La Elvetzieni (10)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Ireeeen!!... cat am asteptat si eu
La multi ani pentru Julia ta, sa creasca mare si cuminte!!!
.....noi ca deobicei, ne invartim pe aici, si noi lam sarbatorit ieri pe David, a doua oara, cu prietenii lui.....maine seara plecam in vacanta la mare, abia astept, sa-mi mai dezmortesc oasele inghetate.....mergem in Franta la Mediterana langa granita cu Spania. Aseara sotiorul ma intreba daca n-ar fi bine ca la intoarcere sa mai colindam putin si prin Provence????....da, da , desigur!
Altfel eu ma agit rau, sut tareeee suparata si profund dezamagita de elvetienii astia (nud e toti bineteles)......mi-am gasit servici pe meseria mea si un dobitoc de farmacist cantonal nu-mi da berufbewilligung, sa-l strangi de gat nu alta......el se spala pe maini si ma trimite la minister aia nu au ce-mi face ca inca nu suntem in EU, si uite asa pentru niste luni pana la marele eveniment pierd eu eliberarea mea de teroristii mici!!!!.....
si acum va pup pe toate.....si sper sa va mai bagati si pe aici nasul

Mira mami de DAVID (15.08.2002), DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)

POZE CU NOI

Selin la botez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Daca vedetzi un subekt cu elvetzieni la Prieteni dintodeauna, sa nu raspundetzi, ca-i veki rau
Booon, deci vreme de kk, urasc locu asta, lual-ar naiba, cica raiu pe pamint, dah, oare-n rai o ploua continuu?...
Restu s'tetzi in vacantze, de nu mai datzi cu subsemnatu? Intzeleg, pin-acu era subektu la subsol de tot, da am facut munca patriotica shi l-am adus la lumina, asha ca acu ajtept posturi de veshnica recunoshtintza
Mira, de-abia acum rumeg mesaju tau de mai sus , carevasazica, te soreshti...bravo tzie, nah, nu pot nega ca ma rontzaie invidia asha un pic

Io shi plozii turbulentzi

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magga spune:

quote:
Originally posted by iren
Booon, deci vreme de kk, urasc locu asta, lual-ar naiba, cica raiu pe pamint, dah, oare-n rai o ploua continuu?...

nu mai si ninge din cind in cind.

Digitale Dissidenz

Mergi la inceput

:) va salut si eu, doamnelor !

Digitale Dissidenz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turturica spune:

iren, daca vrei vreme ca lumea trage o fuga pina-n ticino. Noi ne-am luat cortul in spinare si-am fost in week-end incolo. A fost misto, am bagat o gramada de pizza si inghetata in noi. Interesant a fost cind ne-am intors. La intrare in gotthard tunel erau 30 de grade si-un soare ... , iar la iesirea din tunel 13 grade, ploaie si vint. Si sa te mai miri ca-s cozi de 'shpe kilometri catre partea italiana.
pistachio, cum fu la concertul lui robbie? Vazui ceva secvente la tv, dar l-am oprit ca prea sufar ca n-am mers si noi.
Si, ca noutate, aflai ca-s vecina de sat cu lorelei.
In rest, mai trag mita de coada pina vineri cind incep un nou servici, la ubs. Sint stresata ca e munca noua, ca tre' sa invat alte lucruri, nu stiu cum or fi colegii dar, mai ales, sint enervata ca tre' sa ma duc la tol festiv, adica s-a zis cu blugii si adidasii mei. Asa c-am dat gaura in bugetul familiei si mi-am luat fuste, pantaloni de stofa, sacouri, papuci cu tocuri si, atentie, margele!!!! Barbatu-mio isi scuipa-n sin si spera sa nu ma tie prea mult, c-altfel intram in faliment Da' margelele-i plac.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

... buna si de la mine, eu am mai vrut sa scriu, dar nu gaseam sobectu`

Iren dar ce mari au crescut copiii tai
Chiar daca mai tirziu, itzi spun si eu "La multi ani! Julia" si sa stii ca Bogdanel cu tine seamana.
Turturica sa-ti fie de bine noul loc de munca, si mai ales sa te mindresti cu margelele

Fetelor am citit intr-o zi, toate capitolele de la elvetzieni, si m-a prin o nostalgie, tare mai eram multe si active, acum...
Joi, plec la Romania pentru doua saptamini, doar eu si Isabella, soatza ramine acasa, ca deh trebuie sa munceasca vreunul dintre noi, ca sa avem ce cheltui.

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus

Mergi la inceput

Seara buna, doamnelor!
Magga, pai cre' ca-n curind o sa shi ninga, prin octombrie, asha, ca deja e toamna calumea instalata, biiiiiiipppp injuratzi cit putetzi voi de urit shi-o sa intzelegetzi biiipu ooff! Mda, ma lua iar valu- nu de caldura- shi uitai sa-tzi zic Bine-ai venit Nu vii pe 9?
Anita, io nu vreau amanunte de la concert, da?? Uite-asha, de invidioasa ce sint! ok, recunosc, macar un pic vreau sa aud :D
Danelutza, vacantza placuta, io m-am simtzit super in Ro vacantza asta, mai vreau, da nah...
Turturica, io shtiam de vecinatate, ca te-am pirit Ia zi, is reduceri la H&M? C-ash da shi io o fuga pin-acolo Bafta la noul servici moama ce seamana galbejitzii ajtia intre ei, in loc de pupici era sa-l pun p-asta

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by iren

Nu vii pe 9?

surda nu sunt, dar le-am potrivit, citind nu vii la 9(noua)?

mmm ce se face de cap pe 9?

mai viu eu miine sa va corup la ciocolata

hmmm/ reducerile alea s-au terminat de-acu' o luna

Digitale Dissidenz

Mergi la inceput

Magga, pe se intimpla asta ...shi ciocolata nu prea servesc, da daca dai o cutie de rafaello, mmmm, se skimba treaba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turturica spune:

doamnelor, nu vorbiti de lucruri sfinte, ca-s la cura de slabire. Sint invidioasa ca voi care sinteti mamici si aratati beton, iar la mine nu se misca acul cintarului decit in sus [emoticon c-o mare de lacrimi]

daneluta, vacanta placuta acasa. Eu nu ajung decit la iarna la ai mei si mi-e tare dor de ei.
magga, tu esti in geneva? Cum iti place pe acolo? De cit timp esti in elvetica?
iren, reduceri n-am mai vazut la h si m. Ca de-aia si bagai gaura in buget, m-am trezit ca-mi trebe toale dupa ce s-au terminat reducerile. Apropo, n-ai ceva drum miine prin centru? C-as trage o fuga pina la zurich sa-mi mai clatesc ochii prin magazine si poate ne vedem la o poveste.

no bine, m-apuc de invatat teoria pt scoala de soferi. Ca m-am hotarit si eu la batrinete sa-mi fac carnet de sofat. Plus ca cei de la fostul loc de munca imi facura cadou ore de condus, da de m-oi mobiliza mai bine.

Poze

Mergi la inceput