gravida cu trompe legate

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca tanasica spune:

eu iau pilule...luna trecuta am avut 3/4 zile diaree si am fost tare speriata ca raman gravida...nu ca nu mi/as dori un al doilea bb, dar sigur as fi facut avort...dc ar fi fost sarcina pe trompe legate as fi facut copilul...pentru ca nu cred ca un bb facut pe pilule ar fi OK...dar bunica mea (odihneasca/se in pace) a ramas gravida la 43 de ani, dupa ce intrase la menopauza...dr.i/a zis ca e chist ovarian (pe vremea aia nu existau ecografe!!!)...pana a miscat chistul...si l/a facut...matusa mea mi/a fost ca o sora...e cu 1 an mai mare ca mine...lumea a comentat, dar totul a fost SUPER!!!! era un copil trimis de Dumnezeu!!!!

CURAJ!!!!

Anca si Alexandra (10 nov.2003)

http://community.webshots.com/user/alexandra_ioana

http://www.magnetoterapie.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Eu acum sunt insarcinata cu al doilea (pe care ni l-am dorit desi nu l-am planuit, a venit cu ceva luni mai devreme decat planuisem noi ca o sa vina bebe 2). Si sunt si eu preocupata de problema protectiei de dupa caci al 3 desi mi-l doresc ipotetic, imi dau seama ca nu se poate in conditiile actuale. Nu mai vreau pilule si nimic pe baza hormonala. Nu vreau sterilet, dar nici legari de trompe. Dar nici exclusiv pe metoda calendarului sau coitul interruptus nu ma pot baza. Asa ca probabil o sa combin doua metode ca sa fiu sigura ca evit astfel de intamplari. Spre ex.: sterilet si metoda calendarului sau pilule si coitus interruptus pe perioada asa-zis fertila.
Cert e ca nu mai vreau pilule sigur... nu mai vreau nimic care sa-mi afecteze echilibrul hormonal sau sanatatea pe termen lung.

.......in 14+ sapt.
Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katia spune:

Roxana, sincer nu-mi vine sa cred ce citesc...e o veste pe care trebuie sa i-o dau mamei mele...eu nu am stiut ca se poate sa ramai insarcinata cu trompele legate si ea cu atat mai mult! Mama are 45 de ani si daca ar iesi o sarcina ok nu as lasa-o sub nici o forma se renunte la bb chiar daca fratele meu ar fi mai mic decat copilul meu (eu sunt cu un bb de 4 luni in burtica).
In alta ordine de idei, mama a divortat de tatal meu avand trei copii: eu de 9 ani, fratele meu de aproape 3 ani si sore-mea de 10 luni (ultimii doi cezariene) si proaspat operata de apenticita. Mama e profesoara (locuieste la tara), avea un salariu foarte mic (profesoara) si stateam toti la bunici. Acum lucrurile s-au aranjat si mama mea si-a gasit la varsta asta un om cu care sa se inteleaga iar acum s-au hotarat sa se casatoreasca :) Poate nu te intereseaza aceste amanunte dar vroiam sa incerc sa-ti demonstrez ca se poate....orice se poate :) Pe de alta parte eu am 23 de ani....sunt in divort si fac un bb. Norocul meu ca am un om minunat langa mine :)care ma suporta....asta e viata...curaj (bunica mea are o vorba - 'curaj gaina ca te tai')

pupici si mult curaj

http://pg.photos.yahoo.com/ph/silvia_pepelea/my_photos

Numai acela poate construi castele de nisip pe malul marii, care crede ca valurile pot fi imblanzite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Buna seara, Doamnelor si Domnisoarelor,
Eu sunt Marius C, sotul Roxanei C.
Din prima trebuie sa-ti cer iertare Roxana, fiindca mi-am permis sa intru in treburile tale de pe aici, dar eram sigur ca ai postat vreun subiect pe aici ! Din nou IARTA-MI indiscretia.
Asadar:
- da, am citit tot ce este postat aici;
- Roxana, daca nu ti-am impartasit ideea asta nu inseamna cu "nu-ti sunt alaturi" cum ai scris mai sus;
- alaturi ti-am fost mereu si-ti voi fi, TU STII MAI BINE DECAT ORICINE !;

DRAGA MEA,
DACA TU TII ATAT DE MULT SA FACEM SI ACEST COPIL....FIE....VEDEM NOI CE O SA FACEM !!!

SA STII CA TE IUBESC ENORM SI TOT TIMPUL VOI FI ALATURI DE TINE, DE FETE SI CE-O MAI VENI CU BARZA

TE SARUT CU MULTA DRAGOSTE
MARIUS C.

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Roxana si Marius, sa va dea Dumnezeu multa sanatate voua , fetitelor si lui bebe 3, daca e pe drum. Sa luati decizia corecta si sa fiti alaturi unul de altul in continuare!

Parerea mea e sa luati acest bebe ca pe un dar divin, el vrea sa vina si sa faca parte din viata voastra, e ceva special.

Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005)

Puiul meu iubit e atat de mare

Iulia Anastasia www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Povestea unei mame

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mira_m spune:

Roxana, ce vesti mai ai?

Don't talk unless you can improve the silence!

Mami & minunea mea ( mai 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns korinna spune:

Mie uneia..la mesajul lui Marius C mi-au dat lacrimile.Se vede ca si barbatii..oricat de nepasatori si distrati ar parea,au si ei sentimentele lor.Zau..pe mine m-a emotionat.
Mult succes va doresc si bebe mik santos si frumos!
Eu sunt sufleteste alaturi de voi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geliza spune:

Am citit...N-am intervenit...Citisem si despre Simina si eram indignata (in sinea mea) de decizia ta, Roaxana, dar n-am vrut sa intervin...am zis ca e decizia familiei si nici macar nu merit sa-mi dau cu parerea, DAR, dupa postarea sotului......am ramas impresionata...Sa va dea Dumnezeu putere si curaj sa cresteti cei trei puiuti asa cum se poate mai bine

Eliza 20+si Mara (24 ian 2002)
ticker bebe

"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Marius
Si pe mine m-a impresionat mesajul tau! Mult curaj si incredere in Dumnezeu!

Andreea mamica lui Filip Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura T spune:

Roxana, si pe mine m-a impresionat foarte tare interventia sotului tau!
Marius, !
Cred ca va iubiti foarte mult si ca acest bb3 e un dar de la D-zeu! Eu cred ca va va fi greu, ca va da peste cap multe planuri (asa ar fi si pentru mine, daca ar fi sa mi se intample acest lucru...), dar impreuna veti invinge!
Asteptam vesti bune de la tine/voi !

Laura si bebitele: Bianca (6 ani si 11 luni) si Ramona (3 ani si 10 luni)
poze_cu_fetele_mele
poze_noi

Mergi la inceput