La Elvetzieni (10)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns magga spune:

ziceam si eu asa de ciocolata ca tot suntem la elvetieni
suna interesant pe 9. mai am de rumegat pina pe intii din ce am inteles.

la geneva stau. nu stiu daca sa zic la elvetia, elvetienii adevarati cunoscuti in aproape patru ani de cind m-am mutat aici ii numar pe degetele de la o mina, incluzindu-i aici si pe cei doi profi autohtoni avuti la universitate.

in rest, numai cu expatriati am de-a face si stau intr/un cartier unde limbile curente sunt spaniola si engleza.

altfel, fac slalom intre o singura bucata ploada si doua servicii. nici nu mai am timp sa ma gindesc daca imi place au ba.
ati inteles ceva?

mai viu eu pe aici sa ma mindresc si cu ploada

digitale dissidenz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Turturelu, n-am treaba prin centru, ca miine merg plozii la spielgruppe, da de fapt...asha putea veni intre 9 juma shi 11 , ca la 12 far' un sfert tre sa iau kupiii acasa. Daca vrei, intra pe ym-u meu shi spune-mi.
Trasei azi o fuga prin Örlikon- zona comerciala- shi erau reduceri la Chicoree- io nu prea iau de la ei, da gasii nejte blugi spaghetti la 13 fr perekea- de la 60 shi 70, ca luai doo pereki sh-un pulover, shi fusta, shi-o tunika verde deskis, faina rau, de la 60 la 20 fr la Tally Weil. Deci terminai cam 100 de franci...yap, da tzin secret, nu zic nika sotzului

Io shi plozii turbulentzi

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Mergi la inceput

Magga, scrii superb! Am vrut sa comentez, dar din pacate nu se primesc comentarii anonime. Sa zici cin' mai scrii ceva, da? :)

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Mergi la inceput

saru' mina

sper sa apuc sa ma adun si sa updatez saptaminal :)

digitale dissidenz

Mergi la inceput

Magga, acu vazui ca te plingi de slalom, taci ca-i bine, io stau acasa de 5 ani shi-am luat-o razna, am uitat shi ce shtiam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turturica spune:

iren, n-ai stat degeaba acasa in astia 5 ani. Ai 2 copii tare frumosi si reusiti.
Chiar vroiam sa te intreb, cum se descurca ei cu limba? Se integreaza bine la spielgruppe?
Apropo, trecui si eu pe la tally weil, ca tot imi zisesi de reduceri si mi-am luat o bluzita faina, roz cu buline la 9 franci
Si sa stii ca la orsay au reduceri la fustite, m-am gindit la tine, ca stiu ca-ti plac.

magga, respect . Cu doua joburi si-un copil nu ti-e usor. Eu ma pling de oboseala si stres cu un singur job.

Mai am o zi de libertate si gata, s-a zis cu zilele mele de leneveala

Poze

Mergi la inceput

Turturica, merci frumos Acu kiar ma minunam de ei, ca se joaca impreuna fara tzipete, iar Juli nu-i mai fura jucariile lu Bogdanelu Sa vedem cit iii tzine, ca scoate Bogdanelu nejte tzignale de isterie, de-mi vine sa fac un salt de pe bloc, da are numa doo etaje, asha ca n-are nici un rost La spielgruppe Bogdanelu merge de un an, am impresia ca intzelege mai mult decit vad io, zice fo 3 cuvinte: ja, ney shi cucus! , cre ca intr-o luna o sa-l depasheasca Julia...Azi imi zice Julia, tare satisfacuta, dupa ce-am venit sa-i iau de la spielgruppe: acu nu mai pling, c-ai venit!
...La Orsay n-am cum sa ajung, ca-i numa in centru, shi bani oricum nu mai am, da merci de anuntz

Mergi la inceput

Avem perle noi , sau ce-am reushit sa mai retzin

Mergi la inceput

[quote]Originally posted by iren

Avem perle noi , sau ce-am reushit sa mai retzin

[quote]

e stai ca nu sunt nici asa eroina / am doua colaborari / sunt libera sa imi aleg programul de lucru la birou si sa lucru si d-acasa

partea proasta e ca programul e haotic (uneori 10 ore, uneori o ora si copchila nu mai pricepe nimica)

Iren, profita!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turturica spune:

iren, la voi nu cred ca-i plictiseala vreodata Ce fain ca le notezi perlele, in felul asta o sa ti le amintesti mai usor mai incolo.
Eu pastrez si acuma prima scrisoare de dragoste a sora-mii de cind era in clasa a patra. Se incheia apoteotic cu "sint in zodia iubirii" si c-o inima mare sagetata, of course. Acuma are 18 ani si am de gind sa-i dau scrisoarea inapoi cind s-o marita.

magga, fetita ta citi ani are? Cine are grija de ea cind esti plecata?

Fetelor, miine incep noul job si-am o lene in mine si-o sila de munca ... M-am saturat, nu mai am chef de servici si de stres, de stat zi lumina la birou, as vrea sa merg pe-afara, sa stau pe terase si sa ma bucur de soare, sa ma plimb prin magazine, sa nu trebuiasca sa fac nimica. Si bineinteles ca pina acuma a plouat si-amu' iese soarele

Poze

Mergi la inceput