La Elvetzieni (10)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

am ajuns si noi!!!!....in sfarsit acasa!
Iren, poti sa ma invidiezi ca am stat cu burta la soare aprope doau saptamani, dar vad ca si aici e neasteptat de cald, am venit pe 30 gr de la Geneva si am mai prins si stau la ora 5 la Zürich.
A fost tare fain in vacanta,daca le putem lipi si gura cu leucoplast la copii era perfect....dar am revenit repede cu picioarele pe pamant.....acum stau sa spal, ca am un munte de haine, daca nu pana miercurea viitoare se face si mai mare muntele. Pana una alta sotul meu iubit m-a lasat pe mine si pe copii fara papiere, nu mai stie ce a facut cu ele, probabil le-a ascuns undeva in locuita la mare. Fericirea mare era daca ma intreba cineva de ele la granita ca noua abia acolo ne-a picat fisa sa le cautam.....maine sa sune sora-mea la franzuji sa-i intrebe
anita felicitari!!!! deci nu s-a lasat mult asteptat bebele!...mai vorbim.
Mai revin, acum nu mai vad nici sa scriu, parca sunt tot in masina cu Selin in brate (asa am venit mai tot drumul)
Va pup

Mira mami de DAVID (15.08.2002), DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)

POZE CU NOI

Selin la botez

Mergi la inceput

....acum vad ca ma tot dau cu capul de pereti, n-o luati chiar de buna, la ora asta, dupa o noapte de nesomn nu mai prea stiu ce spun

POZE CU NOI

Selin la botez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Mira, bine-ai revenit!
Ramona, o shampanie nu deskizi shi tu?

Mergi la inceput

Iren, i-a uita aici, poate te mai incalzesti si tu, ca eu mi-am luat portia pe un an,ca pana atunci nu mai pup alta vacanta!!!
....tot astept, dar vad ca nimic, nu povestiti cum v-ati distrat.....intr-o buna zi voi ajunge si eu la o intalneala, nu stiu cand, dar de scapat nu veti scapa de mine

noapte buna si vise placute
Va pup!!

POZE CU NOI

Franta aug-sept 2006

Mergi la inceput

Mira, am primit acum citeva www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?UAUTOLOGIN_ID=98363383107&collid=982074052107.532489805107.1158012098130&page=1&sort_order=1&navfolderid=0&folderid=0&ownerid=982074052107" target="_blank">poze, sper sa mearga.
Nu merge, tre sa ai cont la Kodak ca sa le vezi, daca ai cont, zi-mi, shi-tzi dau invitatzie.

Mergi la inceput

uita-te la cele de la semnatura!

POZE CU NOI

Franta aug-sept 2006

Mergi la inceput

Pai tu ai pe yahoo, nu Kodak

Mergi la inceput

Mira, vezi pe casa ro.

Mergi la inceput

anita, hai nu ne povesteti nimic cum a fost la doctor?? l-ai vazut pe bebe??

POZE CU NOI

Franta aug-sept 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pistachio spune:

salut, fetelor!

scuze ca nu am scris pana acuma...sa-mi fie rusine! uite ma bat singura
la doc a fost ok, din pacate nu am vazut decat saculetul si nu pe bebe...dar doctora a zis ca e normal ca e totusi devreme(6 sapt) si l-a masurat si a zis ca are marimea normala si e in locul care trebuie...sper sa fie ok...trebuie sa ma duc iar la control peste aproape 3 sapt...nu mai am stare, abia astept sa treaca zilele pana la control!
deocamdata am pus deja o jumate de kg...sa vedem cate oi lua pana la sfarsit..
va pup

poze

Mergi la inceput