Mamici casnice (25)
Raspunsuri - Pagina 6
symaco spune:
fla,syb mai zice cateodata ca vrea sa faca schimb de pat cu bebe.sa vedem cand o veni puiutza ca tare multe ganduri imi fac,sper sa se inteleaga bine si sa reusim eu cu tati sa ne impartim atentia...sa nu dam motive de gelozie!
osna, cu sybille am simtit miscari abia dupa 4 luni,cu bebe 2 am simtit imediat dupa 3 luni..dr mi-a zis ca le-am simtit mai devreme pt ca am stiut la ce sa fiu atenta.asa ca sigur si nazdravana/u tau da din picioruse!
noi nu avem inca tantari,dar pe aici nici nu sunt asa multi ca in tara.pe langa lacuri da,dar pe acasa mai putzini!cel putzin noi de cate ori mergem la deva ne inarmam cu pastile,aparate,sprayuri..si tot ne musca!
alexa si mami spune:
ne-a facut-o alexa... ne-am imbracat, am iesit, ne-am urcat in masina si pina sa ajungem la locul de joaca ea dormea . am facut cale intoarsa si acu' are o ora juma de somn deja. am reprogramat plimbarea pt dupa-amiaza.
dana, la c. de ag noi ne simtim f bine. e lume multa. am aprins luminari, ne-am luat metanii, iconite. si mai ales a fost f cald. sunt mici bazare cu porcarii, produse din rachita, lemn, jucarii pt copii. am stat la o terasa, copii au alergat intr-o poienita, am mincat si apoi ne-am mai plimbat pe jos. odata pe luna tot mergem. v-am zis, cind vine caldura, simbata si duminica dupa-amiaza nu ne mai prinzi acasa. am vrut sa mergem si la vidraru dar se facuse tirziu si eram cu 3 copii obositi. sunt destule destinatii de recreere prin imprejurimi. si mai ales la cel mult 15-20 km avem f multe poieni, paduri, riuri, adica locuri de gratare.
de tinuta mai stiti ceva?
corina, gata hopul cel mare a trecut, acu' "cind vrea muschii ei", bbita poate veni, nu?
osna, odihna multa daca deja bb face pe voinicul!
pe alexa am simtit-o miscind prima data pe 8 iunie (aproape 17sapt). parca mai ieri a fost, asa clar imi amintesc.
hai ca merg si eu la treaba, da' revin.
alexa & fam
osna spune:
eu maine am 17 saptamani si de asta am intrebat.ca eu astept sa miste de pe o zi pe alta.
mihaela amalia spune:
Svetlana inseamna ca intepaturile sunt din "vina"
SITE AMALIA
Sa nu traim spunand ca nu se poate, trebuie sa ne pastram speranta.
Bimilit spune:
LA MULTI ANI DARIA!!!!!!!!!!!!VIATA SA-TI FIE NUMAI BUCURIE, SA FII LUMINA PRINTRE NOI, IAR CEI DRAGI SA-TI FIE ALATURI.
Bianca - soacra cu DOUA nurori!
Danelutza spune:
am pus-o pe Isa de aproape doua ore in patutz sa doarma, si... nu doarme, o gasesc in genunchi sau in picioare, se joaca, ce ma fac nu vrea sa doarma si pace, dar nici nu plinge, nu miriie, zici ca nu-i nici un copil in casa asta. Ce metoda sa adopt, a dormit pe la 11.30 o jumatate de ora, dar ea dormea cite 2-3 ore pe zi.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)
Poze cu ingerasul lui mami
Bimilit spune:
las-o sa se joace ca tot adoarme ea pana la urma.daca nu plange inseamna ca e ok pt ea.nu te stresa .
Bianca - soacra cu DOUA nurori!
malla spune:
Hei, fetele, ce mai faceti? sunt in trecere, ca vine sotul si ma da de la calculator!!! Am noroc ca ii plac ffff. mult biscutitii si s-a dus in bucatarie sa isi aduca sa pape...
Adinella
"Cand Dumnezeu este cu tine, nimeni nu poate sta imptriva ta"!
alexa si mami spune:
heeeeei!!! dormiti? alexa a dormit aproape 3 ore, a papat si acum ne prgatim sa iesim afara ca e soare si cald.
pup.
alexa & fam
malla spune:
mai intru o data sa va spun ceva... V-am zis saptamana trecuta ca Andreiul meu a stat pentru prima data in fundulet... (Are deja sase luni si o saptamana). Dar stiti ce cuvant a rostit pentru prima data? Nu, nu ghiciti!!!
Uni ziceau: o sa zica mama prima data, altii imi spuneaua, ba o sa zica tata prima data!!!
No, ce s-a gandit Andrei, sa nu supere pe nimeni, a zis caca, pentru prima data. Si tot caca zice si acuma cand face caca...In rest, nimic. Nu are de gand sa zica nici mama nici tata...Asa ceva nu am mai auzit!!! Imi vine si acum sa rad!!!
Ce sa cred? ca deja intelege atunci cand vorbesc cu el? Spuneti-mi, va rog ca sunt in dubii, uneori am impresia ca vorbesc cu peretii, dar vad ca el cand face caca imi spune, chiar daca imi zice dupa ce e plin pampersul...
Adinella
"Cand Dumnezeu este cu tine, nimeni nu poate sta imptriva ta"!