La France (51)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lu.more spune:

Nu-mi vine sa cred c-am mai tacut de ieri pana azi ! Adica n-am mai comentat eu nimic, nimic pe aici
O invidiez pe Aurelia ca e-n vacanta, nu mai vorbesc de Chatonel... Chatonel, si al meu tot alb era anul trecut (costumul de baie. Cand zic eu ca e ceva-ntre noi ca un fel de telpatie, chestii dintr-astea ...)
Ma credeti ca nici nu stiu cand e Pastele? Nici ala, nici ala, dar eu zic "prezent" la inviere. N-am vopsea de oua (vesnica poveste). Dezespoarul Ancai.
Nadia, ti-a soptit o viorea? Multumesc!
Sibylle, bravo pentru ce faceti cu asociatia !!! Ocazie cu care vad ca Pastele ar fi pe 23 aprilie?

Nu-s ce sa mai zic, deci va pup.

.................................................................................
Dragii de noi
.................................................................................
« C'est quand on n'y croit plus, que le ciel vous entend et pardonne. »
Kyo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

quote:
Originally posted by Aurelia
va salut cu drag de pe meleaguri Gascone ,dintr-o lume minunata pe care no cunosteam pina acum les Hautes Pyrinnes!

Pai bine, Aurelia, tu esti pe linga mine in vacanta si nu spui nika??? Otilia, parca tu aveai numarul de mobil (cel bun) al Aureliei? Nu mi-l mai dai o data, te rog? Poate o vad in week-end!

Lu, costumul alb il caut de vreo 2-3 ani, da abia acu gasi model sa-mi placa... sint convinsa ca avem o chestie-mpreuna

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria I spune:

Eu înca nu mi-am depus dosarul pt cetatenie, mi-e lene ! Cred ca nu ma intereseaza asa tare, doar ca nu pot sa votez cu Le Pen si asta ma doare cel mai tare !

Sibylle, la faza asta m-ai luat
Io am fost la Université Aix sa admir greva live Si pt ca fiecare proba de DELF/DALF costa 100 de euro, n-o sa ma credeti, dar in mijlocul holului principal de la litere (printre baricade de scaune si alte mobile in pozitii indecente) trona un soi de secretariat in plin exercitiu al functiunii! Pt cateva minute m-am simtit ca-ntr-o piesa de teatru absurd...
Lulu, asa e, Pastele pica pe 23 aprilie. Anul trecut eu am vopsit oua cu vopsea acrilica, poate repet figura si de data asta. Zi-mi si mie la ureche (ca nu spui la nimenea) cand e ziua ta! Ie la secret?
Acu' va pup in viteza si mai vin mai incolo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Aurelia, vacanta placuta !

Datele de Paste : catolic 16, ortodox 23. Eu nu voi fi acasa ca sa fac oua; intr-un an am gasit vopsea la o pravalie nemteasca. Anul trecut am vopsit/infuzat cu coji de ceapa. culorile au iesit intre galben-portocaliu si rosu foarte inchis).

Doruletz, si eu tot Maxi Cosi Prori am avut (si inca il mai folosesc pentru cea mica, care e un mic gabarit). E foarte confortabil si se poate desface si spala (daca vomita copilu', ceea ce nu-ti doresc deloc_deloc).

Pup pe toata lumea si foarte special pe Lulu pentru miine.

Mik.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Sibylle nu-mi doresc sa traiesc din ajutorul din somaj dar nu strica uneori alaturi de alte mici joburi mai au black..iar joburi nu stiu cum sunt in regiunea ta dar aici in afara de serveuse sau vendeuse nu prea e nimic tinand cont k e o regiune turistica.Nici macar intr-un BTS en alternance nu ma vor ca nu am un bac comercial chiar daca am facut 5 ani de facultate economica dar e in Romania..
Dar nu disper poate o iesi ceva si mai bun vreodata.
Ma interesa somajul ca nu am chef sa stau doar 5 luni jumate in sezonier si la sfarsit sa-mi dau seama ca nu am macar si ajutorul ala.

Cait
Home is where heart is...my heart is far away from here..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabgabriela spune:

Multumesc tuturor ptr complimentarea romancutei mele.Costumul l-am "incropit" din ce aveam.Coroana i-am facut-o dintr-un prosop si am adaugat niste floricele .Iar "l'aide maternelle " m-a rugat daca as putea sa-i fac si ei unul , caci e ...autentic.

Otilia, sanatate lui Adélie.Si tie la fel !Dar oare sa nu se fi gandit doctorii mai devreme si sa verifice daca aude bine ?Si Héloise a mea a avut in we temp. f mare, de la o simpla raceala !Nu va spun cum am dormit, caci ea mi-a facut de doua ori convulsii la temperatura .De altfel nu am dormit ci am ...motait alaturi de patul ei ! Acum e mai bine.

lu.more, sa-ti traiasca fata.Am vazut ca au petrecut de minune !Asta a fost poate ca o ...repetitie ptr ce o asteapta "à la Reunion !

Lili, sa-ti traiasca puiul !

Va salut pe toate !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

Bonsoir
merci mult fetele de sugestiile cu scaunul, v-am urmat sfaturile si am fost azi in aubert la pipait. Tot nu m-am hotarat definitiv insa cred ca balantza va inclina in favorea promotiilor de care spunea si Nadine; Iséos Safe Side asta de la Bébé Confort este la 159€ in loc de 229€ ceea ce nu e chiar neglijabil. Eu voiam unul care sa mearga de la 6 luni (am vazut ca Maxi Cosi incepe de la 9 luni) caci piticania nu sta inca in funduletz. E adevarat ca si pe 'cochilia' aia pe care o am io zice ca e pana la 13kg dar mi se pare ca sta mult prea inghesuita saraca acolo d'aia voiam sa iau altul de pe acu, nu mai am rabdare pana la 9 luni.

Sibylle, tocmai in iunie aflam?? Mie mi-a zis nenea doctorul de la 12 saptamani ca e fetita, du-te acu' si spune-i sa se uite mai bine ca se vede ce e!!spune-i ca suntem toate curioase p'aicea!

Otilia, sanatate lui Adélie, imi pare rau ca e bolnavioara. Sa ma tii la curent cu venirea mamei tale, noi o sa fim absenti ultima saptamana din mai, in rest e ok.

Chato, haha, pai te duci chiar la soacra-mea in ograda, ea sta in Sainte Lucie de Porto-Vecchio, un satuc la vreo 20km de Porto Vecchio. sa te duci si pe acolo, sunt cateva plaje superbe (Pinareddu sau neaparat Palombaggia care cica ar fi clasata drept cea mai frumoasa plaja din lume...nu ma intreba insa cine a facut clasamentul!). Daca te plictisesti de cort si vrei un 'cabanon' cu toate cele trebuitoare de locuit in vacantza da-mi un semnal.

Maria bine ai revenit, pe unde tot umbli?!

restul frantzuzoaicelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Cait, sper totusi sa gasesti un job ? Dar nu sunt agentii interim în zona ? Daca trimiti zeci de CV-uri poate ai totusi o sansa. Sau încearca un alt formation decât BTS-ul, poate te vor accepta. De exemplu une licence professionnelle în domeniu, la facultate esti acceptat mai usor.

Doruletz, exista vreo modalitate prin care se poate face ecografie la un cabinet particular si sa o platesc ? Ca m-as duce cu prima ocazia, mai ales ca Ronan îmi reproseaza si acum ca m-am dus la urgenta si el nu a putut fi de fata. Deci daca stie cineva ca se poate, dati-mi va rog, un semn ! Pliiiiz ! In afara de faza cu julitul genunghilor si mintitul cu cazutul pe scari . Pe-asta poate o încerc ... dar nu mai stiu cine a facut-o anul trecut.

Otilia, sa ne spui cum e cu otita fetitei. Sper sa se vindece repede.

Redi, nu pot veni cu tine de Pasti. Dar asa as veniiiiii !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Merci Sibylle chiar ma gandeam ce sa aleg intre un BTS si o licence professionnelle care este chiar domeniul pe care l-am facut eu.Am fost la interim si imi cere experienta de minim 6 luni..mai incerc si prin orase mai apropiate poate cine stie..
O zi buna tuturor..

Cait
Home is where heart is...my heart is far away from here..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

Sibylle, hai ca raspund in viteza ca tre sa plec la servici: in mod normal majoritatea ginecologilor au un ecograf la cabinetul lor. Nici io nu am stiut cum sa aleg asa ca m-am dus pe www.pagesjaunes.fr , am cautat acolo dupe "Activité: gynécologue" si mi-am ales unul care era mai aproape de serviciul meu. Imi facea cate o ecografie la fiecare vizita lunara. Intamplarea a facut ca sa lucreze in acelasi timp si la o clinica si sa nasc tot cu el. Insa majoritatea ginecologilor din spitale sau clinici au si cabinetele lor private utilate cu tot ce trebuie. Trebuie sa paltesti consultatia pe loc dar apoi e rambursata de Secu. Io zic sa suni la mai multi, vezi cand te programeaza (s-ar putea sa trebuiasca sa astepti mai mult pt. prima vizita), daca au ecograf si dupa aia iti alegi.
Bafta!

Mergi la inceput