gravida cu trompe legate
Raspunsuri - Pagina 3
roxana c. spune:
Capra cu trei iezi, ti-am trimis mail ieri. Nu ti-a ajuns? Nu-ti poti deschide pm?
Roxana
mara2 spune:
roxana..... am citit tot ce s-a scris l aac subiect si... iti tin pumnii: sper sa ai un bb sanatos.
sunt curioasa cum se va termina povestea ta, mai ales ca si eu mai vreau un bb, acum am unul, iar dupa al doilea ma gandeam sa imi leg trompele, sau sterilet... acuma stau in cumpana....
bafta multa
korinna spune:
Citesc ce scrieti si mi se face rau.Eu am trompele legate de 3 ani.Pana acum nu am patit nimik.Sper sa fie asa in continuare.
Pentru ca am deja 2 baieti.
Insa....daca ar fi sa se intample...cu siguranta ca as face bebeul.Sigur.Fara sa ma gandesc.
Insa si eu stiu ca riscul cel mai mare e extrauterina.Sper ca roxana sa nu aiba asa ceva.
O rog sa ne tina la curent cu noutatile!
Mult succes!
roxana c. spune:
N-am postat acest subiect ca sa va sperii, Doamne fereste, departe de mine gandul, l-am postat in primul rand ca vroiam sa stiti ca se poate intampla, nu trebuie exclusa posibilitatea asta, eu mai auzisem, dar nu de la cineva direct, asa din auzite, si parca mi-era greu sa cred. Daca stiam... poate luam masuri si nu se intampla.
Nu doresc nimanui sa treaca prin ce trec eu acum, pt ca-i cumplit.
Daca ma gandesc cu mintea, nu-l pot tine, trebuie sa ma gandesc ca trebuie sa am ce sa le ofer celorlalte 2 pe care le am, la inceput as putea face fata, dar peste cativa ani, cand vor fi la scoala toti, si cu locul de munca nu poti sa stii nimic sigur, azi il ai, maine poti sa nu-l mai ai, nu as putea face fata, mai ales ca exista o vorba:"cresc copiii, cresc si nevoile".
Pe alta parte, daca ma gandesc cu sufletul, mi-e mila sa fac avort, mai ales dupa ce am citit ce ati mai scris voi,si mai ales ca am mai facut unul si m-a pedepsit Dumnezeu la prima mea nastere.
Si cum nimeni nu ma sustine, nici macar sotul meu, si cum trebuie sa ma gandesc in primul rand la fetele pe care le am...cred ca asa voi face, chiar daca ma veti condamna si voi.
Voi suna dupa-amiaza la cabinet, va tin la curent.
Roxana
Natasa spune:
Roxana, nu are dreptul sa-ti condamne nimeni decizia, oricare ar fi ea. Capul sus si indiferent de decizia pe care o vei lua!
Medeea76 spune:
Daca peste toate obstacolele puse de om in calea unui bebelus, totusi Dumnezeu vrea sa ti-l dea, nu stiu cum ai puterea sa te gandesti macar ca trebuie sa faci un avort, pentru ca, printre altele, "cresc nevoile"...
Medeea
szivarvany spune:
Roxana, orice decizi
Si nimeni nu are dreptul sa te judece !
Daria & Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX !
Supercopiii iulie/august 2004
Natasa spune:
Medeea, un avort e un pacat, nu trebuie sa i-o spunem noi ca sa mai punem sare pe o rana care sigur doare. Dar de judecat si de dat verdicte, nu e treaba noastra. E intre ea, sotul ei si Dumnezeu. Noi habar nu avem si nu avem nici un drept din fata cafelutei noastre de dimineata sa spunem: Dumnezeu a facut, Dumnezeu ti-a dat...
Am o prietena care mai are trei copii, conditii foarte modeste de viata si a ramas gravida luind pastile pentru ca a avut diaree. Crezi ca Dumnezeu a vrut asa? (ca situatia e similara). Sau Dumnezeu nu le da copii femeilor care se lupta ani de zile sa aiba unul? Nu cumva aruncam cam repede cu cuvintele si de fapt sintem mult prea mici sa stim voia Lui?
Androix spune:
Eu nu te judec. Sper numai sa te razgandesti Mai ales ca stii cum e sa tii un bebe mic in brate, stii cum e sa fie cald si mic la pieptul tau, stii cat de neajutorat si dependent de tine este... Offf viata asta...
Andreea mamica lui Filip Stefan