gravida cu trompe legate
Raspunsuri - Pagina 6
denizel spune:
Marius, .
Roxanice, curaj si sarcina usoara . Vei vedea mult mai tarziu de ce a trebuit sa se intample asa!
" Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitză" :)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.
Sabina spune:
am plans cand am vazut mesajul lui Marius!!!
sa va ajute Dumnezeu sa va cresteti frumos si al treilea bebelus!!!
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
capra cu trei iezi spune:
roxana si marius, si sa ne tineti la curent.
roxana, bebele nr. 3 al meu se va numi TEODORA (se pare ca va fi fetita) care inseamna darul lui Dumnezeu.
simina si pentru tine.
try spune:
Woooaaawww, asa declaratie de dragoste mai rar. Si unde pui ca a venit exact in momentul potrivit pt. Roxana.
Sa va dea Domnul un copil sanatos, ca de iubit nu-mi fac probleme ca nu-l veti iubi. Iar dragostea si afectiunea sunt cea mai importanta hrana pe care o putem da copiilor nostri. Restul mai pot si lipsi.
.......in 14+ sapt.
Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi
roxana c. spune:
Ce sa va zic, ca am ramas masca cand am venit de la servici, am intrat sa vad ce s-a mai scris, si am vazut ca postasem eu, cand de fapt eu la ora aia eram in pat? Mi-a trebuit ceva timp sa-mi revin, dar voi nu stiti un lucru: aseara am stat de vorba si am incercat sa-l conving sa tinem si pe bebe nr3, dar oricate argumente i-am adus, el o tinea una si buna ca nu stim ce va fi peste 10-15 ani..., ma rog, sa va spun ca pe la 22 m-am bagat in pat iar pe la 3,30 bantuiam prin casa? Dimineata am plecat, iar acum 2-3 ore m-am intors si am intrat aici.
M-am programat pt maine la ora 15 la control, sa vad ce va zice si daca totul e ok, in 15-20noiembrie va apare.(dupa calculele mele).
Revin maine, cand vin de la control.
Roxana
Otiliav spune:
Tot pe forumul acesta am citit aceasta povestioara:
Va relatez aici o povestire adevarataa unui taran simplu, sarac si ai spune fara posibilitati sa-si creasca copii.
"Atunci când femeia mea a ramas însarcinata cu Amfilohie, adica acum 55 de am, începuse ca moda avorturilor sa se transmita si la sate. Deoarece mai aveam si alti trei copii, ne-am gândit sa nu-l mai tinem pe acesta. Am mers în oras (nota: a se întelege capitala judetului) si am vizitat un medic ginecolog, cunoscut de-al nostru. I-am spus ce voiam. Acela ne-a ascultat si dupa aceea mi-a spus: "Bre, Costica (nota: si acest nume este fictiv), daca vrei sa ai numai trei copii caci patru ti se par multi, de ce nu faci altceva? Daca îl omorâm pe acesta o bagam în primejdie si pe femeia ta. Nu e oare mai bine sa-l omorâm mai degrab pe unul din cei trei copii pe care îi ai, de preferinta pe cel mai mic, si sa-l lasam pe acesta sa se nasca? Astfel vei avea tot doar trei copii, iar femeia ta nu va trece prin nici o primejdie". Când am auzit aceasta m-am cutremurat. Credeam ca mi-a cazut un traznet în cap. Atunci am realizat ce voiam sa fac.
- Bine, doctore, i-am spus. Ai dreptate. îti multumesc. Vom tine copilul.
- Si-l voi boteza eu, a raspuns medicul.
Ne-am dat mâinile, si când s-a nascut Amfilohie al nostru si l-a botezat medicul, i-a dat numele tatalui sau, pe care s-a întâmplat sa-l cheme Amfilohie. Dupa asta, cum sa ne mai gândim la avort! Astfel au venit în lume înca alti doi copii dupa Amfilohie. Si fireste nu ne-a parut rau niciodata. Toti copiii nostri au ajuns foarte bine, toti s-au aranjat în cel mai bun mod."
Eu cred ca o saptamna as fi fost sub efectul socului, normal ca ti se dau toate planurile peste cap. Dar avortul nu mi se pare o "alegere", pentru ca si voi ca parintii ati suferi. Tot www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=67323&whichpage=6&SearchTerms=embrio-reductie" target="_blank">aici pe forum am citit povestea unei mamici care a ales din motive medicale sa renunte la 1 copilas din trei, iar dupa 1 saptamana unul dintre copilasii ramasi a incetat din evolutie. Deci, doctorul se pare ca nu a facut alegerea buna, sau cine stie ce s-a intamplat, oricum mie mi se pare tare trist.
Oricum mai intai trebuie sa mergi la doctor, sa vezi cum este bebe si ce parere are doctorul avand in vedere ca mai ai doua cezariene, dar au trecut totusi 4 ani de la ultima cezariana. Si de abia dupa aceea sa luati o hotarare tu, sotul si de ce nu si fetele pot fi intrebate daca isi mai doresc un frate sau o sora. Este bine ca sotul iti este alaturi, conteaza mult ca ai cu cine discuta si ca este un tatic responsabil si sufletist.
Multa sanatate!
Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
ionela roxana spune:
RoxanaC. esti o mama de nota 1000, iar sotul si mai si; sunte-ti o familie excelenta, m-ati impresionat ffffff.mult; bb-le 3 va fi unul special, deobicei cei neplanificati si nedoriti vor fi ; va fi cu siguranta baiat, si sa vezi ce mandru va fi tati!!!
grea problema cu protectia asta!; noi numa` cu prezervativul sau abstinenta, bine si din cauza oboselii nu prea ne arde de nimic; as vrea sa fac ceva dar sigur, dar din pacate am inteles ca aici nu se prea face nimic, si nu stiu daca soata ar fi OK., dar stiu ca un al 3 bb ar det. un divort; el nici cu al 2-lea n-a fost OK, dar am ramas fff. usor, mai bine spus in bataie de joc, si cand a vazut ca-i tot fata, de-a stat biata copila fara nume dupa ce-am nascut-o o sapt. jum., si tot nu se putea decide, ca daca era baiat......; acum ii e taaare drag de ea ca-i ca un soricar mic si mititel, si numa` cand se uita la ea il pufneste rasul la cat ii de comica, ii vine s-o manance.
am o verisoara care al 2-lea bb. nu l-a vrut(asta acum 30 ani in urma pe vremea lui ceasca); a incercat de n ori sa-l dea afara prin babe, dar numa` ca bb a vrut VIATA si nu s-a lasat, asa l-a nascut, o fetita, mai mare c-a mine cu un an, dar care dat. nenumaratelor interventii pe la babe este bolnava, nedezv. ca un om norm.; de ce a facut asta ptr. ca tot asa din lipsa monetara etc; vazand ce-a putut face i-a parut ffff. tare, ca si in ziua de azi, s-a cait muuuult, ca si acum, si nush cum a ramas iar gravi, si n-a mai stat la discutie si l-a facut, fata, durdulie, maaare, deci un baiat si 2 fete; pe la 40 si nush cati ani iar a ramas gravi, mi-spare ca la menopauza; n-amai stat la ganduri si l-a lasat, dar organismul a cedat si a avut avort spontan.;
bunica mea a avut 12 copii, mama fiind ultima, creata la 47ani ai bunicii; a facut pana n-amai putut, si toti au crescut, cu toate ca s-au mai pierdut pe drum
asa ca impacati-va cu ideea si multa sanantate mamicii, cat si tatalui, celor doua printese ale vaostre, sarcina usoara si nastere usoara, bb mancacios si somnoros
sa ne tii la curent cu vestile; cum va proceda acum cu trompele???
.
http://photos.yahoo.com/nlroxana