Mamici casnice (25)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Tinuto,fata mea,deja intreci orice limita ! Chiar nu ai de gand sa nasti odata? Ca mi-am innebunit barbatu(o fi nascut Tina,ce-o face Tina,precis a nascut Tina),bietul de el.Vrea si el sa nasti odata!
Corina ,eu cu tine la Zz!
Cami ,ii dau un pupic mareeeeeee frumoasei balerine!

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

Ange pai io am salvat pagina direct, nu m-am mai complicat sa imi scriu retetele si planuiam si eu sa fac checul dar daca v-am vazut pe voi in cautare de retete, am zis sa nu le tin doar pentru mineLiviu e bine, sper sa nu il mai apuce...

mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasteriiwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66122" target="_blank">Haideti sa militam PENTRU APLICAREA LEGII IMPOTRIVA FUMATULUI IN SPATIILE PUBLICE, sa facem ceva pentru copiii nostri!!! desene noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

Dana banana,bonjurica colega!ti-ai facut aparitia?!
senx pt. aprecieri

Lucia,super retete am gasit acolo.Si in imagini multe.Deasta chiar aveam nevoie sa mi se arate pas cu pas ca io mis handi rau in ale bucatariei
Ai grija cu reclama sa nu iei bila neagra de la vre-o "ea" de pe aici

gegea,mai ce interesant cu zilele vostre de nastere!!! una pe 3 si alta pe 4.Frumos tare.Cum faceti chefurile ,amandoua odata? sau incepeti azi si terminat peste 3 zile ca in povesti?

gata cu dc-ul...
ma duc sa-mi iau balerina de la scoala
sa aveti o seara placuta

http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=549158423&security=CUXJyu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_ch spune:

Buna seara
din lipsa de timp nu am mai putut sa intru pe forum,am umblat pe la o gramada de medici don_soara ca nu prea se simte o tot doare capul.

Poze cu Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Ange, sa-tzi traiasca balerina, scumpa foc, acum pricep de ce e asha mindra mami
Mama dar ce de-a retzete si desenate frumos, eu am salvat toata adresa site-ului ca vad fetele alea ca se ocupa razbit, am gasit si retzete italiene foarte ushoare, asha ca am sa-mi ametzesc sotzul cind i-oi trinti niste mincaruriiii
Tina asteptam sa ne povestesti ce tzi-a zis nenea doctorul.
Sanatate la copilashii mai mici si mai mari care sint bolnaviori

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre

Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)

Poze cu ingerasul lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns osna spune:

noapte buna fetelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Cami ,am crezut ca mai treci si tu pe aici sa mai schimbam o vb ,dar tu nimic.
Ma duc in patut.Mai ,nu va ganditi la prostii!.mai bag 2 episoade de Neveste disperate.Mare fan sunt! Si colegu'!

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunt_mamica spune:

salutare fetelor!desi e cam tarziu mi-am bagat si nasul pe aici...am vazut mamici casnice si am zis ca asta e de mine!
am si eu o intrebare voua cum va fost la inceput in aceasta ipostaza?pt ce io am senzatia ca o iau razna...m-am trezit dintr-a data ca tre sa gatesc,tre sa fac curat,sa stau cu bb...
nu mai am deloc libertate de miscare!voi cum ati depasit monentul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gegea spune:

Buna, fetelor!

Am intrat sa va urez noapte buna si sa va multumesc pentru urarile de sanatate. Nu stiu cat de bine e Daria, a plans astazi cat nu a plans in tot anul care s-a scurs de nasterea ei.
Sunt cu nervii la pamant, imi este mila de ea si mi-e ciuda de moooor ca nu pot face mai multe pentru ea, s-o inteleg mai bine, s-o vad ca se simte in regula si nu mai are probleme.
Maine mai trece medicul s-o vada, vedem ce mai zice.

Cami, frumoasa si delicata printesa aveti! Sa va triasca si sa va aduca numai bucurii!

Noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

merci pt. complimente

si eu am umblat de nebuna pe situl ala.e super la cap. retete

alexa si mami,intr-un final am facut rulada de porc umpluta cu carne tocata,la cuptor.am vazut eu pe siturile vecine o reteta si am adaptat-o placerilor noastre gastron.
am facut si poze sa vedeti ce harnica sunt.Intai sa papam din ea si apoi daca e buna va spun reteta si va pun si poze.

Dana,pai am stat pana la 22,00ora voastra pe aici dar nu te-am vazut.Ai stat cumintica

http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=549158423&security=CUXJyu

Mergi la inceput