La France (51)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kittie spune:

Ma bag si io ca m-a pocnit nevoia (again) - mey, din paris, voi stiti pe unde sunt depot de vente puericulture alea dinpre cdg? Alea marilii?? Ca alea mici de prin cartele le gasesc eu cum le-am mai gasit .. da' vroiam sa am mai multe articole de un' s-aleg, nu numai o ingramadeala de nedescris din 10mp cum sunt alea din cartiere..

Pe scuuuurttttt - vreau si io fie un quinny zapp fie un mclaren tehno xt sau triumph si fara sa dau ca pe unu nou.
Bei,parc-as fi baut, asa ma esprim

ajuta-ti-ma si pe mine, ajuta-ti-ma si pe mine va rooog!!!

mamica de ( 13oct04 )

"Selon les statistiques, il y a une personne sur cinq qui est déséquilibrée.
S'il y a 4 personnes autour de toi et qu'elles te semblent normales, c'est pas bon."
Tierce de charme Kittie NinaB Ralucule BEWARE!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

dorulet, merci pentru oferta, dar vom fii ca tiganii, prieteni cu drumul.... iar cabana nu o putem lua dupa noi

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_andreianu spune:

quote:
Originally posted by Kittie

Ma bag si io ca m-a pocnit nevoia (again) - mey, din paris, voi stiti pe unde sunt depot de vente puericulture alea dinpre cdg? Alea marilii?? Ca alea mici de prin cartele le gasesc eu cum le-am mai gasit .. da' vroiam sa am mai multe articole de un' s-aleg, nu numai o ingramadeala de nedescris din 10mp cum sunt alea din cartiere..

Pe scuuuurttttt - vreau si io fie un quinny zapp fie un mclaren tehno xt sau triumph si fara sa dau ca pe unu nou.
Bei,parc-as fi baut, asa ma esprim

ajuta-ti-ma si pe mine, ajuta-ti-ma si pe mine va rooog!!!

mamica de ( 13oct04 )

S'il y a 4 personnes autour de toi et qu'elles te semblent normales, c'est pas bon."

Pai bine Kittie-ule, prin zona si nu zici nimic?!

N-am fost la depôt vente pe langa CDG dar am vazut in drum spre. Cred ca trebuie sa iesi inainte sau dupa(?!) la vreuna din iesiri. Dau un ochi pe net si poate te lamuresc; ca si eu scriu in dodii...

Super "tierce"-ul!!!

Mami si Miron Radu (06 oct. 2004)

Pozele noastre

Frantzujii

Copilasi sept-oct 2004 1
Copilasi sept-oct 2004 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiss spune:

kittie, daca te-ajuta cu ceva, eu tocmai mi-am achizitionat un carut dintr-un astfel de "magazin", ii zice SAUVEL NATAL, e-n 15. e fff spatios, desigur nu aranjamente gen magazin, dar ce ne intereseaza sint preturile, la urma urmei! si alea erau asa de miiiiiiiici (cam cu 25%)!...plus, ca am putut incerca in voie toate carucioarele pe care le-am vrut, fara sa-mi sufle cineva in ceafa...si coincidenta, m-am dus tot dupa techno xt, dar m-am intors cu altceva ...oferta era f variata...

nadia, cu scuzele de rigoare pt intirzierea cu care-ti raspund, sticlele le-am sterilizat pina la 8-9 luni, si asta din cauza calitatii apei de robinet din ro, care e cam dubioasa...a, si tu-ti luasei o chestie din aia de gatit la aburi? cum e?

maria, tu unde ai terminat? la bucuresti? ca cica a murit M. Zlate

in rest, week-end minunat la toate fetele

mami de pui (23 sept 2004)

Mergi la inceput

asa mi-e si mie ca patsesc.. Ma duc dupa unu si iau altu de aia vreau sa adun cat mai multe depots ca sa fiu sigura ca dau de ce mi-am pus in cap...Si pe net am gasit niste liste cu magazinashe d'astea insa tot visam la alea de destockage ...

Si eu am vazut un quinny care ma pasioneaza pe mine prin 18 si nu m-am indurat atunci (140 de la 170 cam cat e in mod normal, simai era si nou ). Asta e.
Oricum eu nu renunt la rugaminte, cine are informatsii, eu primesc !

Lorena pai ce sa zic?! tu daca mi vad bine ochishorii, esti in toulouse, care este deci...putin departe

mamica de ( 13oct04 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

Ca tot vorbiti aci de carucioare ati vazut www.stokke.com/product.asp?p=Xplory&la=FR&na=FR&div=C" target="_blank">navetele astea spatiale? (Stokke Xplory le zice) Io am vazut mai intai pe strada, se uita lumea ca la urs, apoi le-am descoperit si pe Internet.
Uitati-le si aici unde arata toate www.stokke.com/functionality.asp?na=FR&la=FR&div=C&nr=01&p=Xplory" target="_blank">functionalitatile. Cica marele avantaj este ca bebe e asezat foarte sus, la 1,16m! Marele dezavantaj este bineinteles... pretul: www.bebeguide.com/bref/equiper/xplory.htm" target="_blank">940€ setul complet .

chato, distractie frumoasa, o sa-ti placa Corsica. sa incerci clatitele cu 'farine de chataigne' (de castane), branza si vinul de Domaine de Torraccia. Ti-as zice si de Figatellu, preferatii mei dar nu prea mai e sezonu lor.

Kittie, puiul tau e nascut pe 13 octombrie? Si piticania mea la fel doar ca un an mai tarziu!

gata,

Alexandra - 13 octombrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otilia spune:

Doruletzule, m-ai dat gata cu navetele spatiale!
Dar nu-i mai periculos in caz de "cadere libera" de la inaltimea aia?... N-or fi si mai instabile? (hehe, caut defecte ca tot sunt asa de scumpe :p)
Merci inca o data pentru oferta pentru mama! Nu vine ea in luna mai, ça va.

Kittie, pai eu zic ca tu nu vezi bine , sub Lorena nu scrie "Toulouse", ci "Saint-Cloud", ceea ce nu-i deloc aceeasi mincare de peste...

Adélie se simte mult mai bine, eu sunt bolnava rau de tot, tusesc de-mi smulg plaminii din mine, nu mai pot respira cind dorm... Iau antibiotice de 2 zile, parca-parca simt o usoara ameliorare dar nu mare lucru.

chatonel, ai reusit sa te vezi cu Aurasu?

Gata,

"La beauté est une demi-faveur des dieux, l’intelligence en est une entière."

Mergi la inceput

ezact acu ma gandeam ca ma uitam la chatonel cand scriam lorenei hasta se intampla la minte divizata breeee !!!Cin' face ca mine, ca mine sa patseascaaaa

Doruletz sa ne traiasca! Asta da zi de neuitat treishpe !! Stokke asta cica e best of in neshte tsari (ca de ex Anglia) . Si daca ne gandim bine ca un Chicco sistemul care parca se numeste d3 acum e in jur de 600-700, nu e chiar usturator sa aiba piticania stokke enterprise . E sus, e adevarat.. Si mi se pare si mie cam ciudat. Da' daca se vinde domle ?! Consumatoru zice tot.. Ca tot la Anglia in top e si MacLaren, adica oamenii sunt pamananteni, cu toate stokke urile lor ! Oricum io ie in mari dileme.. Ma gandeam la o fuga in Belgia sa caut acolo la Mothercare caci un model similar lui http://www.zapp.quinny.com/# este acesta (sper sa nu mi fie considerat reclama) http://www.mothercare.com/invt/lx1314&bklist= si e la jumatate de greutate fata de quinny . Nah c-am dat-o in durerile mele ..

Lorena, fara intentie, inca o data

mamica de ( 13oct04 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Oti, Aurasu plecase ... cind am sunat-o era la servici :(
da va trimite pupi si se gindeste mult la noi :)

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Samsara7 spune:

Dragele mele, imi fac si eu aparitia intr-o fulgerare, sa va spun seara buna! Nu va bucurati, nu, nu, v-am uitat deloc, doar ca m-am luat cu viata si ....timpul a trecut.
Vad ca sunt noi (poate de-acum chiar vechi) membri, o sa im ifie greu sa ma pun la punct cu ultimile noutati, nu am timp sa citesc din urma unde mai pun ca ordinatorul meu e un adevarat melc, adorm pe tastatura pana se hotaraste sa imi arate o pagina.

Bon, ma opresc aici, dandu-va un pupicutz la fiecare in parte.
La buna....citire, ca de vazut nu stiu cand se va mai putea.

Michaela

Mergi la inceput