Dieta hipocalorica
Raspunsuri - Pagina 7
Iubika spune:
Ce am gasit pe un site "de fete" despre stepper:
quote:
Nu se poate evita acest aparat daca vrei sa si consumi ceva calorii! Urci si cobori minute bune, dar lucrezi in acelasi timp: muschii coapselor, genunchii, gambele si spatele.
Ai doua posibilitati: fie alegi o rezistenta mica la apasarea pedalelor din setarile aparatului si lucrezi cel putin 10 minute cu pauza la fiecare 5 minute, fie executi constiincioasa, in regim de efort, cate 6 minute de "stepping", cu o rezistenta marisoara.
Adica in trei seturi de cate 2 minute "forte", cu pauza de 5 minute de stretching intre ele. Antrenorul sigur te va supravehea ca sa nu fii tentata sa pui rezistenta prea mare sau sa te lenevesti executand sub 50 de "trepte" usoare de fiecare picior. Corect: nu trebuie sa "urci" aplecand trunchiul in fata.
Cum suna?....

*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
I could give up chocolate but I'm not a quitter...
briza_marii spune:
si eu tin dieta asta hipo, sau mai bine zis incerc sa o tin ca uneori mai si calc pe "bec"
, pt ca mi se pare cat de cat mai "omenoasa", adica eu nu as putea sa manac 1 su 3 zile numai un fel de mancare
.
La capitolul sport stau "asa si asa", adica am o relicva de muzeu - o bicicloanta statica, model mai vechi, care nu arata decat km parcursi. Incerc sa biciclez 1 ora/ zilnic sau macar la 2 zile, mai putin in weekend cand nu prea apuc
....Am si eu o intrebare pt fetele cu biciclete mai performante: e normal ca intr-o ora sa imi indice 20km parcursi?
briza_marii
ziua nuntii; una alta pt nunta
crisia spune:
Buna, fetelor!
Ma bag si eu in seama pe aici, ca mi se pare interesanta dieta asta a voastra. La mine zice de 1500 calorii pt slabit, mi se pare OK. E bine ca poti sa mananci de toate, nu te limiteaza la anumite tipuri de alimente.
Am inteles cum vine cu alimentele de baza, dar cand cumpar ceva semipreparat cum calculez? Sau nu mai cumpar? De ex imi iau tot felul de salate, unele mai au si ulei, si maioneza, eu stiu ce-or mai avea prin ele, si nu se spune cate calorii au...
Eu fac miscare dimineata, vin pe jos dupa ce duc fata la gradinita, pana la birou, cred ca sunt vreo 4-5 km, merg 45-50 min pe jos, mai merg si seara un pic. Am facut pana acum vreo luna aerobic si fitness, dar n-am slabit deloc, ce-i drept ma simteam bine si s-au rearanjat unele chestii
As vrea sa mai merg, dar trebuie sa gasesc o sala mai aproape de mine.
Apropos de bicicleta, briza_marii, eu la sala pedalam cam cu 35 km/ora, deci e foarte posibil sa-ti arate 20 km intr-o ora.
Am acasa o bicicleta eliptica, dar mai mult o foloseste fii-mea ca suport de jucarii... Trebuie sa ma mobilizez... de cand tot zic asta...
E o idee buna sa scrie fiecare ce mananca, ne mai inspiram una de la alta. Eu azi nu raportez nimic... ca am mancat ca o purcica, da de maine... stiti voi.
Am uitat sa va zic cat vreau sa slabesc: de la 73 cat am acum la 65, asta la 1,75 m ai mei. Anul trecut am ajuns la 65, dupa niste ture de disociat si Montignac, dar le-am pus la loc 
Pupici tuturor si spor la slabit.
Crisia & Iulia-Nicole (2.12.2002):
http://community.webshots.com/user/iulianicole
Iubika spune:
Azi ma baut multaaaaaaaaaaaaaaaaaaa apa si am mancat doar cand am ajuns acasa 2 felii paine graham, putina telemea si un ardei gras. Surprinzator dar nu mi`a fost foame pe zi.
In max 30 min plec la Metro ![]()
briza_marii spune:
quote:
Originally posted by crisia
Buna, fetelor!
Ma bag si eu in seama pe aici, ca mi se pare interesanta dieta asta a voastra. La mine zice de 1500 calorii pt slabit, mi se pare OK. E bine ca poti sa mananci de toate, nu te limiteaza la anumite tipuri de
Am uitat sa va zic cat vreau sa slabesc: de la 73 cat am acum la 65, asta la 1,75 m ai mei. Anul trecut am ajuns la 65, dupa niste ture de disociat si Montignac, dar le-am pus la loc
Pupici tuturor si spor la slabit.
Crisia & Iulia-Nicole (2.12.2002):
http://community.webshots.com/user/iulianicole
crisia, si eu am 1.74m, si la inceputul anului aveam 76kg
; acum am 71.5kg
briza_marii
ziua nuntii; una alta pt nunta
Iubika spune:
Fetele, bad news.... la Metro nu mai aveau decat un stepper dar si acela avea una din.... "pedale" rupta, nici urma de pret pe el. S`or fi candut ca paine calda.... nu`mi explic.
Asta este. O sa incerc sa ajung la Selgros....
gabibarta spune:
Iubika, se pare ca si altii si-au incercat costumele de baie de anul trecut in fata oglinzii si au dat fuga la metro dupa un stepper:)))) sau se pregatesc de Pasti si nu incap in hainele de sarbatoare:)))
Gabi+Robert 20.05.1997
Lili 17.05.2002
pozici poze noi
anemona spune:
Va salut, fetele !
Vreau si eu sa slabesc !!! Sau mai bine zis, sa arat mai bine. Ma primiti si pe mine? 
Pe scurt: 1.64, 61 kg, dar dupa o sarcina sedentara rau de tot si dupa nastere am ramas cu 7 kg care parca s-au lipit de mine si mai ales s-au depus unde nu vreau: burtica, talie, posterios...
stiti voi...
Gata, nu se mai poate, am luat taurul de coarne si am decis sa fac ceva. Ieri am mers la sala de langa mine si am facut abonament la fitness (am mai fost in urma cu 3 ani si am fost foarte multumita de rezultate, nu am slabit atunci, dar am dat jos tesutul adipos si l-am inlocuit cu masa musculara, ceea ce era super). Dar nu cred ca e suficient. Am citit asa mai in fuga ce ati scris si m-am decis sa umblu si la dieta. Am si stepper (pt cine vrea sa-si ia, mergeti si in Selgros, eu l-am luat cu 1,2 mil acum doua luni), dar deocamdata nu prea l-am folosit. Sunt hotarata sa-l "sterg de praf" si sa "ma dau pe el" macar 10 min/zi.
Am scris la acest subiect cu speranta ca ma veti motiva sa ma tin de treaba, sa nu uit de deciziile astea, cum am mai uitat si alta data.
Pupici si va multumesc ca m-ati ascultat 
Anemona
gabibarta spune:
ma tin taaaare:) doar ca ieri am mancat si simineata, si la pranz cate un patratel de cioco, dar ce sa fac, am in casa Primola cu cereale si m-a atacat...
Anemona, bafta!!!! Hai ca te ajutam noi:)
Dimineata obligatoriu merg cu bitza 25-30 minute, seara am program de gazelle freestyle si AB swing. Astea-s mai grele de facut, pt ca Lili tot se urca pe mine, si nu ma lasa...
Azi incerc sa ajung la o sala, mi-am propus sa merg macar odata pe saptamana, si in general joi dupa masa copiii au repetitie si pot scapa si eu pt. 1-2 ore.
Ieri am avut vreo 20 de minute libere, am si intrat repede la coafura din vecin, m-am tuns, deci am scapat de cateva grame:))))
Pupici si spor la baut (apa plata si ceai...)
Gabi+Robert 20.05.1997
Lili 17.05.2002
pozici poze noi
gabi_j spune:
Shalutare!
Ma primiti si pe mine in club?
Eu vreau sa tin ceva regim, combinatie de hipocaloric cu disociat.
Putem sa tinem o evidenta cu cine cate kile are si cat a slabit?
eu: 1.65 m, cred ca 68kg (nu am avut curaj sa ma urc pe cantar cam de o luna)
Gabici
'Be yourself. Everybody else is taken.'