Dieta hipocalorica
Raspunsuri - Pagina 8
diadaniela spune:
hello!
eu am mancat cam multe aiureli ieri,dar astazi sper sa reusesc sa ma tin tare.
Iubika,in wk o sa ma uit si eu dupa stepper . am citit ca e foarte bun pt slabit si cum ai spus si tu lucreaza bine muschii fesieri.foarte important!![]()
va pup pe toate si spor la slabit!
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
Iubika spune:
Hello!
Ce mai faceti fetele? Ce mai mancati?
Eu... cum ma stiti, iaurtel degresat si paine graham la munca, acasa paine (in limita a 4 felii/zi) cu telemea si ardei gras.
Si mandarine la greu.
Mai pacatuiesc cu cate un biscuitel Digesta, ca altii mai dietetici n`am gasit. Poate stiti voi?
Spor la slabit & succes si nou-venitelor!!
*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
I could give up chocolate but I'm not a quitter...
diadaniela spune:
azi am mancat un sandvis si ficatei la gratar cu salata de rosii .
Ce-i mai greu acum ma asteapta ,ca m-a pus fii-mea sa-i fac musuroi de cartita.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
Iubika spune:
quote:
Originally posted by diadaniela
Ce-i mai greu acum ma asteapta ,ca m-a pus fii-mea sa-i fac musuroi de cartita.
Dana vezi ca imi zdruncini vointa din temelii!
gabibarta spune:
dimineata- 2 feliute de paine cu seminte, la pranz omleta dintr-un ou+ un cubulet de cioco.
Si am fost acum la aerobic, mai bine nu va spun cum arat... ca o zombie... insa nu mi-e foame:)
Gabi+Robert 20.05.1997
Lili 17.05.2002
pozici poze noi
aime spune:
Bon soir!
si eu pe aici, da nu mai apuc sa postez...ba nu ma lasa copilu', ba fac mancare, ba curatenie...
MD: iaurt dietetic cu musli, o miniola
P: salata de rosii cu castraveti ceapa ridichi si 2 felii graham si o bucatica de carne pui
C: ciulama ciuperci (cu o lingura de faina, na...ce sa fac
)
acu-acu am mancat o grefa si o napolitana mica mica de la copilu ca mi-o indesa in gura...ce stie el de cura de slabire ![]()
aime
diadaniela spune:
Fetele ,daca vreti sa ne tinem de subiect haideti sa facem si un fel de catalog cu numele ,nr de kg .etc. Intelegeti voi ce vreau sa spun.Ce spuneti?
Se pricepe cineva sa faca asta?
Dana
diadaniela spune:
cred ca sunteti toate la meci!
Dana
gabibarta spune:
pot sa fac eu daca nu se ofera nimeni...
Am sa va rog sa-mi dati datele voastre, si cand vom incepe capitolul 2, voi pune lista acolo, e o.k.?
Deci vreau urmatoarele date: inaltime, greutate initiala, si de ex. sa ne cantarim in fiecare luna in data de 01 si 15 si trecem datele acolo, bine? Ce ziceti?
Gabi+Robert 20.05.1997
Lili 17.05.2002
pozici poze noi
Iubika spune:
Gabi, propunerea suna bine