La Elvetzieni (10)
Raspunsuri - Pagina 19
ramona71 spune:
BUna fetelor!!!
Scuze dar nu am mai intrat in net.A venit mama asa ca nu mai am timde stat la computer.Poate dupa ce mai trec cateva zile sa ne saturam de barfa
ramona71 spune:
BUna fetelor!!!
Scuze dar nu am mai intrat in net.A venit mama asa ca nu mai am timde stat la computer.Poate dupa ce mai trec cateva zile sa ne saturam de barfa
Acum,va anunt ca rezultatul la aminocenteza a fost ok!Totul bine asa ca mi-am luat o piatra de pe suflet!Pe 17 am controlul normal la dc meu cand sper sa vad si sexul copilului.Nu este f important pt mine dar totusi sunt curioasa!
In rest nu prea mai am ce sa va povestesc...
Mira,spor la munca!Ma bucur ca ai gasit serv si lasa stai linistita ca se descurca el sotul...
Va pup pe toate si o sapt frumoasa
catutza spune:
Buna!
Am si eu o intrebare la voi :e cineva din Geneva? Am si eu o prietena acolo si vreau sa-mi cumpere ceva, dar mai intai vreau sa va intreb pe voi daca gasesc acolo si la ce pret (sper ca nu v-am zapacit).Eu as vrea un centru de joaca, o masuta cu multe butoane care canta cand apesi pe ele.Ma poate ajuta cineva?
Scuze ca dau buzna la voi, dar eu pana ma lamuresc cu prietena mea la telefon...trece anu!Ca ea nu intelege ce-i spun eu, eu nu stiu sa-i expic exact...
Asa ca daca ma poate ajuta cineva sa-mi spuna unde gaseste (i-mi cumpara ea si cand vine mama ei in tara i-mi aduce jucaria).
Nu ma uitati va rog si scuze inca odata
Cata si Bianca-Maria (2.11.2005)
Bianca si noi2
mygirl spune:
Si eu caut o fata din Geneva... dar oricum cred ca oricare dintre voi ma poate ajuta cu informatii.
Sotul meu este plecat din octombrie cu o bursa de studiu in Geneva. In ianuarie vom merge si noi la el si vom sta 2 luni. Problema este ca fetita mea are 1 an si 6 luni, vroiam sa stiu de la fetele care au circulat cu Swiss Airlinies daca pot lua caruciorul in avion(este model sport, se pliaza tip umbrela) sau se pune la bagaje si se ia in considerare la nr de kg al acestora. In ultimul caz, va tb sa renunt la el ca are cam 7 kg si o sa ma intorc incarcata de acolo cu multe bagaje si nu prea vreau sa platesc diferenta, am auzit ca e detul de scump.
In rest ma mai interesa daca pot gasi daycare, sunt locuri unde putem lasa copii cateva ore sa fie supravegheati? ca as vrea sa am cu soztul cateva ore libere sa iesim la un restaurant, un muzeu ca ne trebuie si noua putina intimitate dp atatea luni de despartire.
Cam atat deocamdata, intrebari ar fi multe dar am sa va vizitez des dc ma primiti.
Vin pe 4 ianuarie in Geneva si vom sta pana pe 20 februarie.
Oana,de Alexandra-Elena (18 mai 2005)
Danelutza spune:
Migirl stiu ca potzi lua carucior tip umbrela, dar din cel foarte fin ca sa spun asha, de vara, care sint foarte ushoare si-l potzi pune in avion, nu la bagajul de mina. Cit despre locuri unde sa lashi copilul, nu ma pricep, dar trimite-l la mine ca eu sint casnicutza
Ramona adica nu stii inca sexul ?! Pai cind ai facut amniocenteza s-a vazut.
Va pup, dispar ca a venit inamicul calculatorului, Isabella
ramona71 spune:
In sfarsit a mai intrat cineva pe aici!!!!
Pai se vede ca numai casnicele mai au timp,nu-i asa Danieluzta?
Iti raspund la intrebare:am fost vineri la controlsi...E BAIAT!Deci voi avea pereche!
M-am bucurat dar nu stiu de ce eram convinsa ca va fi tot fata.Poate unde sunt f obisnuita cu fetita!In orice caz ,ma intereseaza sa fie sanatos!Acum treb sa ma duc in cantina sa pun tot ce e roz deoparte!Poate ii vor servi Anitei(inca nu stie ce este)daca nu, vor lua calea Romaniei!
Mygirl,eu am calatorit cu Swiss si am avut caruciorul cu mine.Acela mare.Cand ajungi la avion il pliezi si e cineva din personal care se ocupa.Cel putin la mine asa s-a intamplat.Il pun ei in cala iar cand cobori treb sa astepti tot acolo caci ti-l aduc ei.E f practic asa nu treb sa cari tu copilul in brate!
Cat despre babysitter eu cred ca puteti gasi ceva tot cautand pe net.Vacanta placuta si sper sa iti placa Elvetia!Geneva este un oras f frumos!
Celelalte pe unde sunteti?Ne vedem la Zurich pe 02.12 !
Nastea23 spune:
Buna Fetelor, imi cer scuze ca va deranjez, dar am o intrebare.
De Craciun mergem in Franta, dar sotul mi-a promis ca luam o masina si va vizitam si tara voastra, ce imi puteti recomanda?
Multumesc anticipat.
O zi buna si multa sanatate celor mici.
Um amigo e alguem que compreende o teu passado, acredita no teu futuro e aceita-te como es.
miraklucker spune:
buna dimineata!!
Eu am ajuns la servici dar cum inca nus e misca nimic....
Ramona, felicitari pentru baietel. Sa nasti in pace si sa fie sanatos, asta conteaza cel mai mult. Eu chair daca ma stiut la David "probabil" (n-am intrebat decat odata) am tot sperat pana in ultima clipa ca poate totuti e fetita. Binenteles ca nu conta foarte mult, dupa ce s-a nascut n-a mai contat deloc.
La noi nimic nou, cu munca toata ziua, inca nu am gasit alt apartament, trebuie sa ne punem serios pe cautat, in martie ne mutam....dega ma dispera drumul asta asa de lung, sunt aproape 3 ore pe zi numai pe drum, si cel mai greu imi e ca vad copii numai 1-2 ore seara.....cand sunt deja obositi si maraiti. Azi am venit cu masina....de cand cu accidentul n-am mai indraznit. mi-a fost inima cat un purice tot drumul, si mai trebuie sa ajung si acasa.
duminica am sarbatorit-o pe bubulina , a facut 2 anisori....nici nu-mi vine sa cred cum trece timpul. Selin e tot mai rotunda, mananca tare bine, plus 3-4 sticle de lapte pe zi. E tot mai experta in tarat incepe sa se ridice,si-i place tare mult sa merarga tinuta de manute. Doar cu dormitul stau tare prost. Nu stiu ce copii am, daca dorm pana la 7 poti fi fericita. 6 e ora lor normala de trezire.
Din ianuarie voi lucra numai 4 zile iar sotul una. Vom vedea ce va iesii!!!!!
De intalnire eu inca mai rumeg....tare as veni....mai ales ca in 2 decembrie trebuei sa ajungem la Zürich sa o ducem pe matusa-mea la autobus. Mai trebuie sa-mi conving barbatul.
Anita, burtica ta ce mai face??? Ce nr are Alex la haine???
Nastea, eu nu prea stiu ce sa-ti spun daca veniti din franta, poate Geneva Montreaux, am auzit ca e frumos!!...poate iti spun alte fete mai umblate, noi mai asteptam cu plimbarile, cu bagajele noastre nu prea putem
Va pup , o zi buna si fara peripetii!!
Mira mami de DAVID (15.08.2002), DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)
POZE CU NOI
Poze noi ....cu noi
Nastea23 spune:
Mirabella, multumesc mult. Am vazut pozele tale, ai o familie f f f draguta, felicitari.
Um amigo e alguem que compreende o teu passado, acredita no teu futuro e aceita-te como es.
Danelutza spune:
Ramona felicitari pentru cuculetz. Lasa ce-ai cumparat de culoare roz, pune-le in cutie, or sa le dea baietii cind or sa aiba copii, adica fetitze.
Nastea la mine-i frumos . Asha, Lucerna mie mi-a placut, Lugano ca-i linga mine, altele sa-ti mai spuna fetele ca eu nu m-am prea preumblat