Scandinavii stiu DC... (111)
Raspunsuri - Pagina 6
voljena spune:
quote:
Originally posted by lilanda
[
vojlena, esti o de baza acilea-n poienita.....ma bazez pe tine :-))
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
aha, deci daca m-am declarat teetotal sunt de baza la pazit butoaiele cu ...
lena spune:
voljena al meu e instructor de diving, acuma s-a mai lasat ca nu prea mai are timp...a facut in Franta, Egipt si Marea Nordului, acilea la noi...si bine, Bonaire si Aruba, dar astea nu se pun ca tot antilili sunt.
vik lasa mey mesaj acolo pe msn cand intri si viu si eu, eu sunt ca fluturele, cand la computer, cand cu alergatura... si am auzit de la multa lume ca Benidormul este fff chic si la moda acuma ar fi supeeeeer sa ne vedem...hai ca vorbim pe private, ok??
la toata lumea sarbatorita!!
Adela99 spune:
'neatza!
voi incetul cu-ncetul treceti frumushel cate doi pe private? lil cu doruletz, lena cu vik ... asa ceva
ocebine La multi ani!
Prince
va
multumeste (decent)
tuturor
iileana spune:
quote:
Originally posted by Adela99
voi incetul cu-ncetul treceti frumushel cate doi pe private? lil cu doruletz, lena cu vik ... asa ceva
...iar eu cu mine insami....
Ocebine, !
Prince esti o minunatzie de catzel!!!!
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details
Sabina spune:
saluuut.
azi scriu de-acasa:)
iileana, nici eu nu ma mai conversez pe privata cu nimenea, nici macar cu schatzi:))
Prince si Anamaria!!!! La multi ani si numai bine!
hai va pup, ma intorc la referat, pfiuuuuuuuuu
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
mihaela_s spune:
lil' mergem la viena ca cica da dependenta au mai ramas niste chestii de vizitat, suntem liberi intre pastele vostru si al nostru si cum danezia e prea departe, ne relaxam mai pe-aproape.
mai vine cineva?
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!
doruletz spune:
nseara
gataaa, veni vichendu, acus scot catalogu' ca nu mai aveti nici o scuza!
mihaelo pai de ce va duceti frate tot la Viena? Nu mai fuserati odata? haideti bre la Paris sa mai schimbati si voi aeru' (cu gazele lacrimogene). Glumesc, nu-i nici o batalie serioasa p'acilea, nu-i nici un pericol, auzii azi de la cineva ca e plin de italieni in metrouri (las ca vine iel sa zica exact ce natii de turisti vazu p'acolo, ca el se da cu metrou' toata ziulica)
Nu ne mutaram bre pe private, Lilutza nu vine decat daca o striga fra-su peste gard, sabina e fata morgana care vine si dispare doar io cu xeno ce mai comentam uneori micul subect banal al zilei p'acolo. Uite ca ne si www.poster-shop.com/images/JMH508b.JPG" target="_blank">pozaram cand stateam colo la galerie si chibitzam.
Fratilor acilea langa serviciu' meu veni www.foiredutrone.com/home.htm" target="_blank">bâlciul!! Bâlci din ala adevarat cu www.foiredutrone.com/images/flash/tcul_jpg.jpg" target="_blank">tiribomba si mere rosii in batz! Io nu fusei da il admirai ieri de la distanta cand ma intorceam acasa.
Vazurati reabilitarea secolului din www.cbc.ca/storyview/MSN/world/national/2006/04/06/judas-geographic060406.html" target="_blank">National Geographic? uite-o si aci, ultimul gospel
gata, ma duc sa imbaiez primata, mai viu
lilanda spune:
Buna dimineata
Io mi-s defecta azi, dupa ce ieri fusei la o petrecere de fete, de unde esuai (cu iele, fetele) intr-un club de oldies si...we had to movie it, movie it Vreau pentru ca sa spun ca io si cu bulgaroaica ne-am simtiti cele mai updated colo-sa Amu', dupa m-a tratat Niels cu doua cafele si o aspirina, imi simt creieru' ceva mai putin pixelat...huh grea treaba sa party de la o virsta incolo
mihaela, io te-nteleg, ca si mie imi placu Viena si as mai fi stat vreo doua zile p-acolo-sa, ba m-as fi incumetat si la un bungee jumping de pe Doanu Trun [emoticon cu Tarzan aninat de o liana] ...
Bre doruletz, gospelu' ala ii lucratura gnosticilor ...asa ceva ...si duminica sara am chemare la yahoo
Hai va pup, sa aveti o simbata merveioza!!!
PS...Printu' ii baiet de baiet cu comorile lui
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
Adela99 spune:
'neatza!
lilutz uitasi lectia? dupa ora 24 doar apa, dar cel mai important daca nu se poate si nu se poate doar apa, inainte de culcare doua alvedoane cu un pahar mare de apa :-)
mara03 spune:
ma chinui de ieri sa va scriu...mi se tot blocheaza calculatoru'...
anamaria, ma bucur ca ai scapat cu bine de operatie. imi aduc si eu aminte de zilele cand mergeam cu boccelutza la ionu' meu la spital si era asa frumos cu capastru' ala in nas...
lilanda, convalescenta cat mai scurta iti urez...
hai ca incerc sa trimit mesaju' ca de se blocheaza calcu' din nou chiar il arunc pe geam.
va pupez pe toti si revin dupa ce repar dihania.
unu
doi
trei