Mamici casnice (25)
Raspunsuri - Pagina 5
maria2mami spune:
Fetelorrrr io' vin cu sampaniaaaa
La multi ani Dariaaaaaa si La multi ani mami de Daria
aici pentru mamicawww.pozehaioase.ro/displayimage.php?album=2&pos=3" target="_blank"> si aici pentru bebica
eu cu Maria
mmiha
symaco spune:
La multi ani Daria!sa cresti maree si sanatoasa ca de frumoasa esti!
osna,si noi asteptam vremea de gratarea..sau mai bine zis luna in care sa se deschida locurile de gratarit!ca numai prin mai avem unda libera!desi vreme e buna,mai trebe sa se usuce putin pamantul si pe urma ii dam bice!.abia astept,sa plecam de diminetza cu paturi,mese si toate cele si sa ne intoarcem seara cand ne fugaresc tantarii!
impreuna spune:
Svetlana unde liniste? Savuram sampania, tortul, fiecare cu ce ne-am cinstit de ziua Dariei:)
N-ai zis cum te mai simti, dc ai mai avut dureri, contractii...?
Alina asa aproape sunteti voi de Curtea de Arges? Ce fainde voi k va plimbati, abia astept sa-mi intru si eu in mana:)
Corina mai poti mama cu atatea activitati? Am uitat sa zic, mi-a placut mult patulul lui Syb, e super tare. Doarme in el?
Ma duc ca Sara mea urla, nu vrea nani :(
Flavia (sotie si mamica fericita)
symaco spune:
La multi ani si pt mami de Daria!
geani,sa ti se implineasca toate dorintele si sa traiesti 100 de ani!
maria2mami spune:
.....aaaaa, si un www.pozehaioase.ro/displayimage.php?album=2&pos=19" target="_blank">bonus
mmiha
symaco spune:
flavia,normal nu sunt asa activa,dar asa am un talent sa mi le inghesui pe toate intr-o zi....
da,sybille doarme si la ea in pat..si in patul lui bebitza si pe la noi!depinde de toane,dar 90%doarme la ea in pat ca stie ca acolo tre sa o gaseasca Mosu Ene!.Mosul Ene care vine si ne face gadilici pe la ochisori si ne aduce vise frumoase,si cateodata cand suntem tareee cuminti ne mai lasa si cate un bobo!
osna spune:
flavia acum faceam consultatii on-line cu o prietena.am simtit si aseara si azi de dimineata niste intepaturi puternice,pentru scurt timp,pe care pina azi nu le-am mai simtit.doctorul mi-a spus ca pe la 18-20 sapt sa ma astept la miscare,dar poate e mai vrednicut(a)
mi-a venit sotul la pauza de masa,intru mai tarziu.
light spune:
La multi ani Daria, sanatate si viata frumoasa!Adinell la noi au aparut cam de o luna tzantzarii, deja ne-am pregatit cu plase la geamuri.Laura Nicole era atat de multa lume in parc, si unde nu prea sunt obisnuita cu aglomeratia si nici nu imi place, iti imaginezi ca a fost cam obositor, asa ca nu tin minte sa te fi observat prin puhoi.Noi am fost mai intai in jurul orei 17-17.30 sus la Mausoleu, am coborat si apoi am stat putin la tobongan dar pentru ca era foarte aglomerat si mult praf am preferat sa il lasam pe Liviu un pic sa zburde in paduricea de peste drum, apoi am mers la malul apei acolo de unde se inchiriau barci, am stat si acolo putin, apoi am urcat iar la Mausoleu si am ramas sa ne jucam in spatele lui, catre iesirea dinspre policlinica nr.3, unde era mai lejer.Noi mergem destul de des in acest parc, mai ales ca dupa amiaza fug de tzigania din fatza blocului si ma duc cu Liviu in parc, atunci cand e vreme buna si avem dispozitie, asa ca cine stie, poate ne mai vedem pe acolo.De obicei intram pe sus, prin strada care vine dinspre linia tramvaielor 19 si 23 si ne oprim in zona aia cu doua leagane si doua nisipare, apoi coboram la toboganele cele 3 : portocalii si verde. ASta e traseul nostru cand venim.
mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasteriiwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66122" target="_blank">Haideti sa militam PENTRU APLICAREA LEGII IMPOTRIVA FUMATULUI IN SPATIILE PUBLICE, sa facem ceva pentru copiii nostri!!! desene noi
impreuna spune:
Aham, pe pagina 2, v-am prins :)
Co e bine ca ati gasit metoda sa doarma singura. Numai sa nu vrea sa doarma cu bb cand apare :)
Svetlana pofta mare :) Cate saptamani ai acum? Eu la 16 fix am inceput sa simt "fluturasi" in burta, la inceput credeam ca sunt gaze, apoi mi-am dat seama ca e vanjoasa :)
Flavia (sotie si mamica fericita)
mihaela amalia spune:
Ziua buna mamicilor!!!
LA MULTI ANI, DARIA!!!
Se vede ca a venit soarele peste noi, cam slaba miscarea pe aoici zilele astea
Eu una m-am distrat in gradina vre-o 3 ore la pus , si facut cateva stratulete, ca vreau sa imi fac si o mini gradina de legume...
Acuma imi fierbe mancarea, si dupa ce mi se trezeste mandra fugim prin oras la plimbare.Uffff ce zi plina...
Svetlana dupa cate stiu eu aceste intepaturi sunt "normale", pentru ca organismul se adapteaza si organele sunt "asezate" in functie de sarcina si de dimensiunile ei.Cu cat creste cu atat apasa pe ele si le mai comprima...
SITE AMALIA
Sa nu traim spunand ca nu se poate, trebuie sa ne pastram speranta.