La France (51)
Raspunsuri - Pagina 3
Maria I spune:
Buna de dimineataaaaaaaaaa
FELICITARI, LILI! SA VA TRAIASCA SI SA VA ADUCA CELE MAI MARI BUCURII!
Sarcina usoara, Sibylle!
La multi ani, Ancuta!
Sanatati, noroace si pt mamici, puisori si nemamici, tot boboru' franco-roman de-o facu pe fata aia sa dea in bâlbâiala, saraca Acu', io ce sa-i zic?! Mai insista, floricico, nu se stie cand si de unde sare iepurila! Cata unu' mai prin Sud, ca-i frumos tare pe-aci pe la noi. De fapt, e frumoasa Francia asta toata, fetele iti pot confirma. Noroc sa ai!
Las-o, Lulu, ca-i nacajita!
Chatonel, te invidiez pt Corsica! Na, ca glumesc si io:) Distractii placute!
Care venim la Nisa la Inviere? Strig catalogul? Io tre sa iau o piatra-n gura, ca veni al meu sot (agnostic...) cu ideea sa mergem si anul asta la biserica
Saru'mana de raspunsurile cu dosaru', fetele! Ar trebui sa-l cam depun, da' mi-e drag sa merg la primarie de nu mai pot
Dupa amiaza am rdv cu un osteopat, m-am cam ramolit.
Aurasuuuuuuuuuu! Pai?!
la toata lumea
chatonel spune:
Vezui, Lu, deh, e lunnnng pamintul, ba e lat! Asa, ca sa aibe loc si vietuitoare de-astea mai simple ... ca doar nu e obligatie sa avem toti creer, nu?
Cit despre Corsica, nu stiu ce sa va zic, deocamdata facem pregatiri, o sa plecam pe 17, luam vaporul de la Marsilia si ajungem a doua zi dimi la porto-vecchio. O sa stam pina pe 25, o sa vizitam tot sudul, la intors plecam din Ajaccio, tot spre marseille. Luam cortul cu noi si majoritatea cumparaturilor le facem de-aici, ca sa nu cheltuim prea mult acolo, fiind insula e totul adus pe vapor, asa ca se cunoaste la plata. Mi-am luat si un costum nou de baie, alb e, sper sa nu fie prea transparent!!!
Toulouse, la ville rose
lorena_andreianu spune:
Lili, sa-ti traiasca minunea!!! Sa fie sanatos si mancacios si tie refacere usoara!
Delphin, eu am depus cerere pt cetatenie ca aveam 2 ani de la mariage. Nu mi-a zis nimeni ca pot abia dupa ce am cartea de 10 ani si la tribunal mi-au acceptat recipisa. Cat priveste "ministerul" am gresit eu, este de fapt o "Sous-Direction des Naturalisations", undeva in 44- Reze. Citesc asta pe recipisa de la Tribunal. Si mi s-a zis ca in cazul oricarei schimbari de situatie sau de adresa sa ma adresez lor. Chiar si pentru a verifica starea dosarului... In fine... Ce voiam eu sa stiu daca e normal ca si prefectura sa ma cheme si sa ma ia la purecat...
Lu, LA MULTI ANI Ancai, ca m-am laudat ca am vazut pozele dar de lamultanit am uitat...
Dorulez, eu zic ca ambele sunt de firma buna. Cel mai bine sa mergeti in magazin si sa le vedeti. Mai ales daca faceti drumuri lungi e important ca bb sa stea confortabil. Sunt multe scaune care nu prea au burete si, zic eu, cam jenante.
Va pupacim!
Mami si Miron Radu (06 oct. 2004)
Pozele noastre
Frantzujii
Copilasi sept-oct 2004 1
Copilasi sept-oct 2004 2
liliprejbeanu spune:
Salut
multumim scumpelor pentru urari si promitem sa crestem mari.
Deocamdata dormim, papam si facem treburi intime .
Liliana & Vladutz
Otilia spune:
Lili, felicitari, sa va traiasca, sa fie sanatos si norocos!
Doruletz, si eu zic ca ambele sunt bune, dar mai bine sa le pipai tu ca sa vezi cit sunt de ramburate si comode, noi avem un Maxi-Cosi Priori XP grupa 1 pentru Adélie (9-18 kg) si este extraordinar, un adevarat fotoliu de catifea, am cumparat si un Britax grupele 1-2-3 si e cam taricel, nu-mi prea place... De BebeConfort stiu ca a avut note cam proaste la testele de securitate (asta cind cautam eu informatii, mai demult). Uite noi ce avem (in alta culoare): http://www.maxi-cosi.nl/html/fr/630.html
Ce apreciez mult este si SPS-ul (Side Protection System), mi se pare important.
Lu, eu nu cred ca membri isi pot muta mesajele singuri, mesajul acela era unul mai vechi care probabil ajunsese deja la container, ea doar l-a editat pe data de 2 aprilie. Mai e ceva, atunci cind adminii muta un mesaj nu apare nimic, apare doar ultima persoana care l-a editat, atit.
fkuyt
-----------------------------------------------------
Editat de - mayflower on 02/04/2006 22:08:19
Gabriela, si eu ti-am admirat româncuta, e tare frumusica!
Sibylle, cum te simti, cum merge sarcina?...
Fetele din sud, mai stiti ceva de Geo sau de Michaela?...
Corina, bafta multa Annei la operatie!!! Va tinem pumnii!
Noi suntem bolnavioare rau, Adélie are febra 40°C de simbata seara, ii dau medicamente si-i scade febra doar citeva ore dupa care iar creste... Am fost la dr. si ieri si alaltaieri, acum i-a dat antibiotice ca are probleme cu urechile, o otita poate mai veche, s-ar putea ca de asta sa nu auda bine si de-aia sa nu vorbeasca... Iar eu tusesc ca un magar si nu mai pot de durere de cap!
"La beauté est une demi-faveur des dieux, l’intelligence en est une entière."
redi spune:
Buna !
Am trecut sa va salut si sa va spun ca plec in Ro inainte de Paste .
Plec singura in masina ,daca cineva este interesat ,deci imi raman doua ,chiar trei locuri .Plec din Paris .Daca careva dintre voi doreste , eu am nevoie de macar o persoana ,ca mi-i putin frica sa merg singura .
Dupa Pasti revin si voi fi doar cu copilul ,in masina.
Va spun Paste fericit si pe curand !
nadine2004 spune:
Lili, felicitari !!! Sa fiti sanatosi, iar baietetul sa creasca mare, mare, ca nazdravan este ;) !
Doruletz, noi am cumparat zilele trecute de la Iseos safe si m-am hotarat tot pipaid :) Vazusem si eu pe net cele doua la care sa face mai multa reclama. Noi am luat de la Aubert si erau in reducere de la 220E la 150E. Anais e tare mandra in fotoliul ei. Noua ne trebuia si pt ca plecam in Ro cu masina ; in scaunul vechi inca mai incape, cica pana la 13 kg..oricum il port in masina mea.. pe trasee scurte merge..
Scaunul nou e grupa 0/1 si merge pana la 4 ani(cu spatele la ruta pana la 9 kg)
Gabriela, frumoasa romanca noastra !
Lu, vazut poze ! Cand a trecut un an ? ?? Sa-ti traiasca !!! ( si pt ca vine si o zi importanta cat de curand si nu stiu daca mai ajung sa scriu, iti spun si tie : La multi ani !!)
Otilia, imi pare rau pt Adèlie ! Sanatate multa, sa se faca bine !
Pupici tuturor!
Nadia si dragostea ei, Anaïs Alexia( 21 AUGUST 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nadvin53/my_photos
http://www.picturetrail.com/anaisalexia
http://www.dropshots.com/nadvin2003
delphin spune:
Cait,eu am spus ca pot sa ma insel,stiu ca s-au mai schimbat lucrurile de cand am depus eu(tot la 2 ani dupa casatorie ca ma baraia la cap barbatul). Atunci asa mi-au spus.
Cu chematul la prefectura cred ca este normal,mai toate fetele au fost. Eu cand am depus dosarul,l-au verificat,au mai cerut ceva hartii,dupa care ne-au chemat pe amandoi ca sa semnez eu cererea de naturalizare,sau cam asa ceva.
http://community.webshots.com/user/delphinoi
Aurelia spune:
Doamne ce de vesti minunate de cind n-am mai fost pe aici,!!!!
Un bebe nou ,sa ne traesti sanatos si cuminte Vladut!
Sibyle insarcinata !!!!!!!!!!!!!
Oau asa veste mai zic si eu!!!
Eu trec cind pot caci "neuftelecom " ma lasat in pana de vreo doua luni de internet ,va salut cu drag de pe meleaguri Gascone ,dintr-o lume minunata pe care no cunosteam pina acum les Hautes Pyrinnes!
"Le Pont Espagnol" si le pays de Rochefort,
Sper c a intr-o buna zi sa revin si sa va citesc din urma totul,mi-e dor de voi si ma gindesc cu drag la voi toate!
Chuny spune:
Aureliaaaa, bine ai revenit ! ma bucur ca esti in vacanta, eu îmi iau abea in august !
Doruletz, bebele meu e înca mic, sunt abea în luna a patra si doar pe 1 iunie am urmatoarea ecografie unde sper ca voi afla ce va fi. Desi e normal sa sper mai mult la sanatate decât la altceva.
Noi cu asociatia noastra avem ceva activitati in perioada asta. Am gasit aici un francez care a învatat in Bucovina tehnici de pictat ouale cu ceara, iar pe 15 aprilie vom face un atelier deschis unde cine vrea va putea urmari un curs pt începatori. Am chemat si 2 ziare locale si sper sa iasa actiunea. Acum suntem în faza cu golitul oualor si rau e daca nu esti îndemânatec.
Pe 23 aprilie vom face o masa de Paste. Pt asta ne-am asociat cu cealalta asociatie a Românilor din Loire Atlantique si cred ca va iesi fain.
Eu înca nu mi-am depus dosarul pt cetatenie, mi-e lene ! Cred ca nu ma intereseaza asa tare, doar ca nu pot sa votez cu Le Pen si asta ma doare cel mai tare !
Cait, nu stiu ce faci tu în timpul liber, dar nu-ti doresc sa-ti doresti sa traiesti din ajutorul de somaj. E bine sa lucrezi daca poti pt a evolua : încearca un job sezonier la început, apoi vei avea sanse in interim si apoi tot asa ... de lucru este pt toata lumea, doar sa vrei sa lucrezi.
Va pup pe toate si mai vorbim !
Sibylle Aproape 14 saptamâni
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/sib_maillet/my_photos