La Elvetzieni (10)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramona71 spune:

Hei cata miscare dintr-o data!!!
Multumesc pt felicitari.Intradevar nu are importanta ce sex are copilul.Important e sa fie sanatos.

Nu stiu cum te descurci tu Mira cu 3 caci pe mine uneori ma apuca gandurile cum ma voi descurca cand nu voi avea pe mama aici mai ales ca am si catel...nu pretinde el f mult saracutul dar treb totusi iesit cu el afara cel putin o data.In sfarsit,voi vedea...
In rest cam plictiseala ,caci nu prea stiu ce activitati sa mai fac cu Fabi!Cand e vremea urata cu ea tot timpul in casa nu mai stiu ce sa mai fac!
Nastea ce sa iti spun eu am locuit langa Laussane.E frumoasa de vizitat partea franceza dar intradevar ,dupa cu zice Danielutza,pt mine Lucerna e cel mai frumos oras in Elvetia.Dar venind din Franta e un pic mai departe!Montreaux iar e frumos mai ales iarna!Vacanta placuta si sa ne spui impresii cand te intorci si daca vizitezi Elvetia!
Eu am inceput sa invat pentru scoala de soferi dar imi e cam teama.Nu am carnet si tare mi-ar prinde bine mai ales cand vine bb!
Sper sa am ambitia necesara si sa reusesc!
Va pup si wxxkend placut la toate!
Pe celelalte fete le pup si le urez un weekend placut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei_19 spune:

Buna, dragelor
Voiam sa va anunt ca pentru petrecerea de ziua romaniei de pe data de 2 decembrie s-au inscris peste 80 de persoane. voi care venitzi?
Pup si o zi minunata tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pistachio spune:

salut, fetelor!
noi am fost ieri la doc si se pare ca o sa avem fetita de data asta! nu e sigur dar asa crede...eu nu cred pana nu vad!
lore, noi venim sambata dar doar la restaurant...
va pup

17+ si alex nazdravanu'

Mergi la inceput

Si noi venim dar doar la restaurant!Ne vedem acolo!Va pup o zi frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

noi nu venim!!..., cu toata ca ajungem samabata in Zürich. Profitam sa mergem sa vedem de locuita¨.
Deci, anita, am avut dreptate?!!!! Sa fie sanatoasa si sa se nasca in pace. Cred ca o sa fie o rasfatata intre 3 baieti...de bunici! asa cum e la mine David intre 4 fete.
Ramona, nu-ti face griji te vei descurca. La mien a fost foarte bine cand am avut-o pe Daria mica, acum mi-a fost mai greu ca era si David si Daria mica, si asta numai cand a inceput si Selin sa mai vrea si altceva decat tzitzi si somn......iar acum e foarte bine, ca doar nu mai sunt acasa.
Azi vin parintii mei, plec la Zürich sa-i iau de la autobus. Saunt curioasa cum sa o fie, mama ii rasfata tare mult!!!
Va pup
Ceau

Mira mami de DAVID (15.08.2002), DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)

POZE CU NOI

Poze noi ....cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pistachio spune:

miruta, asa e, daca e chiar fata sa stii ca ai avut dreptate! calendarul tau a functionat!
dar am zis ca eu nu cred pana ce se naste si vad io!!
imi pare rau ca nu vii la restaurant si sper sa ne vedem sambata viitoare!
va pup

17+ si alex nazdravanu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy spune:

buna la toata lumea.Vreau sa va intreb si eu ceva , poate stiti, cum o sa fie dupa 1 ianuarie cu visa de lucru pentru Elvetia. Noi locuim in Germania , dar sotul meu a primit numeroase oferte de lucru(informatica)in Elvetia si nu stie sigur cumva fi dupa integrare.De exemplu ar putea lucra ca independent sau doar cu contract sau....
Multumesc pentru orice raspuns.

Roxy

huianur
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?sqldtl=366&page=1

http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=roxy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gagauta spune:

Buna fetele

Pun o intrebare, poate din intamplare stiti.
Aveti idee cat costa un bilet de tren dus intors din Bucuresti pana in Neuchatel?
Calatoria pare destul de obositoare, 28 de ore dar a mers cineva pe ruta asta? Imi poate spune daca e ok?
Am de ales intre tren si avion (Blue Air), si ....mi-e cam frica cu avionul , de aceea strang mai multe info despre tren.

Merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Pistachio felicitari pentru fetitza

Fetelor, dar ce-i cu linistea asta, io stiu ca vine Craciunul, dar unde sint toate elvetziencele.
Stiti ceva de Iren, ca n-am mai zarit-o de mult

Mos Craciun, mos Craciun, eu stiu ca esti bun
Si-ai s-aduci sub bradut si pentru mine-un cadout

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus

Mergi la inceput

Fetelor pe unde mai sunteti?!
Eu am mai intrat dar am vazut ca nu mai scrie nimeni asa ca...
Oricum,vreau sa va urez "Sarbatori fericite!!!"La multi ani!"si un an nou imbelsugat!Multa sanatate voua si celor dragi!
Danelutza,noi ce mai suntem pe aici..Unde petreceti revelionul?Eu acasa caci cu burtica nu prea imi vine sa ma deplasez
Va pup pe toate si toate cele bune!

Mergi la inceput