La Elvetzieni (10)
Raspunsuri - Pagina 8
lorelei_19 spune:
Mira ce povestesti tu e ca in filmele de groaza, biata de tine. Off, sper din toata inima sa-ti revii repede si tu si copiii, Doamne ajuta
Fetelor, io ma duc akushica la scos firele din dejt, brrr, am emotzii. in rest, soarele asta cu dintzi de iarna ma innebuneste, nu alta. ieri am avut toata ziua cursuri, iar sotzu' a stat 4,5 ore in stau (blocaj rutier) in drum spre bern- asta pt ca aseara a fost concertu' cu bon jovi in bern.
Iren, io vin luni sa vad puiii, e ok pt tine?
Dane', ce fain e de voi, sunt cel putin 10 grade mai cald decat la noi. pupa fata din partea mea, mi-e dor de ea.
Ramo', plimbareatzo, ce fain de tine... n-am fost niciodata in roma, da e in plan, poate chiar anu' asta.
va pup pe toate si va urez o zi frumoasa de tot. si la multi ani copilasilor nostri
"Unde exista dragoste, exista si Dumnezeu" - Tolstoi
iren spune:
La multzi ani plodutzilor!
Ana, multa bafta, brrrr Luni e ok, ca sotzu vine martzi
Io shi plozii turbulentzi
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
miraklucker spune:
buna fetelor,
noi suntem ceva mai bine. Daria a scapat cel mai usor, are numai cateva bubite, a tinut-o numai 3 zile. nici eu nu ma mai scarpin, dar se pare ca cele de pe fata care erau ceva nedefinit mariiii , rosii si tari s-au cam infectat, aci am avut eu cel mai nasol, imi dau cu o crema cu antibiotic, daca nu maine sun pe doctor.
sotul si-a luat liber de ieri dupa masa..... poate ar trebui mai des sa fac varicela sau sa lesin.... nu ma lasa sa fac nimic..... a spalat rufele, a facut de mancare curatenie.....si eu am dormit.
In schimb acum s-a umplut Selin, mi-e si frca sa o iau in brate.....dar e tare cumintica maraie putin.....urlat nu stiu ce-i ala..nici macar nu plage. E un ingeras.
saptamana urmatoare mergem la socrii in klosters asa ca am vacanta.
Ramona merci, sa stii ca prietene mele m-au ajutat....sa-l duca pe david la gradi.....ca o paranteza.....dar nu elvetiencela!!! Am o vecina care cand a auzit cu toate ca fiecare era in curte la el acasa a mai facut vreu 5 pasi inapoi sa nu-i imbolnavesc copilul!!!!!!!!!
Va pup si va multumesc ca va ganditi la mine
Mira mami de DAVID (15.08.2002), DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)
POZE CU NOI
Danelutza spune:
La multi ani ! pentru copiii mici si pentru copiii mari, care au suflet de copil
Ramona iaca am sa mobilez, ca tare ma mai bate gindul sa plec o tzira pe la Roma si are soatza un frate acolo, dar tot mai bine-i la casutza mea.
Ana te astepttttt, cind vii o sa te intimpine Isabella. Acum ca sa ma laud si eu... de ieri a inceput sa mai scape cite doi pashi, iar astazi in parcul cu copii nu s-a mai asezat jos sa colectioneze lemne, buruiene, sa le manince, peste tot a vrut in picioare, s-o duc de minute, si mai facea citziva pashi...
Mira sanatate multa. uf, micutza Selin, mica, mica si cu bubitze. pentru vecina ta si eventual sa nu-i vezi fatza
Isabella de la 6 la 10 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)
Poze cu ingerasul lui mami
miraklucker spune:
Mai fetelor, a inebunit vremea asta de tot!!!
Azi dimineata era 5 gr in St. Gallen, cand ne-am intors pe la 12, 7 si la noi 8 gr amarate cu soare cu tot. Cred ca inebunesc eu, nu vremea. Dane, daca ai stii tu cat te invidiez!!!!!!!! ca esti acolo un de esi si nu aici .
POZE CU NOI
Danelutza spune:
Mira nu ma invidia ca si aici e frig, in Italia au anuntzat ca vin ninsorile si plus de asta i-au ieshit Isabellei niste bubishoare mici roshii pe obrajori, am crezut ca innebunesc astazi cu gindul ca o fi rujeola, dar nu are febra, e vioaie si... sper sa nu faca febra.
Sanatate la piticutzii mici si bolnaviori, iar voua la toate pupici dulci si week-end placut.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
ramona71 spune:
Buna fetelor!
Lorelei sa stii ca si eu de 7 ani tot ziceam sa ajung iar anul acesta am zis ca nu se mai poate .Asa ca am profitat de zilele acestea libere,am strans gasca si la drum...Roma este un oras superb ,clima nu mai vb!!!Merita vizitat!
Invatati-ma si pe mine cum se pun foto asa pot sa va arat niste foto!Eu nu stiu cum se face
Sunt la computer caci Fabi si-a gasit prietena de joaca la nisip,bunica.Doamne ce bine e...
Astazi in sfarsit nu a mai plouat!!!Dar nici cald nu e...Un pic de soare acolo...
Mira,sper sa treci de toate astea,saracuta de tine!!!Si cea mica are?Caci chiar vb cu mama si ii spuneam prin ce trece si cat te admir iar ea zicea ca a crezut ca la bebelusi nu se face.Cat despre vecina ta...Nu prea ne mai miram de ceea ce intalnim aici,nu?
Weekend placut si
miraklucker spune:
DaRamona, si cea mica are si e plina , plina. Azi i-a fost deja mai bine, la ea au aparut luni cateva apoi nimic vreo 2 zile si abia apoi i-au aparut cele mai multe. Bebelusii nu fac daca sunt alaptati dar daca mama a avut, ca sa-i transmita anticorpii si la bebe. eu o alaptez dar daca nici eu nu am avut... Oricum am scapat.....uffff nu credeam ca mai ajuns sa fac asa ceva la batranete.....acum am liniste!
Pentru poze iti faci un cont de photos pe contul tau de yahoo sau pe Wwbshots si apoi il atasezi la semnatura ta, asa va aparea de fiecare data cand scrii mesaj!.... daca nu reusesti spune si iti trimit un PM
POZE CU NOI
iren spune:
LA MULTZI ANI FERICITZI SHI PLINI DE BUCURII, ISABELLA!!!
Danelutza, sa va traiasca printzesa shi sa fitzi fericitzi alaturi de ea!
Sa aduci tort shi poze, daaa?!
Io shi plozii turbulentzi
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
Danelutza spune:
... Iren, multzumesc, am sa aduc si poze, iar tortul o sa fie si el acolo , ca original mai am in frigider, dar tu esti departe, muntzi si ape ne desparte...
Ulaaaa, am trecut la facut poezii, sau la scris pe cele de care-mi mai aduc aminte.