Mamici casnice (25)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ange spune:

gegea,sa dam drumul la lautari

sa fii sanatoasa ca de restul se ocupa natura

http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=549158423&security=CUXJyu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

La multi ani Geani
Nu mai fi trista ca boala trece, bucura-te ca a mai trecut un anisor din viata voastra

Cami superbi copii ai (nu k voi n-ati fi:) da Maia a fost tare frumoasa, ce bine ii statea si machiata, gata, iti face concurenta

Dana_ch cum se simte Andra? pupici si multa sanatate, sa scape de durerile de cap, stiu ca sunt groaznice, la mine parca nu trece zi sa nu le simt :(

Lucia Liviu e mai bine? Si eu stiam de suc de portocala, de fapt fructe in general pt constipatie, sa speram ca a trecut

Dana, Corina iar la zz? Las ca vin eu dupa voi sa va aduc acasa

Co mai ai si tu 2 saptamani, ai intrat pe ultima suta de metrii, mai ales k in general fetitele se nasc mai repede, poate io iei Tinutzei inainte {Tina sa nu ma bati :)))

Alina io n-am melodia aia da dc vrei putem incerca sa facem rost. Te tii de prostii, ai, sa faci in ciuda

Cami vezi ca daduse Svetlana o reteta faina de chec cu pere, acu vre-o 2 capitole, io nu l-am incercat, da reteta e faina :)

Tina sa ne spui ce zice nenea doctor (sau e tanti?:)

Mirela . Prietena ta PatriciaR nu mai trece pe aici, s-a suparat pe noi? Ca am tot chemat-o la apel :)

Andreea sper ca azi treci pe la noi:)

Laura ce fac donsoarele tale?

Adriana, Miha, Danelutza unde sunteti cu cafeaua? Hai ca azi fac eu cinste

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_ch spune:

Buna dimineata
La multi ani Geani si Daria

Poze cu Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

neata fetele!

LA MULTI ANI GEANI!

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

LA MULTI ANI GEANI!
sa fi sanatoasa si iubita si sa ai parte numai de bucurii.
TINA,TINA! BB lu' tina!
va pup, plecam la plimbare ca e soare.

alexa & fam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_ch spune:

Flavia andra acum se simte mai bine ca ia dat dr de la neuro niste calmantesi a mai lasat_o durerea de cap,oricum mine avem programare la encefalogramasi mai facem si analize la sange,kk si urina.doamne de iar trece odata ca asa m-am saturat,cain ultimul timp afost tot bolnava,am avut si pietre la rinichi a stat in spital si ia facut ultrasunetesa-i zdrobeasca piatra...... de felul ei nu-i un copil bolnavicios inafara de bolile copilariei si cateva raceli nu aavut nimik....lasa ca se face ea bine
revin ca plange pustiu

Poze cu Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

'Neata fetele!!!

LA MULTI ANI GEANI !!!

Flavia multam' de cafea

www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaela si bbwww.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

LA MULTI ANI GEANI!!!!!
Sa fii sanatoasa, frumoasa si norocoasa!!!

Mai dar numai de bolnaviori aud? offfff pup ducle pe toti si sa va faceti bine repejor!
Eu nu stau ca fug afara, Tina ma inteles ca n-ai de gand sa nasti curand hehehe, oricum abia maine e DPNul si gogoasa mea a venit exact cand a zis tanti dr asa ca poate mandretea din burtica e cuminte si sta la rand frumos.....

Noi ok, eu cu rusii Raluca cu nazdravaniile ei, fugim afara si dam raporul mai tarziu sper...
Pup dulce bonaviorii si mamicile!!!!!!!

Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Buna dimineatza
La multi ani, Geani
Sanatate multa si asteptam vesti bune.
Flavia, multzumesc de cafea
Fetelor dispar la plimbare, sint cu moralul la pamint si nu prea am motive, n-am chef de nimic, nimic, nimicutz.
Va doresc o zi buna

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre

Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)

Poze cu ingerasul lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns symaco spune:

neatza!
La multi ani Gegea!

alina,pai nu am ajuns la grupa de joaca ca pana ne ntorceam inapoi plecau copii.ca avem numai 3 ore de joaca,si pt drum avem nevoie de 1 ora!.asa ca mai bine am pus pe syb la nani ca si asa era tare obosita!cand a venit tati i-a povestit ca ne-a prins ploaia si ca s-au auzit tunete si ei tare frica i-a fost!si batea vantu tareee,´´nu mai avem voie sa stam afara cand face bum-bum si bate vantu´´!
da,mai dana,ma duc si eu sa ma hlizesc putzin si ma ia la intrebari tanti cu biletele!.
fla,io nu fac multi purici pe la zz,vin´´acasa´´ si fara.
mai sunt 13 zile pana la termenul facut de medic,mai avem putzin...sper sa nu io iau inainte Tinei.adica saracuta de ea sa nasca cat mai repede si apoi eu!
andreea,Tina trebuia sa nasca pe 2 aprilie..nu pe 5.dr a schimbat data!
la noi e soare,cu dintii e adevarat dar e soare!asa ca papam si plecam la nisip,ca ieri am cumparat plasticarie noua pt joaca!
copilasilor bolnavi!

Mergi la inceput