La Elvetzieni (10)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

... unde sintetzi ? Nu-i nimeni acasa ?
Gata, plec ca bintui singurica pe aici

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Is io
Mi-e o leneeeee. Aseara m-am culcat la 9, dupa o saptamina de dormit numa 6 ore pe noapte- am avut muncitori la baie, shi ajtia vin la minunata ora de 7 juma , iar io ma culcam numa la doo noaptea...Deci am soilit as'nuapte de la 9 pin la 10 azi dimi, is fresh
Noutatzi n-am, da poate avetzi voi
A, Mira, itzi placura pozele?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona71 spune:

BUna fetelorrrr!!!!
IN sfarsit v-am gasit!Ce mai faceti voi?
Eu , ca si anita astept un bb!!!! Avem cam aceeasi perioada!Acum am 8 sapt!Am facut deja prima ecog.L-am vazut !Avea 5 mm
I-am ascultat si inimioara!
Sunt f bucuroasa ca am ramas insarcinata.Ne doream un al 2-lea bbAsa si Fabiana va avea companie si nu v-a mai vrea sa stea tot timpul pe la vecinii care au copii
Sper ca totul sa decurga bine .As vrea sa va intreb daca vreuna dintre voi a facut aminocenteza aici si cum a fost?As vrea sa fac pt ca am deja 35 ani si mi-a intrat in cap ideea !Imi puteti da informatii?
Mai vb !va pup pe toate

Mergi la inceput

Ramona, felicitari, sarcina ushoara shi bebe sanatos itzi doresc
N-ai venit la party...
De amniocenteza, intreab-o pe Danelutza, poate ea a facut, ca nici ea n-o facu pe Isabelita la 19 ani, ci pe la 25, ashea Da shtiu ca-i destul de periculoasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magga spune:

is si eu p-aici dar asa ploua si asa mi-e lene si mie :)
Iren am vazut eu pozele. foarte stylish costumatia. in rest nu am recunoscut pe nimeni altcineva.
Felicitari pt sarcina, Ramona. curaj pt amnio (eu n-am avut parte nu stiu cu ce se maninca)

magga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Ramona felicitari si sarcina ushoara. Dupa cum a spus Iren am facut pe Isa la 25 de ani (adica 38) dar sa nu ma spui la nimeni . Am tremurat e adevarat ca varga, fara sotz nu m-am dus sa fac amniocenteza. A bagat un acushor, bineintzeles ca eu nu m-am uitat la nimic. Am stat cu okii inchisi si m-am rugat sa ma ajute doamne-doamne sa fie totul bine. Am simtzit doar un pic, foarte putzin cind tragea lichidul cu seringa. In rest nimic. A, ba da, repaos la pat in ziua respectiva, soatza a facut papitza si mi-o aducea tot la pat. Eu am tras chiulul vreo trei zile, asta ca sa stea Isa cuminte in burtica si mami fara frica. Deci... nu-i greu, cu ajutorul lui doamne-doamne, trece repede. ... asta ca sa te incurajez.
Periculoasa e, in sensul ca... se poate pierde sarcina, dar... cazurile sint foarte rare. E sanatos sa faci, ca sa fii linishtita ca bebelushul nu are sindromul Down, ceva malformatzii.
Curaj si... sa nu-ti fie frica. si pe mine tot fetele de pe forum m-au incurajat si am trecut cu bine.
Iren multzam , ce bine ma simt si ce tinerica m-ai facut.

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Iren, care poze??? de intalneala citii pe casa romanilor, mai imi povesti cate cava Anita, dar n-am vazut poze.....mai arunc un ochi poate le gasesc
Fetelor, va anunt ca mie de saptamana viitoare mi se termina vacanta asta lunga de 5 ani.....incep lucrul si sunt foarte happy, sambata am primit si semnat contractul, acum mai astept hartia de la farmacistul cantonal ca sa pot incepe.....pe de alta parte ma gandesc cu groaza ca o sa fiu atata timp despartita de copilasii mei.....serviciul e in Frauenfeld, imi trebuie 2 ore numai pe drum, voi merge cu trenul, mi-e cam frica cu masina, voi fi mai linistita mai ales ca vine iarna, zapada..... probabil spre primavara ne vom muta mai pe acolo, deci o ne facem mai vecine
Barbatul meu a decrezaz ca ramane el cu copii, doar voi castiga mai multi banuti decat el.....eu una nu cred, se va dezumfla repede cu ai 3 mici teroristi. Oricum primele 5 luni sunt asigurata, sambata vine matusa mea apoi peste 2 luni parintii mei.

In rest suntem bine, vineri m-am intalnit cu Anita si Alex, scurt dar bine, sambata am fost la socrii, ieri am fost la picnic, ultimul pe anul asta cred.
Ramona, felicitari pentru sarcina, sa vezi ce bine o sa fie cu 2 cand se vor juca impreuna......ai mei sunt 3 si nu se joaca...mai astept!!....si eu stiu ca amniocenteza se face doar daca triplu test nu iese prea bine, daca nu exista nici o indoiala nu cred ca-si are rostul, dar dupa cate vad Danelutza stie mai bine.....eu am facut doar la a treia sarcina triplu test, asta ca sa ma calmeze doctorul (eu am avut pasarici in cap, nu era vorba de varsta)
Danelutza , ce mai face Isabella?? mai spuenen si noua!!

V-am pupat ma duc sa strang cat mai doarme dulcineea mica, ca asta mare ma ajuta la curatenie

Mira mami de DAVID (15.08.2002), DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)

POZE CU NOI

Franta aug-sept 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona71 spune:

buna fetelor!
Va multumesc pt felicitari si pt incurajare!Cred ca am sa fac aminocenteza ca sa fiu mai linistita.Cu prima sarcina nu am avut nici un fel de probl dar asa cum zici tu Mira,am si eu pasarelele mele.
In rest totul ok!Fabiana merge la spielgruppe si e f incantata,abia asteapta!Cu toate ca doar 2 zile pe sapt e f putin dar mai bine ca deloc in plus pt ea e f important pt limba.
Aici e nor si urat!!!!Vine toamna!
Mira ma bucur mult ca ai gasit serv,si multa bafta!
Imi puteti spune daca exista vreo posibilitate ca mama mea cand vine aici sa poata sta mai mult de 3 luni???O sa vina cand nasc dar mi-ar prinde tare bine sa vina mai devreme dar nu stiu cum sa facem!Stiti daca se poate lua vreun permis special de la politie sau gemeinde?
Nu stiu cum sa fac nu vreau sa risc...Daca imi puteti da un sfat e bine venit!
Va pup pe toate

Mergi la inceput

Ramona, din pacate nimeni nu poate sta mai mult de 3 luni, shi io a avut aceeashi problema...
Ploo, n-am kef de nika, is depresata shi daca blocu n-ar fi asha de mic, ash plonja nitzel, da asha, la doo etaje cit are, risc sa-mi rup numa un picior, ce naiba, pentru atita nici nu se merita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Da, daca intram in EU, nu se schimba situatia????....ca maica-mea deja isi face planuri!... de baby-sitter

Mira mami de DAVID (15.08.2002), DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)

POZE CU NOI

Franta aug-sept 2006

Mergi la inceput