La Elvetzieni (10)
Raspunsuri - Pagina 21
Danelutza spune:
Ramona ce-ti mai face burtica ? Cit mai ai pina nasti ?
pistachio spune:
salutare!!
vad ca e taaare liniste pe aici...
noi am fost in romania de sarbatori!! a fost super!! si vreme buna, ca si aici.
fetita mea da din picioare bine de tot gimnasta o face mama!!
sper ca mai scrieti si voi...
va pup
25+ si alex nazdravanu'
Danelutza spune:
Aha, daca am scos subiectul din raft, incepem sa aparem.
Pistachio si daca o faci biciclista ?
Mai povesteste despre voi. Noi am stat acasa de Craciun, de revelion am fost la Roma, acum iar sintem acasa. Si azi a fost frig, si a plouat si... si asteptam sa vina iarna
pistachio spune:
danelutza, am deja un biciclist(pe bune, numai cu bicicleta merge la spielgruppe )!
ce sa mai zic de noi...alex e bine, am noroc ca e cuminte, nu ma supara prea mult ...eu devin din ce in ce mai grea..ne gandim inca la nume pt ca e cam greu sa ne decidem..pana acum ne-am gandit ca daca e fetita s-o chemam emma tabea si daca e baietel lukas manuel. pana nasc poate ne mai razgandim...
in curand este ziua lui alex(pe 10 feb), 3 anisori!! nici nu-mi vine sa cred ce repede au trecut!
va pup
25+ si alex nazdravanu'
Danelutza spune:
Io astept sa dai de beut de ziua lui Alex, trei anishori, ulala ce trece timpul. In iunie Isabella face si ea doi ani
pistachio spune:
salut!
fetelor, azi am fost la doc si am vazut la eco clar-clar...AM BAIETEL!!!
eu ma bucur tare , steven vroia fetita...asta e, acum o sa aiba si alex un coleg de joaca.
eu una nu ma prea vedeam mama de fata...poate din cauza ca am baiat...oricum, important e sa fie sanatos in rest nu conteaza!
va pup
25+ si alex nazdravanu'
Danelutza spune:
pupam flacauashul, deci pina in prezent vei fi soacra cu doua nurori
Deci am ghicit , tot biciclist e
ramona71 spune:
In sfarsit!!!!
Am tot intrat pe aici dar nici o miscare!!!Bun venit "elvetiencelor"!
Eu ce sa va spun...Azi sunt amarata caci Fabiana a avut febra azinoapte si abia ii trecuse..Am avut-o bolnava ,cu febra,acum 10 zile.Acum am luat-o de la capat!Acum pare a fi ok si nu are febra dar sa vedem diseara.
In ceea ce ma priveste,sunt ca un balonAstept sa treaca timpul si sa nasc .Ma cam doare burta in partea de jos(perineu)dar asta e...Bb e ok am fost la control luni.Nu am ales inca numele!Mai avem timp
Va pup pe toate si un weekend placut !
Danelutza spune:
Pupam bolnavioara , cred si eu cu timpul asta care e cind vara, cind iarna, numai bolile lipsesc. N-ai vazut in Romania, ca e de rau cu virozele.
Cind nasti, ca poate ai mai spus, dar am uitat
miraklucker spune:
Hai ca apar si eu!!!
Adevarul e ca nici nu mai intru pe aici!
noi suntem bine, Daria e putin cam bolnava de vreo doua saptamani tuseste, rar dar cand o apuca face niste crize de nu se mai opreste, pana nu mai are aer.
Azi am avut liber, am fost cu fetele la control, defapt nu am obtinut decat pentru una. Am fost cu Daria care a implinit deja de 2 luni 2 ani. E asa de slabuta, are vreo 9.300 iar cea mica vreo 9.200. Ce sa-i fac????? Pana acum nu a mai fost bolnava a mancat relativ bine, asa i-o fi soiul.
In rest cu munca, acasa. Maine pleca mama mea, gata ramanem din nou singurei. Mai bine zis ramane sotul singurel cu cei trei teroristi.
Ne vom muta, tocmai ne gasisem un apart in Wil Sg dar cel care e acum in apart nu mai vrea sa plece. Asa ca iar ne-am apucat de cautat.
Danelutza, zilele astea m-am gandit la tine. Am avut o reteta din Melide. Isabella ce mai face?
.....chiar mai fetelor numai noi 4 am mai ramas????
Va pup
Mira mami de DAVID (15.08.2002), DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)
POZE CU NOI
Poze noi ....cu noi