La Elvetzieni (10)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Mira dar unde dispari de ai pregatit si valiza ?! Vad si eu ca doar noi am ramas, restul... nu mai stiu nimic. Cu Ana am mai vorbit in rest, pauza totala, deshi am vazut ca mai sint pe forum fete care locuiesc in Elvetzia. Si ce spuneai ca ai din Melide ?! Ce reteta ?!
Sanatate Dariei si sper sa mai scrii, valiza sa fie a mamei.

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Danelutza , nu plec nicaieri!!
...la servici la mine am avut reteta (lucrez la o farmacie care trimite medicamentele prin posta)!!
mama tocmai a plecat, ufff sunt asa de grele despartirile astea si pana in iunie mai e destul pana cand vom merge noi.
Selin mi-a sfaramat o napolitana intrega peste tastatura!

Mira mami de DAVID (15.08.2002), DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)

POZE CU NOI

Poze noi ....cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Asta cu napolitanele e buna, rau de tot, dulce, da-i cu aspiratorul sa dispara dintre litere
Revin ca-s somnoroasa

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona71 spune:

Buna fetelor!
A fost ieri la dc cu Fabi.Are un virus in gat asa ca i-a antibiotice!Astazi ma cam ustura si pe mine in gatSper sa nu iau de la ea virusul!Nu stiu daca la mine,fiind insarcinata,nu ar fii probleme pt bb?!Sunt un pic preocupata din cauza asta!Eu sunt de felul meu cam prapastioasa...
In rest totul ok.Astazi am avut un branch de la firma de la Giu.Am fost la Zurich si dupa amiaza am trandavit.
De nascut nasc la inceputul lui mai.Mai am...
Va pup pe toate!

Mergi la inceput

Ramona nu-i nici o problema daca trebuie sa iei antibiotic sunt anumite antibiotice care le poti lua si in sarcina. eu am facut in luna 8 o sinusita de toata frumusetea si a trebuit sa iau. Cum i-a dat la Fabi antibiotic daca e virus???????? doctorul copiilor mei nu da pana nu ma duc de 5 ori la el. Le face analize peste analize si tot se mai gandeste pana sa le dea ceva. De groaza nu alta!!
Am fost cu Daria saptamana asta de 3 ori si nu a primit si tuseste de-si da duhul.
Dane, si sa scot ditamai aspiratorul pentru niste farimituri?? ca ma unul mare rau de tot!!!
Fetele mele ne termina.....la Selin i-a iesit azi primul dintisor, nu degeaba se framanta saracuta de niste nopti bune, nici macar ziua nu-i mai convenea nimic. Acum seara avea pe deasupra si funduletul atat de rosu.....iar _Daria cu tusea ei. Cel putin ni le-am impartit, eu pe Selin, Heinz pe Daria.

Pupici.
...nu mai stiti nimic de Iren???

POZE CU NOI

Poze noi ....cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pistachio spune:

salut, fetelor!
iren e bine, la sfarsitul lui martie se muta in romania!
mi-a zis sa va spun ca spera sa va vada la cheful pt ziua femeii, in martie!
eu ma umflu pe zi ce trece... abia astept sa treaca timpul si sa-mi tin feciorul in brate!
acum ma duc sa pun burta in sus la nani ca ma cam doare spatele...
va pup, noapte buna!

25+ si alex nazdravanu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei_19 spune:

Tzuk la voi, dragele mele. Yoiii, numa' gravidutze pe-aici, vedeti ca-mi faceti pofta
Dane, tu nu-i faci Isei o surioara? pleeease, hai ca vreau sa botez
Anita, soso, doi flacai, lasa, sa-ti traiasca si sa fie sanatosi amandoi
miraklucker - chiar ma gandeam la tine, esti o mamica eroina, zau asha. si cum, tu lucrezi si sotzul va ramane cu puiii acasa? super! asta mi-as dori si io. pup si tie si multa sanatate
ramo- tu ce ai, fetita sau baietel? hai zi-ne ca suntem curiosi. pupici si multa sanatate.
Fetelor, am fost in berlin saptamana trecuta si-a fost superb, tare-i frumos orasul. Mi-a placut la nebunie. In rest, io-s la montignac sa dau jos kilele adunate de craciun. Irenu e bine, se pregateste de plecare.
va tzuk, ca trec la munca. papapa

Mergi la inceput

Mira,pai mi-a dat antibiotic dupa ce i-a luat proba din gat si a analizat-o!Si mai ales ca acum 2 sapt avusese din nou febra si o tratasem cu supozitoare!.de asta eram si eu un pic ingrijorata, caci,m-am gandit eu ca e mai grav daca i-a dat antibiotic.
Oricum acum e ok in schimb eu sunt racita.Ma ustura in gat de mor...nasul...Asta e!Ma tratez cu miere ceai si lamaie deocamdata si sper sa imi treaca.
Lorelei asteptam un baietel!Am mai spus dar cum tu ai cam tras chiulul de pe aici....Asa ca o noua experienta.Dupa fetita ...baietel
Trebuie sa ne hotaram la nume.Inca nu am decis nimic.
Va pup pe toate si mai vb

Mergi la inceput

Ramona, incearca Oscillococcinum e un medicament homeopat pentru gripa. Poti sa-l iei fara probleme in sarcina. 3 zile cate 2 doze pe zi.....si costa 21 fr.
Multa sanatate.

POZE CU NOI

Poze noi ....cu noi

Mergi la inceput

Multumesc pt sfat Mira!
Deocamdata mi-am luat niste caramele sa vad cum e cu gatul.Daca nu ma linistesc am sa incerc ce mi-ai zis tu!

Mergi la inceput