La Elvetzieni (10)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Magga, nu, mie nu-mi place aci.
Nu mai ride shi tu de mine cu copiii, ca acolo oricum cat päpuci, bine ca mai sint citeva pe placu meu

Io shi plozii turbulentzi

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turturica spune:

magga, mortala faza. Macar ti-a raspuns in felul ei la intrebare

Eu am perioade bune si perioade rele cu placutul asta. Cind ma intorc din vacanta din romania si-aud iar germana in aeroport, imi vine sa iau primul avion inapoi. Dupa o vreme imi trece, imi intru in ritm si cumva, cu munca, ma anesteziez de dorul de casa. Din ce vazui prin perigrinarile mele prin alte tari straine, elvetia e ok. Nu m-as muta in alta tara.
Nu m-as putea nici intoarce in romania, as fi muritoare de foame cu matematica. Am incercat.
Da' ne pusesi intrebarea si tu n-ai raspuns la ea

irenu, misto cizmele. Dar io n-am vazut p-acila asa ceva, pe la nici un magazin de papuci. Crez ca-n partea italiana si-aia franceza, femeile sint mai cochete. Io cel putin ma binoclam la toate gagicile cind fuseram in ticino.

off-topic: cum fac sa vad toata lista de smile-uri? Ca-n stinga paginii nu sint decit citeva

Poze

Mergi la inceput

Turturica, intri pe raspunde la subiect, dai clik pe edit smiles, bifezi ce vrei, dai ok sau ce-tzi zice in josu paginii shi pe urma dai refresh la pagina.
Ia vezi, am zis bine?

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turturica spune:

iren, m-am prins care-i baiu'. Io nu ma loginam de sus cind raspundeam si nu-mi aparea treaba asta cu edit smile list.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pistachio spune:

salut, fetelor!
va multumesc pt urari! abia astept sa merg la eco sa vad ca totul e ok ! ne-am gandit si o sa-l luam si pe alex cu noi sa-l vada pe "baby" ca ma tot intreaba ce face baby, si-mi spune ca e in burtica la mami, cateodata zice ca si la el in burtica e baby!!.
iren, suuuper cizmele ! te-ar prinde super!
mai fetelor, abia astept sambata sa ne dantuim si sa ne mai vedem si noi!
va pup

poze

Mergi la inceput

Pistaciu, voi venitzi cu mashina? Shi daca da, avetzi drum prin zona mea?
Cizmele is super, daaa, insa intrebarea e io de unde-mi iau sub 100 de franci, shi 35?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magga spune:

quote:
Originally posted by iren
Cizmele is super, daaa, insa intrebarea e io de unde-mi iau sub 100 de franci, shi 35?!

La Geneva cizme cu numarul si pretul asta ai gasi numa la un magazin chinezesc.

Va urez distractie placuta la dans. Cu programul lui mr husband imposisibil sa ma alatur voua:)

Magga

digitale dissidenz

Mergi la inceput

Magga, tare pacat ca nu potzi veni:(
Ce-ai zis tu de cizme e de rau, nu?
Pistaciu, cum te mai simtzi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magga spune:

quote:

nu e de rau, da pe linga faptu ca nu gasesti numarul 35, pe cuvint de onoare ca nici cizme mai ieftine de vreo 200 de firfifranci.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by magga

quote:

nu e de rau, da pe linga faptu ca nu gasesti numarul 35, pe cuvint de onoare ca nici cizme mai ieftine de vreo 200 de firfifranci.

Pai io ce-am zis, ca-i de rau

Mergi la inceput