La Elvetzieni (10)
Raspunsuri - Pagina 13
iren spune:
Azi fuse soareee shi fo dooj de grade, cica miine va fi shi mai cald
Turturica, da tu incepi lucru de vineri? Las c-o sa fie bine, ca eshi fata isteatza
Perlele le notez in masura in care le retzin, ca spun ajtia prostii toata ziua, azi dimineatza Bogdanelu punea creioanele pe oala, sa faca "cacareze" Kupil tzacanit
Restu, pe unde umblatzi?
Io shi plozii turbulentzi
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
magga spune:
Iren, ieri am vazut cizme de muschetar fara toc...intr-o vitrina la montreux.
turtu, sa-ti fie jobu de bine!
Hanna are numa un an jumate, mai sta cu bunicii paterni, mai cu tatal ei cind are zi libera dupa vreo garda si chiar si cu o bona. ata ete situatia.
digitale dissidenz
turturica spune:
Noah, venii de la servici. Inca nu-s lamurita daca-mi place sau nu, deocamdata nu-nteleg nimic
Ma prefac silitoare si notez tot ce mi se explica, pun intrebari ca sa par inteligenta, da' deocamdata-s in ceata.
Dar colegii par misto, se vorbeste engleza, deci nu mai tre' sa-mi framint creierul daca o fi der, die, das, dem, den, etc, etc. Desi nu stiu cit de bine o fi treaba asta totusi, ca o sa uit si bruma de germana pe care o stiu.
iren, am inceput de vineri, ca azi a fost 1 septembrie. Si bineinteles ca i-am intrebat daca avem si noi liber de knabenschiessen. Cica nu Cred ca s-au lamurit de cheful meu de lucru. Apropo, tu de ce nu mai ai poze cu copiii la semnatura?
magga sa-ti traisca fetita. Imi place numele ei. Poze nu ai?
un week-end fain va doresc
Poze
iren spune:
Turturica, io nush ce-tzi mai batzi tu capu cu die, der, das, etc, cin in dialect zici numa dä E bine totushi ca se vorbeshte engleza.
Poze nu mai am, ca am devenit paranoica
Magga, io cat cizme d-alea in disperare, da peste tot au numa de la 36 in sus- aci vorbesc de orice fel de päpuci- iar io am 35 Frumos nume are fetitza ta
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
pistachio spune:
salut, fetelor! ce ma bucur ca a iesit sbiectul noastru la suprafata- in sfarsit! toata lumea disparuse...
dar acum totul e ok!!!
asa, pai, la cocertul cu robbie ...nu am mai fost....ca soata mea nu prea a mai avut chef, cica hai sa le vindem pe ricardo(biletele adica) ca daca ne calca aia in picioare pe acolo?! si oricum in starea mea.... (ceea ce nu stiam la vremea repectiva dar el era sigur ca de incercat incercam )
deci cam astea sunt stirile mele de ultima ora...incepe sa-mi fie greata si m-am balonat de parca sunt in 4 luni nu in cateva sapt!
mie inca nu-mi vine sa cred ca sunt ! vreau sa mai fac vreo 2-3 teste sa ma conving!
va mai tin la curent....
va pup
poze
iren spune:
Pistaciu, cre ca ale voastre erau atunci biletele alea la Robbie, voiam sa cumpar Deci pin la urma e bebe, felicitari shi sarcina ushoara!
lorelei_19 spune:
hehehe, s-au dezmortzit elvetiencele. Va salut, frumushelelor, numa' vesti bune prin zona. Hai sa incep sa va tzuk:
Irenu', cum te mai simti cu burtica? te mai doare? kupiii sunt adorabili cu perlele lor. moaama, io care-s bautoare de ceai, imi imaginez cam ce-ar zice Bogdanelu', ca-s pe moarte
Turtu', iote ca nu mai apuc sa te sun, da poate incerc maine. Sunt intr-un ritm infernal cu bernul asta, zau asha. Uneori uit sa si respir Da ma buuuucur din toata inima ca suntem vecinele si abia astept sa tragem un shoping pe cinste. sora-mea mai sta la mine pana la sfarsitul lui sept, dupa aia am mai mult timp si cu siguranta ne vom intalni des, daca si voua va face placere.
Magga, da ce lucrezi? sa-ti traiasca papushica - chiar c-are un nume deosebit.
Anita, ma bucur din toata inima pt voi, sa fie intr-un ceas cu noroc si abia astept sa va vad fetitza. Sa-i faceti okishori cel putzin la fel de frumoshi ca lui Alex, da?
Am sa mai revin, ca vad ca v-ati pus pe scris, chiar mi-era dor de voi.
Multzi pupici si-o duminica frumoaaaasa de tot.
"Unde exista dragoste, exista si Dumnezeu" - Tolstoi
turturica spune:
pistachio, felicitari! O sarcina usoara sa ai si-un bebel sanatos, destept si frumos.
lorelei, nu fusasi cumva simbata dimineata pe la migos prin affoltern? Ca vazuram o romanca, impreuna cu 2 fete pe la 15-16 ani, dar nu eram sigura daca esti tu sau altcineva. Si io nu abordez oamenii, chiar daca ii aud ca vorbesc romaneste, ca mi-i jena. M-am elvetianizat, ce mai.
iren si magga, ce-s cizmele alea de muschetar, dom'le, ca io nu-s lamurita? Si nici n-am vazut p-acilea. La ce se poarta?
Poze
iren spune:
Uite, Turturica, www.vogue.de/vogue/1/fashionshows.php?saison=23&location=2&designer=2" target="_blank">p-astea albe le vreaaaauuuu
magga spune:
Iren, la copii n-am vazut inca sa fie la modA.
fetelor, da ia spuneti voi, voua va place la helvetica?
Felicitari Pistacciei pentru sarcina.
Ia sa zic si eu cu piticul meu. ma duc eu in parc ieri dupa-masa si o gasesc pe mitza la o masa cu tatal ei. Vazind ca maninca, o intreb ce mesteca acolo.(ce-o fi fost in mintea mea?) Neputind sa-mi raspunda (fiindca nu vorbeste inca, nu ca ar fi deranjat-o sa graiasca cu mincarea in gura), deschide gura, scoate mestecatura si mi-o intinde in mina si zice papaai (papa bun).
Lorelai, eu lucrez cu niste ong-uri pentru oameni amariti. :)
hai ca pun si o poza doua / dar sa-mi revin un pic caci m-a cam batut soarele in cap.