La Elvetzieni (10)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorelei_19 spune:

Irenu, m-ai topiiit cu dedicatzia. trimite-mi puiu sa-l vad, ca mi s-a facut un dor de eeeel, mama-mama!
fetelor, io m-am taiat la un deget si mi-au pus 3 copci. m-am dus la spital ca ma gandeam ca raman fara sange, la ce productie am dat
io scriu aku numa' c-o mana si tare-i greu. da va citesc cu mult drag.
Dane' mi-e dor de tineee! am mai fost in lugano, da n-am avut timp sa dau pe la tine, da sper sa ne mai vedem. te anuntz
Va tzuk pe toate cu drag

"Unde exista dragoste, exista si Dumnezeu" - Tolstoi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

... iar pe pagina a 4-aaaaaaa

Ana sa nu se mai intimple...... cum adica vii la Lugano, vreme buna sa casc si eu gura in afara casei si tu... hmmm, gata te iert ca esti bolnavioara la deget. Dar cûm ai reushit sa te tai asha de rau ?!
miraklucker, iote salvat paginutza, urmeazaaaa,... hei, cine-i la rind la salvat paginutza ?

Gata, va doresc o duminica placuta, soare mult ca la mine, copii linistitzi si mai ales sanatoshi, in general, va doresc tot binele din lume.
... pentru romancutzele elvetziei

Isabella de la 6 la 10 luni

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)

Poze cu ingerasul lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona71 spune:

A trebuit sa vin eu din vacanta sa mai salvez pagina pe aici!!!
Ce e cu voi fetelor?!
Eu am venit ieri de le Roma .A fost superrrr!!!!Ce sa va spun?Vremea super 30 grade ,orasul f f frumos .Si cum am trecut Gotardo ploaie ,totul gri...Am revenit cu picioarele pe pamant!
Acasa totul curat mancarea pregatita...Asa e cand e mama la tine
Mira ai dreptate in privinta serviciului...Eu am lucrat in Neuchatel intr-un azil pt ca nu aveam prea mult de ales si nu mai vroiam sa mai stau acasa ,dar nu as mai face acelasi lucru acum.Mie una mi-i s-a parut oribil .Fizic este f greu iar psihic la fel!!!Iar in privinta pasaportului nu stiu daca asta ar schimba prea mult situatia.Asa mi-i se spunea si mie"cand vei avea C va fi divers"Eu una nu am simtit nici o schimbare cand l-am avu¨t!Sper insa ca tu sa reusesti sa gasesti ceva !
Va urez o sapt placuta!!!

Mergi la inceput

Ramona, ai fost si la casa mea la Roma, sau nu , trebuia s-o vizitezi meyyy

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa I
SABELLA (5 iunie 2005)

Mergi la inceput

Danelutza am fost in primul rand la casa ta de la Roma!
Ce mai faceti fetele?Aici ploua de rupe va dati seama cand vii de la caldura din Italia ...Iti vine sa lasi totul sa te duci de unde ai venit si sa nu te mai uiti in urma!!!
Asta e...

Mergi la inceput

... n-ai fost mey la casa mea, pentru ca n-am pus mobila in ea, altfel te cazam acolo. Vino aici e cald, a plouat aseara torentzial ca mi-a dormit fata ieri de la 12 pina la 16 , astazi a fost soare si mai este inca, dar un vint rece de faci pipi. Dar eu tot m-am bronzat, la smuls iarba in gradina.
Acuma daca tot am glumit de casa, de-adevaratelea trebuie sa pun mobila in ea, e la iesirea din Roma... la tzara
Gata, vad ca-i prea liniste pe aici, dispar si eu

Daniela si principesa I
SABELLA (5 iunie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Hai ca sunt aici!!
nu-mi mai vine sa va scriu nimic ca numai ma plang,....dar asta e!!!.....nu ma plang numai va povestesc.
Asta am scris ieri:
noi am pus-o!!!! bolim toate trei de nu-i adevarat....avem varicela, Daria sta lipita de mine ca o lipitoare pe jumatate adormita, maraita cat se poate!!!
eu nu fac nimic! Ieri am fost de dimineata la cumparaturi ca am stiut ca nu voi mai putea merge, l-am dus pe david la gradi cu masina si m-am dus repede sa cumpar cate ceva.
doar ceva de mancare trebuie sa fac dar si aia merge repede. Sa traiasca semipreparatele!!!
Am dureri de cap si sunt ametita ieri am avut febra toata ziua si toata noaptea, azi dimineata ma scos sa-i fac laptele la Daria si pic in bucatarie ca lemnul, David vine langa mine il aus si il vad dar nu pot sa reactionez. noroc ca al meu sot inca nu plecase la lucru. Ma duc in pat si mai pic odata in fata patului.....si nu stiu nimic!!! In viata mea nu am patit asa ceva. De cand ma stiu am mai lesinat o singura data cand mi-a luat sange!! Il aud numai pe al meu sot" Mira ma auzi???" Ii era frica sa mai plece la servici!
Am sunat la doctor cica trebuie sa ma vada, ma gandeam ca-mi da si mie ceva antialergic si gata.....ca de la farmacie nu primesc nimic.....sa inebunesti nu alta..... decat amaratul ala de Fenistil picaturi pentru copii care dupa cate vad nu prea ajuta.
Curios, acum mi-a trecut si ameteala si durerea de cap. Dar in rest eu cu Daria suntem pline, Selin nu are decat cateva bubite, sper ca macar ea sa scape mai usor......e un ingeras....e asa cuminte nici nu-mi vine sa cred.
Pe David l-am trimis cu o prietena la gradi, a plans denuma cand a fost sa plece ca el vrea cu mine.
si asta azi
azi imi e mai bine doar ca arat ca baba cloanta plina de bube mari si mancacioase din cap pana in pcioare de-mi vine sa ma urc pe pereti, doctorul nu-mi dadu nimic ieri ca cica daca rabd cu atat mai bine daca alaptez....mai da-l incolo de doctor ca am dormit 2 ore adunate azi noapte nici capul pe perina nu l-am putut pune de mancarime in cap....asa ca ma pazit patul....noroc cu Daria care mi-a tinut companie pana la 4.30 si nu ne-am plictisit. De o singura chestie sunt bucuroasa.....am slabit 2 kg in 2 zile.....dar parca mai bine cu ale 2kg decat asa cum sunt acum.
Fetele cred ca au scapat usor la Daria cred ca e pe trecute, Selin a mai primit cateva noi dar nu f multe.
Cam astea sunt noutatile,
Va pup sa aveti o zi buna!....macar voi....ca eu mai am de asteptat!

Mira mami de DAVID (15.08.2002), DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Uooofff, Mira, cite mai patzeshti shi tu...Itzi doresc multa sanatate, shi la copilashi la fel, las, c-o sa va facetzi bine repede

Io shi plozii turbulentzi

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Mergi la inceput

Mira, sanatate multa la totzi si sa va treaca bubitzele si mincarimea cit mai repede. eu deja incep sa ma tem de bolile copilariei, cind o avea Isabella, sigur colectzionez si eu.

Daniela si principesa I
SABELLA (5 iunie 2005)

Mergi la inceput

Ufa Mira!!!Imi pare rau ca sunteti bolnavi!!!Imi dau seama ce greu treb sa iti fie...Daca erai mai aproape te mai puteam ajuta si eu cumva dar asa:...Fir-ar sa fie!Sper sa va treaca cat mai repede!
Celelalte fete ce mai faceti?
Danelutza ,pai sa mobilezi mai repede ca asa avem si noi unde trage
Va pe toate!

Mergi la inceput