Mamici casnice (25)
Raspunsuri - Pagina 9
alexa si mami spune:
cami, io as face asa: ciorba de perisoare (merge si din puiul tocat si de vita), snitele din piept pui si spaghete cu cealalta carne tocata. cu dulciurile nu le am, sorry.
alexa & fam
light spune:
Ange mersi, a facut acum da inca zice ca il doare.
mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasteriiwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66122" target="_blank">Haideti sa militam PENTRU APLICAREA LEGII IMPOTRIVA FUMATULUI IN SPATIILE PUBLICE, sa facem ceva pentru copiii nostri!!! desene noi
ange spune:
Lucia,eu as merge la un pediatru daca copilul tot se vaita de burtica,zau!
sanatate max.
alexa si mami,spaghete am tot mancat.Cand nu am mancare bag spaghete pt. ca alea se fac repede si copii le adora.Sunt aici n sosuri pt. spaghe.Doar fierbi pastele,pui sosul si gata !usor,simplu dar suntetm satuli
Ma gandeam la ceva romanesc asa!nu stiu ce dar ideea cu perisoare din carene toc. de pui nu e rea
Cum adica chiftelute la cutor?
Feteleeeee unde sunteti?
light spune:
Ange la ora asta nu pot merge decat la urgena. Vad ca acum s-a linistit si se joaca, daca incepe iar, cand vine tati de la lucru poate fugim cu el la urgenta, dar vad ca acum e bine.
mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasteriiwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66122" target="_blank">Haideti sa militam PENTRU APLICAREA LEGII IMPOTRIVA FUMATULUI IN SPATIILE PUBLICE, sa facem ceva pentru copiii nostri!!! desene noi
alexa si mami spune:
cami, citeste mai in urma, despre ciftelute. sunt super pt copii.
gagici aveti melodia de la secretul mariei? vreau si eu. sa o oftic pe andreea, verisoara alexei. ei ii place lacrimi de iubire.
alexa & fam
ange spune:
alexa si mami,vezi sa nu te iei de varlam ca
osna,tu esti moderatoare la "bucatarie"?am vazut ca esti la zi cu subectele de pe acolo.
Unde gasesc o reteta de chec,ai idee?
http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=549158423&security=CUXJyu
light spune:
fetele va dau io o reteta de chec de pe alt forum. Vedeti aici si imagni: http://www.lumeanoastra.com/forum/viewtopic.php?t=1616
Tina_Welsh spune:
Gegea,La multi ani pt Daria!
Tot pe-aici sunt!Intru maine sa va zic ce-am facut azi la doctor ca acum n-am chef de scris.Dar am zis sa va salut si sa va ca sa nu va intrebati daca am nscut!Am fugeat!
Osna felicitari pentru cele 17 saptamani!
Tina and Tina and Mark's baby
Poze de la cununia civila si cu mine gravidutza
Eu si Mark
Semnatura mea
ange spune:
Lucia,moamaaa ce de retete faine! si alea in imagini sunt bestiale.Mi-au facut cu ochiul cateva
merci.
Tinutzooooooooo,ce faci fata mea pe aici?!te credeam dusa cu bagajelul la nenea doctoru'
Nastere usoara
http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=549158423&security=CUXJyu