gravida cu trompe legate
Raspunsuri - Pagina 4
capra cu trei iezi spune:
natasa, cum adica "a ramas gravida luind pastile pentru ca a avut diaree"?
Natasa spune:
Adica lua Microgynon, a luat fara sa uite nici o pastila, dar a ramas insarcinata. Cauza a fost o diaree, iar ea nu stia ca daca ai diaree pastilele nu-si mai fac efectul. Scuze daca nu s-a inteles!
Medeea76 spune:
Natasa, eu fac parte dintre femeile care si-au dorit ani de zile sa aiba copii, am pierdut 7 sarcini si tocmai de aceea pentru mine subiectul e foarte dureros. Nu-mi sta in caracter sa judec oamenii, pur si simplu m-a durut si nu am putut sa ma abtin.
Scuze, probabil trebuia sa-i dau Roxanei un PM, nu am vrut sa supar pe nimeni.
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;18;104/st/20060801/dt/7/k/8de1/preg.png
Medeea
Happiness_4_us spune:
Eu zic ca asa era scris acolo undeva, sa faci 3 copilasi. Sa dea Dumnezeu ca, daca totul e ok si te hotarasti sa pastrezi bebitzul, sa ai o sarcina usoara!
Multa sanatate!
Nana Motoc
simina2005 spune:
Fiecare om pe care l-am iubit si pe care nu mai pot sa il iubesc e pentru mine un pas spre moarte.
Asa ca voi aceea ce stiti ca meritati dragostea mea aveti grija sa nu ma ucideti!!!!
Eu mi-am dorit foarte mult sa am copii.Primul copil, o fetita, a murit la 48 ore dupa o nastere normala (povestea ei exista undeva in acest forum). Au urmat doua cezariene (fat pretios),am un baietel(5ani ) si o fetita (2ani si 10 luni)care mi-au umplut golul din suflet.
Dupa a doua cezariana mi s-au "legat trompele" deoarece d-na prof.univ.dr. care m-a operat a considerat ca a treia cezariana mi-ar pune viata in pericol. Totul a fost ok., eram sigura de acest lucru(mi-au mai confirmat 2 medici acest lucru), pana cand m-am trezit insarcinata in 16 saptamani (ciclu peste sarcina). Medicul ginecolog mi-a recomandat microcezariana pentru intreruperea sarcinii, eu am ramas blocata, nu puteam sa-mi ucid copilul( avea manute, picioare, ii batea inima...). Am plecat din nou in Clinica universitara sa ma consult cu medicul meu ginecolog...si el credea ca am venit pt intreruperea sarcinii.I-am spus si d-nei dr. ca "nu as putea sa mai traiesc cu aceasta crima pe suflet". Mi-a spus ca este riscul meu, ea ma ajuta cat poate, o sa stau mai mult prin spital,si daca totul o sa fie bine o sa-mi faca a treia cezariana dupa 7 luni.
La inceput este mai greu sa te obisnuiesti cu inevitabilul.
Dar nu este oare un semn de la Dumnezeu ca acest copil este o minune.
Oare cat de mult s-a luptat ca sa ajunga pe lume?
Am aflat ca va fi baietel...
Oare sotul tau nu s-ar bucura sa aiba si el un baiat?
Daca nu-l puteti creste sunt sigura ca se va gasi o mamica pentru copilasul vostru. Eu stiu cat mi-am dorit candva sa infiez un copil...
Se mai spune ca atunci cand te opui destinului, Dumnezeu iti schimba soarta si iti da alte greutati si boli....Nu vreau sa supar pe nimeni, am trecut prin multe si ma lupt in continuare cu viata pentru viata...Sper sa luati o hotarare inteleapta si sa nu regretati niciodata nici una din faptele voastre, nici macar in ultimul ceas ...cand toata viata ni se perinda prin fata ochilor ca un film demult consumat.
Simina, Diana si Andrei
asi spune:
Roxana iti doresc sa iei decizia bune pentru tine,copii tai si mai ales constiinta ta.
Simina ai facut ce ar face orice mama care pretuieste viata.
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Evenimentele importante
Razvan
andira spune:
Roxana, imi pare rau ca treci prin asta, stiu cum e. Mie imi cazuse cerul in cap acum 6 ani, cand un bou de medic mi-a spus ca sunt insarcinata, si nici macar nu eram... Si fiindca eram total bulversata de veste, nu eram hotarata ce decizie sa iau, s-a oferit sa-mi faca chiuretaj pe loc. Fara test de sarcina, fara echo, nimic!!! Noroc ca am zis ca ma mai gandesc, si dupa 7 zile am constatat ca fusese o raceala crunta la trompe, ovare etc. Dar nu vreau sa-mi aduc aminte cat m-am consumat...
In fine, eu nu stiu daca as avea sau nu inima sa renunt la bebe, dar ia decizia cu care te vei putea impaca cel mai bine si cu care vei putea trai apoi. TU decizi.
korinna spune:
Simina..curaj si fii ...asa cum esti!
Si mie mi-e greu cu 2 baieti...mi-am dorit o fetita..nu a fost sa fie....Am trompele legate....dar daca as ramane insarcinata..suta la suta l-as face.Numai gandul ala..ca tii pui mik cald si papacios la sanul tau..face cat 10 vieti intr-una...Poate sunt eu mai sentimentala!
Dar cand ii vezi ce mici si fragili sunt!Cum se agata cu manutzele alea mici si grasute de tine..disperarea aia sa te simta...sa te vada...Asta nu se poate uita usor.
Insa desigur..asta e o hotarare a familiei in cauza.Fiecare are necazurile sale...problemele sale....Nu o pot condamna!
ooana spune:
Oricine merita o sansa...mama mea a ramas vaduva la 28 de ani cu o fetita de 6 ani si un baiat de 1 an, copii pe care i-a crescut foarte bine singura fara sa se mai recasatoreasca...deci daca vrei ceva se poate, cu eforturi mari dar se poate!
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
Oana & Marius
Wedding Day