La Elvetzieni (10)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

De 3 zile am inceput lucrul si chiar ca nu mai am timp de nimic!! plec la 7 si ma intorc la 7, azi mi-am facut abonament la tren, e mult mai comod, mai ales ca aveam de merg cam 1 ora pe autostrada dus si 1 ora intors. La servici e f bine, trebuie sa recunosc ca ajung acasa mai odihnita decat cand stateam toata ziua cu prichindeii, dar plang si eu si ei!!!!
David ma intreba in fiecare seara daca mai merg, se abtine sa nu planga, dar ochii ii se umplu de lacrimi, Daria ieri dimineata s-a postat cu spatele la usa si-a cracanat picioarele si mainile si striga mama, mama, numai sa nu plec. Selin nu e multumita deloc, matusa mea numai in brate o tine, doar cand vin acasa ii trece supararea pe loc, incepe sa topaie si sa rada cu gura pana la urechi.
.... cred ca voi renunta la 1-2 zile e prea mult vreau sa stau si cu copii!
Va pup, acum m-am apucat de spalat rufe....ca deobicei dealtfel

Mira mami de DAVID (15.08.2002), DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)

POZE CU NOI

Franta aug-sept 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adiaa spune:

danelutzatot frumoasa vremea la tine pe balcon? aici au fost cateva zile superbe de toamna, din pacate de azi se schimba vremea
mira multumesc pt raspunsuri si multa putere sa treci peste perioada asta de inceput cu jobul; pe mine ma ingrijoreaza mai mult dependenta pe care o capat eu fata de copil; ca la ei dependenta se vindeca cu varsta, dar la noi se accentueaza ; eu am stat deja un an acasa (ceva probleme in sarcina) si as vrea sa incep ca macar cateva ore pe saptamana sa pot face altceva; dar sa vedem ca socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ(ul fribourgului); aa, si chestia cu lasatul copilului de la 9 la 11 la fitness o gasisem si eu pe net si m-a bucurat, am zis ca am, n-am treaba ma duc la gym sa se obisnuiasca copilul si cu vorbirea in alta limba:)
pistachio asa intelesesem si eu ca femeile cam stau acasa pt ca altfel e greu cu copii; tu cum te-ai obisnuit cu asta? ai cu ce cu cine sa iti umpli timpul? sigur ma refer la perioada trecuta pt ca acum in asteptarea lui bb2 sunt convinsa ca ai destule preocupari
noi am fost plecati cateva zile la munte; si in weekend plecam din nou; profitam sa stam cat mai mult cu prietenii si familia ininte de a pleca
mi-a luat jumatate de ora sa scriu mesajul(cu pauze sa o mai distrez pe ana si, desigur, sa il rescriu pt ca a reusit sa il stearga pe primul)
a, si desigur o intrebare: copii vostri cum s-au descurcat cu vorbitul in 2-3 limbi? au inceput sa vb mai tarziu din cauza asta?
weekend placut si pe curand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pistachio spune:

salut, fetelor!
mie mi-e inca rau...am si vomitat o data si alex a venit in baie la mine si ma mangaia pe spate "ce e, mami, ce ai?" nu stia ce sa faca saracutu'
mira, imi inchipui ca e greu la inceput dar or sa se obisnuiasca copilasii..si tu! multa putere!
adiaa, de obisnuit te obisnuiesti ca nu ai ce face... din fericire am multe prietene romance aici cu copii si fara si ne vedem frecvent si pe mine asta ma ajuta foooarte mult! sper sa-ti gasesti si tu prieteni curand aici si atunci totul va fii super! ai sa vezi! din pacate nu esti prin zona noastra ca atunci ne-am putea intalni...cat despre mai multe limbi, alex creste cu 3 limbi (eu vb cu el numai romana, sotul numai elvetiana si soacra-mea vb engleza cu el, ea fiing din anglia, plus ca eu cu sotul vb intre noi engleza......cred ca te-am incurcat de tot...) si vreau sa spun ca se descurca bine cu toate, cu fiecare pers vb limba in care acea pers ii vorbeste..si a vorbit destul de devreme..acum la doi ani jumate vb chiar foarte bine(cred eu) mai ales cu taica-sau in elvetiana ..."secretul" sa zic asa, e ca o pers sa vb numai intr-o limba cu copilul, e foarte important! daca le combina le va combina si copilul...
va las ca scrisei prea mult si trebuie sa fug la masina de spalat..
va pup

9+ si alex nazdravanu'

Mergi la inceput

buna fetelor!!!
...dar pe unde sunteti??
eu sunt la servici mi s-a terminat pauza dar cum de azi sunt la un alt post de lucru astept dupa colega mea!
noi suntem bine, numai ceva putin racite eu si fetele. Copii au inceput incet, incet sa se obisnuiasca cu matusa mea, David nu mai pange asa de rau dupa mine in fiecare dimineata cu toate ca se trezeste la 6 numai sa ma prinda cand plec.
....eu am intrat deja in stress, am inceput sa caut ceva locuita mai pe aprope, in feb ne mutam. Nu stiu inca ce vom face mai departe cu copii, daca al meu sot renunta la sevici de tot sau numai partial......si uite asa!!!

Anita cand mai vii la socrii??? bebele e bine??
Ramona tu cum te mai simti?? bebele tau e bine si el??
Iren tu unde ai disparut??? pe unde esti?

va pup pe toate
o zi buna

POZE CU NOI

Franta aug-sept 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona71 spune:

Buna fetelor!
Eu nu prea am mai avut timp de intrat pe aici in ultimul timp dar vad ca nu sunt unica
Ieri am facut aminocenteza asa ca am stat la pat iar sotul m-a rasfatat.Am avut ceva emotii si inainte sa o fac ma gandeam cine m-a pus sa iau o hotarare de acest gen
Dar eu sunt mai pesimista de felul meu si aveam o idee fixa in cap:daca trec de 35 ani fac amino.Asa ca ,cum in martie am facut 35...Ma rog...Totul a fost ok.Acum astept joi rezultatul.Sper ca totul va fi ok.
In rest am aceleasi stari de voma incontinuu dar sper sa treaca caci mai avem putin si terminam luna a 4a.
In noiembrie vine mama asa ca sunt super fericita!!!
Voi ce mai faceti?Mai scrieti si voi din cand in cand!
Va pup pe toate si va urez o sapt frumoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei_19 spune:

va tzuk, dragelor, ce mai facetzi?
eu tot in bern, e o zi asha de frumoasa, soare, frunzele multicolore asternute peste tot, vantul zburdalnic suflandu-mi poznash shuvitzele de par in toate directiile (daca ma citatzi, va rog sa precizati sursa ).
So, destul cu gluma.
adiaa - bine-ai venit la noi, eu locuiesc cateva zile pe sapt in bern, care-i la o aruncatura de batz departare, asha ca poate vii la o cafea
Anitaa, pup pe burticutza si zi-i lu' ala micu sa te lase-n pace, sa nu mai versi. Off, saracutza de tine... bine macar ca Alex te sprijina
Mira, esti tare. Mai bine o mamica ocupata, decat una frustrata. Bravo tzie si toate urarile de bine.
Daneeee, mor de dorul tau. Am fost acu vreo saptamana cu sotzu' in Lugano si daca am fi stat mai mult, trageam o fuga la tine sa va vad pe tine si mai ales pe Isa, da ne-am restrans la cateva ore. Am inchiriat un yahtuletz si am fost pe lacul Lugano cu sotzul si fiica- un vis de frumusetze. La anul vreau sa-mi iau permis de condus yacht dintr-ala mai mare. Nu de alta, da cand oi fi milionara, sa nu ma mai incurc in amanunte dintr-astea ca permisul
Ramo, si tie un pupic si mai povesteste-ne despre tine, cum iti petreci timpul, ce mai faci.
Va tzuk pe toate cu drag si va urez o saptamana minunata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Adiaa uite, cum am citit mesajul tau, cum a ieshit soarele, asha ca... merge o cafelutza in balcon.
Ramona asteptam rezultatul la amnio, eu am trecut prin emotziile astea si prin rasfatzul soatzei , si daca ai vedea ce zbenguita de motzata am, ufff, ma omoara cit e de energica.
Ana si asha, spui ca te plimbashi pe lac si n-ai dat o strigatura si la mine . Te iert ca-mi eshti draga si... te astept sa vezi ce domnishorica mare am. Vezi ca o sa-ti scrie o fata de pe forum, i-am spus eu ca tu o potzi ajuta cu informatzii din partea germana, ca daca era din cea italiana o ajutam eu.
Va tzuc pe toate in ordine alfabetica si dispar la treburi pashnice-casnice

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

... hmmmmmmmmmmmmmm, ce linishte pe aici

Ramona eu inca mai astept rezultatul, care e ?!

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus

Mergi la inceput

Da, asa e Dane, liniste mare......
eu mai imi bag nasul din cand in cand dar vad ca nimeni nu mai are nimic de povestit.
Ce mai face Isabella???
eu sunt la sevici, am cam terminat astept sa se faca 12 sa ies in pauza.......in rest azi sunt cam intoarsa pe dos, sotul m-a anuntat aseara....oficial...ca din ian va lucra numai o zi, cand eu voi fi acasa. Am stiut dar tot am sperat sa se razgandeasca sau sa fie vreo 3 zile, asa ramaneau 2 cand trebua sa gasim pe cineva pentru copii. el nu poate accepta pe cineva strain cu copii mai ales daca nu cunoaste, cica unul dintre noi trebuie sa fie cu copii. Maicamea imi gasese deja o femeie in Ro care era dispusa sa vina oricand.
Ce vreti atata stiu elvetienii , el asa a fost crescut, soacra-mea mi-a trantit-o chiar de ziua mea la telefon " mai bine ramanei acasa cu copii" dar dupa aia tot ea " tu stii mai bine".....de altfel o femei detreaba.
.....pe de alta parte nu stiu ce ce ma plang, am exact ce mi-am dorit....de atatea ori cand eram un pachet de nervi si picam franta seara de oboseala, si al meu sotior nu ma intelegea, nu-mi doream altceva decat sa schimbam rolurile sa vada pe pielea lui cum e. Si uite ca a ajuns si vremea aia si tot eu sunt cea care comenteaza.......cand ma bucuram si eu, si incepusem sa visez ca vom avea mai multi banuti sa ne luam o casuta si, si ..si....
....dar va venii si vremea aia, sa fim sanatosi e cel mai important.

na ca va scrisa-i un roman, acum e randul vostru!!!
Va pup,

POZE CU NOI

Franta aug-sept 2006

Mergi la inceput

Miam mai amintit ceva sa va intreb
...luna asta trebuie sa ajung la Bern, la ambasada pentru un alt pasaport....cel vechi l-am pierdut in vacanta. Acum am declaratia de la politie dar e in germana, nenea de la ambasada cu care am vorbit mi-a zis ca trebuie tradusa in romaneste. Stiti cumva cum??? legalizata??? la o adica si eu o pot traduce

va pup

POZE CU NOI

Franta aug-sept 2006

Mergi la inceput