Scandinavii stiu DC... (111)
Raspunsuri - Pagina 8
vikinga spune:
Da Lil asa e, bravo ei, arata super la 50 de ani!Gabi cum sa te uit, luni o sa fie trimisa confirmarea, a fost vina mea ca am uitat sa scriu acolo adresa de email. Si sa fie intr-un ceas bun si cu noroc cererea in casatorie. De vreme si haine mai vorbim pina atunci, sa vedem cum o sa fie si vremea. O saptamina frumoasa la toti poienarii, asa ca Lilanda si mineVikinga& micul viking Aldo(15noi2003)
vikinga spune:
Ups narancea s-a bagat pe la vagine si acum iar e pa http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=72889&whichpage=1Vikinga& micul viking Aldo(15noi2003)
lilanda spune:
shhhh...sa nu deranjez pe cineva p-acilea
Sa aveti o saptamina...(vorba raposatului) ...n-are dreptate "fata verde" cu lucrul manual???
Va pupez...
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
iarina spune:
Scandinavi, lilutz in primul rand, poate ma ajutati voi...la mine la firma se cauta un vorbitor de daneza, cunoasteti romani care o vorbesc, nu la perfectie, insa binisor si care ori sunt acum in tara ori ar fi dispusi sa vina in Bucuresti pentru un job bun? Daca da,dati un pm. Ma gandesc ca poate cunoasteti persoane care au stat in Danemarca si sunt acum in tara. Sau poate vor sa se intoarca.
mara03 spune:
cu multa parere de rau trebuie sa scot si eu batista
...pentru nn desigur...asa ceva...
lil, ma bucur ca ti-au placut pozele. si eu m-am indragostit de noru' ala mare si pufos ca-mi venea sa sar in el... poza am facut-o din masina in miscare.
lena, pupici de la tudor, pentru tine unu' mic si pentru freya unu' maaare.
...si nu mai vorbiti de filme ca ma-nervati!!! io am o lista luuung de filme dar deocamdata sunt on hold. singurele chestii la care m-am uitat au fost ultimele episoade din lost, si si pe alea a trebuit sa fug cu ionu' la sighisoara ca sa le pot vedea, ca acasa nu-i chip sa mai stai si la tv sau la calculator . ei, nu-i dracu chiar atat de negru dar e oricum, pe-aproape...zau asa, nu stiu cum va descurcati voi astea singure cu copii. eu am si ajutoare, de gatit nu gatesc, in bucatarie nu fac nimic, doar curatenie ce fac regulat si ma ocup de tudor, fac cumparaturi, mai merg intr-o vizita si timpul trece de nici nu apuc sa-mi dau seama ca e deja noapte. tudor adoarme in jurul orei 12 noaptea si eu cad franta de oboseala...ce carti, ce filme, ce forum...
hai ca va las ca iar incep sa ma plang pe-aici si nu-i frumos...
restu' lumii, va pupez cu drag. sa aveti o saptamana asa si pe dincolo!
unu
doi
trei
lilanda spune:
iarina, personal, nu cunosc nici un roman de aici dispus sa se intoarca in tara. Insa am niste prieteni care si-au facut doctoratul la Ålborg si s-ar putea ca, din anturajul lor, sa mai fie cite unii care au revenit in Romania. Am sa-i intreb si daca imi poti oferi mai multe amanunte pe PM ar fi si mai bine, asta ca sa stiu ce sa le zic :-))
mara, pai si io apuc sa vad filmele in hopuri...acu' is vacanta si am timp sa mai recuperez ceva...
xeno, I am sorry, da' vorba aduscai, nu stiu sa ma exprimez
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
Irimell spune:
'na seara, poienari! N-am plecat in lume inca, ci doar prin zona. A fost frumos citeva zile, flori de cires si caldurica si acum zile de ploaie, ploaie si iar ploaie. Ma gindeam sa ne mutam mai in sud, poate o fi vreme mai buna. Vad ca e slaba miscarea prin poienita, asa ca o sa bat toba poate ma aude cineva:
Si acum in ordinea aparitiei:
Extremico, ce bine ca mai dai un semn, nu de alta dar sa nu ne ingrijoram. Cind trece lenea, mai treci pe aici!
Rayu, ce bucurie! Bine te-am regasit si succese pe linie cu noii iubiti si ia niste Magne-B6 ca in curind sigur vei avea nevoie...Eu sint pe liber acum si un pic le duc lipsa la copilasi, dar cred ca imi voi cauta altceva! La Multi Ani pentru Amelie-Bubu!
Adelutzdragut, cu intirziere dar cu mult drag, un pupic pe botic de Prince. Hepi barzdei!
Mara, super pozele si mi s-a facut asa un doooor...
Anamaria, insanatosire cit mai grabnica si La Multi Ani!
Lil, ai inceput sa faci bagajele? Drum bun, vreme buna si distractie pe cinste. O sa ne gindim la voi!
Va pup si sa aveti o saptamina minunata!
PS: Vreau si io pe private...
flori cele "Fiecare om ce-mi iese in cale imi e superior intr-o anumita privinta. De aceea invat de la fiece trecator." R. W. Emerson
mihaela_s spune:
lil' drum bun, vreme insorita, intalneala placuta cu famiilia vikinga si te asteptam cu muuuulte poze. si povesti, desigur!
dorulets, din pacate parisul a ramas inca in stadiul de dream, promit insa sss solemn ca vom ajunge si pe acolo. Dar e prea scurt timpul ca sa vedem pe indelete cat am vrea.
mara, io te inteleg perfect! io macar mai rup cate putin pentru comp, tv rarutz si filme...ce-s alea?
irimell, n-ai facut poze cu ciresii?
pup gashca
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!
mara03 spune:
decret:
de-acu-nainte in fiecare dimineata va fac ceaiul/cafeaua si vi-l servesc de la birou. dar numai celor prezenti (cu gandul si cu fapta ). in felulasta sper sa prind doi iepuri de-odata: va incant cu cafea si fac si prezenta.
semnat si parafat:
eu
deci, cine vrea www.greatdrink.com/grfx/caffe.jpg" target="_blank">cafelutza???
unu
doi
trei
iileana spune:
io!!!!!!!
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details