Mamici casnice (25)
Raspunsuri - Pagina 7
gegea spune:
Dragele mele,
Va multumesc din adancul sufletului pentru urarile adresate mie si Dariutei. Multumiri si multi de la micuta pentru voi toate si in special pentru Isa (un cadou absolut superb!!!) si Maria(idem).
Mi-ati demonstrat-o inca o data ca sunteti prietene adevarate, iubitoare , ce mai... niste prietene pe cinste.
Stiu ca va intrebati de ce nu am mai intrat si ati pus totul pe seama petrecerilor. Intr-adevar la asa motiv la patrat, era si cazul, numai ca ne-am limitat la ce fusese planuit sambata, pentru ca duminica am chemat de urgenta medicul si a diagnosticat-o pe Dariuca cu laringita acuta. Am crezut ca pica cerul pe mine, eu fiind racita (nici pe asta n-o stiati), iar sotul si mama mea inca in convalescenta. I s-a prescris tratament injectabil si sunt total depasita de situatia in care ne aflam... e pentru prima data.
Asa ca, sarbatoarea e numai in suflet, ca noi suntem la pamant, micuta nu mananca, vrea numai la san si siropuri si e somnolenta, dar per ansamblu vioaie.
Atat despre noi. Sper sa mai intru sa va detaliez starile prin care trecem si sper sa va aduc numai vesti buna next time!
Inca o data va imbratisez si va pupacesc pe toooooate! Sunteti minunate!
DARIA- poze vechi
DARIA- poze ceva mai noi
Varsta iubirii noastre mici
Geani si Daria (03.04.05)
Danelutza spune:
Gegea imi pare rau pentru voi ca nu va simtzitzi bine, multa sanatate si pentru Dariuta multzi, multzi... , uite-asha ca sa-i treaca bubitza cind ii face injectie.
Bimilit a adormit, am gasit-o in funduletz, cu capul in jos, precum strutzul, doarme si acum, are aproape o ora.
Adinell felicitari pentru primul cuvint kk, chiar daca nu e cel la care va asteptatzi. Isa a spus prima data papa (adica tata in italiana), pe urma a miriit de vreo doua ori mama, acum zice ceva in chinezeste, mai mult da din miine cind vrea cite ceva.
Stie cineva ceva de Tina ?!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)
Poze cu ingerasul lui mami
impreuna spune:
Geani nu fi nelinistita, saptamana trecuta fetita unei prietene (de aceeast varsta cu Sara, 1,4 ani) a avut tot laringita acuta. A fost cu ea la urgente si medicii de acolo i-au prescris ceva sirop si aerosol cu adrenalina, nicidecum injectii. Nu vreau sa te sperii, dar mi se pare ca prea usor s-a ajuns la impunsaturi, e si micuta saracuta pt injectii, esti sigura ca nu exista si o cale mai buna? Sau dr nu a avut chef sa-si bata capul?
Scuze inca o data, nu vreau sa te supar sau sa te nelinistesc, dar stiu ca nu e ceva atat de grav incat sa se ajunga la injectii si sa se chinuie copilul (banui ca sunt cu antibiotice...)
Daca te putem ajuta cu ceva, spune...
Adriana felicitari pt "caca", s-a gandit el bine probabil, sa nu zica mama sau tata mai intai, sa nu faca diferente intre voi:)
Flavia (sotie si mamica fericita)
ange spune:
hop si eu
in primul rand dariutza la multi ani si sa fii sanatoasa ca restul le rezolva mami cu tati
apoi.
Dana,Flavia,fetili,am avut ieri o zi superbaaaaaa.Fata mea Maia a dansat pe o maree scena cu sute de spectatori,cu zeci de copii,cu atatea reflectoare.Am fost uda toataaaaa!!!Colegul a plans cand a vazut-o dansand pe scena.Au fost flori!Imbracate in flori.Superb!
Un spectacol cu copii de 4 la 12 ani care-ti taia respiratia.Nu stiu daca ma puteti intelege,nu stiu daca ati trecut prin asa ceva dar eu una ieri la atata emotie am capotat pe bune.
Nu am stiut nimic,dar nimic din ce se va intampla.Am crezut ca este un spectacol simplu(cum faceam noi pe la scoli) si atat.Copii astia au pastrat atat de mult secretul incat nu-mi vine sa cred cata capacitate de intelegere au la varsta lor
Pozele si dvd-ul am sa-l primesc peste o luna.A fost un profesionist care a filmat si fotogr. totul.Noi ca parimti nu am avut voie decat sa radem,sa plangem si sa aplaudam micile noastre comori.
Colegul a facut cateva foto la final dar ii tremura mana atat de tare incat a miscat aparatul si pozele nu sunt clare.Dar am sa le pun sa va faceti o idee.
Fetele,daca aveti ocazia sa va duceti copii la cursuri de inot,balet,patinaj,etc. nu ezitati!Va jur ca merita si cand veti vedea roadele muncii lor veti intinerii cu 10 ani.Mie mi-au disparut si riduri si tot,plus ca am scalbit 2 kg cred cu emotiile de ieri
cam asta a fost.
acum pregatim spectacolul(adica Maia) de patinaj care va fi in 3 sapt.Nici acolo nu stiu ce va fi.Este tareee secretoasa
sunt prin zona.
am program administr. gospod. astazi
gegea spune:
Danelutza, multumim si intoarcem iar
Flavia, sunt total de acord si eu am fost impotriva la inceput, stiu ca antibioticul se prescrie tare usor de medicii nostri ca sa iasa basma curata si sa preintampine alte complicatii, numai ca am primit portie zdravana de sperietura ( am citit si subiecte pe tema asta, cu copii ajunsi in plina noapte la urgente, sufocand-se)si am cedat.
Tratamentul injectabil il face cu Hidrocortizon hemisuccinat, iar antibioticul (Amoxicilina) il ia pe gurita, dar cam greu.
Practic, am ajuns sa fiu in aceeasi situatie ca atunci cand trebuia sa-i fac vaccinul AR, iar ea era mult sub varsta adecvata administarii.
Cand esti parinte (si mai ales nestiutor si incepator ca mine), nu prea stii cum e mai bine. Auzi variante si variante si fiecare are taisuri duble.
Mi-as fi dorit din suflet o solutie optima si urgenta, dar asa e mare parte sistemului medical romanesc. (sper sa nu supar pe nimeni)
DARIA- poze vechi
DARIA- poze ceva mai noi
Varsta iubirii noastre mici
Geani si Daria (03.04.05)
ange spune:
nu am reusit sa citesc toate pag. pe care le-ati scris.sunt multeeeee dar am sa o fac
in schimb am reusit sa pun cateva poze de la spectacolul Maiei de ieri.
poate ma laud prea mult cu copilul meu dar si voi sunteti mame si ma intelegeti
aici gasiti cateva poze: http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=549158423&security=CUXJyu
symaco spune:
noi cica am plecat la grupa de joaca,cand aveam parcus 80%din drum syb zice ca vrea pipi.dam pantaloni jos si asa bine facem pipiliciul ca reusim sa ne facem fleasca!in papuci,pantaloni,etc!asa ca ne intorseram acasa,si nu destul ca eram ude ne mai trase si o ploaie pe drum!
pe syb am pus-o la nani imediat ce am ajuns si eu ma usuc stand pe net!
adriana,si eu zic ca aveti un cupil inteligent...sa nu supere pe nici unu a zis un cuvant neutru!eu una cred tare mult in filmul``uite cine vb``(v-am mai zis de el)si acolo cupii inteleg toate cele inca din burtica.
alina,uite ca am reusit sa pasim in aprilie de acum bebitza e binevenita la orice ora si daca nu catadicseste sa vina pana pe 17 ma apuc de mutat mobila!ca mie mi-e tare frica de cezariana asa ca vrem natural!!!!
geani,uite la tot familionul,sa va faceti bine ca apoi scoateti voi parleala cu petrecerile!
cami,si noi vrem sa o indreptam spre un sport pe syb,mai asteptam sa implinim 4-5 anisori ca,cam peste tot se incepe de la 4.noi am vrea ceva cursuri de dans,apoi gimnastica..nu stim clar ce si cum dar suntem cu planuri sa-i testam talentele fetei!si bineinteles sa incercam acolo unde ii va placea!
danelutza,tina e la medic sa vada ce mai zice bebitza!parca asa mi-a zis,ca azi am vb dar io am fost tare aiurita
CRISMIR spune:
Salut fetelor!
Am bagat si io un ochi pe aici,sa va salut si sa va ...sunt tot pe fuga,dar ma gandesc la voi
CAMI,am vazut pozele...vai de mine ce fata frumoasa ai,wauuuuuuu,m-a impresionat...sa va traiasca...si parerea mea e ca seamana cu tati,asa e?...super spectacol...abia astept sa merg si eu la asa ceva cu puiul meu...felicitari Maiei
DANA,MIHAELA,CORINA,FLAVIA,ALEXA SI MAMI va pe toate si va mulutumesc mult ca v-ati gandit la mine,si v-ati bucurat pt mine...multe pt adevaretele prietene...ca si raspuns ,eu am stat 1 an si 3 luni departe de sot,impreuna cu Robert(el acolo si noi aici)...dar acum mai e putin
fetelor,fug ca mai am ceva de facut.
Mirela si bb Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001 1 anisor AICI
ange spune:
crismir,seamana cu tati...da...stiu si ma enervez cand mi se spune Sunt topita dupa ea si as fi vrut sa fie fata mea
Unde pleci si cand? sa inteleg ca esti departe de sot? moamama nasol!
bafta si sa fii iubita!
ange,mamica de 2 ori
foto
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert