eu zic ca o sa fie bine. Te anunt si de programul la ferry pina atunci. Mai nu-mi vine a crede, mai e putin si vad danezii:)Am vazut ieri seara King Kong si nush de ce m-am gindit la Xeno Mai ales la asa film orishice femeie se intreaba daca iubitu' poarta in piept dragoste de maimuta uriasa si uite io cum m-am gindit la Xeno:)) Vai de tine Alin daca ar sti italianu':)) Asta pt ca tot l-a mentionat Alin aici, in toate cele 3 editii la film preferat si deh femeie curioasa tre sa stiu eu cum si de ce i-a placut atit de mult. Asaa, filmulul mi-a placut, nu e chiar un film pe care l-as mai revedea, insa pe moment m-au impresionat si mi-au stirnit sensibilitati si intrebari, citeva dintre temele ridicate. Chiar daca e pt a treia oara aceeasi poveste merita vazut categoric.Vikinga& micul viking Aldo(15noi2003)
lena spune:
viku n-ai somn ah??? te uiti la maimutze, mey mie mi-a placut adrien brody, cred ca sunt singura defecta moarta dupa el... hai nu vii sa ne chatuim un pic??
lena spune:
nah, ca uitasem mara m-am uitat pe poze, mey ce mare s-a facut Tudor, si ce ochi albastri-verzi are, o frumusetze
Sabina spune:
neat-neata dimineata!
oare vine Rayu inapoi daca spu ca ma apuc de citit Sotron? in sfarsit mi-am cumparat si eu Cortazar.
in rest...tre scriu vorbe la pliticosenia aia, si ma complexez ingrozitor, nu stiu dece, ma rog.
alte noutati...n-ar fi.Miercuri pleaca Family la Busteni.
ma intorc la cartea domnului ministru(adrian iorgulescu)
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungã cale este calea care duce de la urechi la inimã.
lilanda spune:
'Neatza
vik, tot la pantaloni scurti is nemtii tai?? pe-aci le ploua temeinic nici prognoza pentru saptamina ailalta nu-i incurajatoare, insa asta nu ne descurajeaza...sintem obisnuiti Avem programu' de ferry...incercam sa-l prindem pe ala de pleaca din din Rømø la 12 dupa-amiaza si ar trebui sa ajunga la List la 12.45. Insa te sun miercuri dimineatza, in drum spre voi...
mara, ai citeva poze superbe din Sighisoara...aia cu norul mi-a placut tare
Fiillmee...si mie mi-a mers la inima King Kong (chiar daca nu e tocmai pe gustul meu ), am vazut si Brokeback Mountain, pe care il trec la categoria interesant pentru ca desi e pasional, nu-i pasionant ...si mai vazui www.imdb.com/title/tt0402850/" target="_blank">The Big White, un film original, plin de mood
Sabina, narancea... socces
Va pupez
Adeluctza, nu uitai--- da' partyu' o inceput dupa 12 noaptea...si ce sa faca atunci numai cu H2O??? aaaa
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
vikinga spune:
Lil' eu am zis ca-i soare dar cred ca am uitat sa zic de vint:)) Well.. "adie" cu putere ca intotdeauna pe aici Si mai ploua asa cite o ora si apoi da soarele, asa e normal intr-una pe sylt: vreme schimbatoare la greu. Sa aveti geci mai ales pt vint ca asta-i durerea cea mare. Mai ales in List. Mai am o surpriza pt voi, placuta bineiniteles:)) hai ca o sa fie super si o sa va simtiti foarte bine. Garantat! Turistii deja sunt pe aici, prin centru deja e plin, sta lumea la terasele la peste si la bere. Miercuri la 12.45 sunt acolo. Vin fara RickyLena uite ca te-am pierdut aseara, acum am vazut mesajul. Oricum tre sa vb in legatura cu vacanta din sept, pt ca benidormul e mai bine din foarte multe puncte de vedere. Plus ca mai venim de acolo si exotice bronzate eeee.. pai nu?Yank tu pe unde mai esti? Am de gind sa vad Basinc Instinct 2 si nush de ce de data asta m-am gindit la tine Zic eu asa ca ti se potriveste la gusturiVa pup pe totiVikinga& micul viking Aldo(15noi2003)
GabyHila spune:
Vikingo de noi nu ai uitat nu? Venim on schedule. Vezi nu ma lasa sa dorm pe strazi, ca simt miros de inele noi pe degete ....
Cu ce ma imbrac in mai? Vreau sa ma dau rotunda cu o fusta de asta de tiganca colorata... se uita cineva patratel la mine?:) Nu cu toace, dar sa nu ies din bohemian ce ma reprezinta...
Asteptam cu nerabdare vesti de pe insula,
Gaby
Do not go to bed mad! Stay up and fight!!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyhila/album?.dir=3060
lilanda spune:
quote:
Originally posted by vikinga
hai ca o sa fie super si o sa va simtiti foarte bine. Garantat! Turistii deja sunt pe aici, prin centru deja e plin, sta lumea la terasele la peste si la bere.
Nici nu ma indoiesc de faptul ca o sa fie super...si oricum ne luam si niste carti cu noi, just in case, daca o ploua in continuu
Vazui traileru' cu Basic Instinct 2 si Sahron Stone parea promitatoare Cica ar fi incheiat un contract de un milion de dolari cu Playboy pentru a-si arata nudul de 50 de ani...Bravo ei!!!
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet