Scandinavii stiu DC... (111)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Rayou munesti tu la greu acolo dar la fel de plina de prospetime si buna dispozitie ai ramas, ne-a fost dor de tineLil tin sa te anunt tare mindra ca e cald si frumos, astia-s niste mincinosi elitisti sau etilisti de zic de ninsori prapastioaseLena cineva, o fata de vorbiram noi curind e insarcinata iar!!! Un bb ce si-l dorea tare mult! Da' mai tine si tu yahoo ul deschhis sa mai stam si noi la o vorba. Ca n-am vorbit de 2 zile si e grav Chiar asa ce-ai zice de un Benidorm cu noi in septembrie in loc de disney? cald, la mare, ne bronzam, cumparaturi. Ar trebui numai un bilet de avion pina in alicante ca acolo avem tot ce trebuie. Hmmm ce zici? Sunt insistenta rau cind e vb de Freya:)) Si de birfele alea la un vin rosu asa la briza mariiVikinga& micul viking Aldo(15noi2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arboria spune:

Rayule, io nu mai stiu exact cand e ziua Bouboulique-ului, dar am o impresie ca a fost ieri

asa ca, sa traiasca Amelie, printesa suiedeza!
(nu mai e xena, printesa razboinica, zici?!)

pumpix a todos!

ps. si mie mi-e dor de canadeze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

'neatza!

daca tin io bine minte ziua lu'Bubu e pe 12!

azi ii ziua lu' Prince, implineste anu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara03 spune:

dragi scandinavi ,

va scriu in premiera mondiala absoluta de la serviciu...e ciudat sa va scriu cu toata zumzaiala asta pe langa mine dar nu am ce face, ca de acasa nu mai apuc sa va scriu...

la multi ani prince!!! un pupic pe botic de la mine!!!

da, ziua lu' bubu e pe 12 aprilie. cred ca o sa fie dezmatz mare acolo.

nu mai pot sa va scriu...mi-e tare dor de voi, mishtocarilor

va mai scriu de acasa...

unu
doi
trei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voljena spune:

plecaciuni adanci voua celor din campia muncii... ma simt profund umila in prezenta voastra

lena - daca te tenteaza ideea de diving nu trebuie sa poti sa inoti cine stie ce... cand am facut cursul am avut in grupa unul de io personal ma uitam intr-una dupa el ca am fost convinsa ca ala se ineaca dar mai tarziu am aflat ca s-a calificat, desi nu odata cu noi ci la tura urmatoare... era intre 2 varste sarit in a 3-a dar asta cica era ambitia vietii lui...

deci ia spune - al tau a fost de 8 ori in total? si prin alte parti? sau numai la antile?

p.s. bombonele, floricele sau oscioare dupa caz - pt toti sarbatoritii - bipezi si patrupezi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Buna dimineata...sint inapoi in cimpul muncii dupa interventii chirurgicale...a mers totul bine, nu am avut dureri, atit ca a fost al naibii de incomod...nu am putut respira deloc pe nas vreo 4 zile, deci dormitul a fost imposibil pentru mine. Nu am avut voie sa ma aplec, sa ma agit, sa ridic Dar a trecut iar acum imi pare rau ca nu am facut-o mai devreme. Nasul arata exact la fel ca inainte (nu mi-am facut rinoplastie) spre fericirea sotzului care era panicat ca voi arata ca Michael Jackson.

Le-a terorizat pe asistente cit am fost acolo cu un milion de intrebari...cred ca d'aia m-au trimis acasa urgent La 11:30am iesisem din operatie, la 2:00pm eram in pat acasa. Moaca mea inca umflata o puteti admira aici...poza e facuta simbata (m-am operat luni). Am iesit ca din pusca vineri din oras ca ma saturasem in pat o saptamina. Ne-am luat plozii si am sters-o in Connecticut.

Prea putin pentru ca duminica a trebuie sa ne plantam pe 5th Avenue la parada grecilor, unde prezenta copiilor de la scoala greaca este obligatorie (altfel le scade nota de la A la B, sau de la B la C, etc).. Il puteti admira pe fimiu in toata gloria lui aici...la inceput a fost super incintat dar dupe vreo ora jumate de stat in picioare si fluturat stegulete, i-a cam pierit cheful....Pina la urma a fost fericit ca nu a trebuit sa mearga pe jos ci a stat pe float

Anamaria mama la Nick (8)& Alex (5)

People who say they sleep like a baby usually don't have one.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

ana-maria, m-am plimbat putin prin pozele tale si am descoperit ca trebuia sa dai de baut! , sa fii fericita! stiam eu ca esti berbeaca, credeam ca de aprilie

prince!

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii
Mihaela si fetele mele
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voljena spune:

a sosit si 'mult asteptata' gripa aviara... in scotia...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Bonsoir
Ana Maria sa-ti traiasca nasu' desfundat si...La Multi Ani buni rau de tot (anu' asta ai scapat ca erai umflata, da' la anu', nu te uitam ). Ca urmare si-asa deci, de c-era vorba despre greci?

Prince, happy birthday (gata, e baiat mare: o scapat de vaccinuri mici si dese)....

mara, da' di ce nu poci scrie de-acasa?? Din cauza lu' Tudorelu'-frumuselu'???

mihaela, cind pleci, ce faci, unde si de ce... la Viena??? :-))
vojlena, esti o de baza acilea-n poienita.....ma bazez pe tine :-))
Alioooo...restu' pe unde umblati???
vik, tot cald, soare si frumos pe Sylt...c-acilea le plouuuuua cu galeata

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

ce liniste p'acilea, dete astenia de primavara peste voi?
io venii sa ciocnesc un pahar cu Prince, hai noroc baiatu', sa traiesti, sa ai o viatza de câine fericit, cu multe oase de ros, cat mai putini purici si multa alergatura!

lena, nu-i bre revolutzie acilea, mai mult o rascoala asa, rivolutzia o sa urmeze. Azi blocara astia garile si auostrada spre aeroport de o luara oamenii pe jos ca sa prinda avioanele! Lasa ca povesteste si Xeno maine cum o fi reusit el sa ia trinu' in seara asta.

cre'si io ca Adela isi aminteste ecsact de ziua lu' Boubou, doar ea fu acolo cand cu ceaunu' ala cu tocana la care mi-a ramas mie gandu si in ziua de azi!

mara ! lasa bre ca inceputul e greu, adica dupe ce scrii primul mesaj de la servici, urmatoarele vin de la sine.

lilutz, iar disparusi de la galerie (YM)?

Io sunt foarte obosita, crezui io ca sunt super-women da nu's. las' ca vine el vichendu acush.

gata

edit: La Multi Ani Anamaria!

Mergi la inceput