Mamici casnice (25)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Pentru Daria de la Isabella un micutz cadou

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre

Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)

Poze cu ingerasul lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Danelutza ,frumos cadou i-ai facut Dariei!
L-am pus si eu wallpaper!

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Si tot pentru Daria si Geani felicitarile noastre aici

Danelutzo ce faina-i felicitarea :) Chiar dc nu imi era dedicata, am tras cu ochiul :P

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

moamaaaa, m-ati topit cit am avut de citit!
LA MULTI ANI DARIA! sa cresti mare si sanatoasa si sa-ti bucuri parintii.
noi am absentat din motiv de plimbare toata ziua. a fost o vreme super, f cald. am stat la mineca scurta, inclusiv alexa, iar la caciula oricum am renuntat de o sapt. am fost la c. de arges, la manastire, am stat pe terasa am mincat gratare si clatite. ne-am alergat prin poienite si am vrut sa luam pietrele din curtea manastirii, dar imi era teama ca ne controleaza la iesire.
acu' fug ca iesim iar. intru cind o sa doarma alexa.

alexa & fam

Mergi la inceput

Alina ,cum e la Curtea de Arges? Ai ce face cu copilasul pe acolo?
As trage si eu o tura pe acolo,ca nu cred ca am fost vreodata.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns symaco spune:

we asta a fost tare aglomerat!adica mult prea obositor pt mine(de data asta).
sambata,cumparaturi,hoinareala prin oras pana pe la 14,imediat dupa ce ajuns acasa primit musafiri.baietii in sufragerie la bericica si pc ira femeile in bucatarie..mesterit o pizza+oala de sarmale!
copii au facut un balamuc prin toata casa,ca doar barbatii nu aud nu vad!.pe la 22 am inceput sa strangem jucariile,din toate colturile,am strans numai asa incat sa avem pe unde calca si sa putem ajunge in pat.
duminica de diminetza da-i cu ordine,l-am pus pe sot sa dea cu aspirator ca in timpul saptamanii nu apuca.si io pe la finisare!
am reusit sa iesim si pe afara putzin,dar numai in fata blocului.sybille s-a jucat la nisip si eu m-am indopat cu popcorn,dulcegarii,etc!
in rest suntem ok,adica uite ca am reusit sa pasim si in aprilie desi medicul zicea ca nu crede!.
a fost super filmuletul cu bebelusii!
la cozonac cred ca am ajuns prea tarziu,da nu-i bai,data viitoare
ma duc la bucatarie sa fac un ceai ca vine vecina la o poveste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malla spune:

L-am trimis pe sot sa pape(chipurile!!!), ca sa mai stau si eu pe net!!!
Maaaaaaaaaa, ce buna dispozitie aici pe forum... asa imi place de voi... dar eu nu inteleg un lucru:UNDE-I TORTUL? ca am o pofta nebuna de o felie de tort!!!!!!!!!!!!!

Adinella

"Cand Dumnezeu este cu tine, nimeni nu poate sta imptriva ta"!

Mergi la inceput

Poftim!

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns osna spune:

LA MULTI ANI DARIA!!!!!!!!!!!
SA CRESTI CUMINTE SI SANATOASA SI SA ADUCI NUMAI BUCURII PARINTILOR TAI!!!!

buna dimineata gagici,
la noi ploua cu galeata nu alta de ieri seara,nici o sansa de tantari sau soare sau muste.in cealalta parte cansd am stat nu am vazut tantari sau mute,aici in noul oras muste am mai zarit,sper sa nu avem noroc prea des de ele.
in romania mi-a scris fratele ca este soare si frumos,au fost la iarba verde,gratare,la voi citesc la fel...pai vreau si eu,asta-i treaba!
ma duc sa-mi fac o cafeluta mica si revin la povesti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns osna spune:

ce-i cu linistea asta aici???

sunteti toate la

Mergi la inceput