Aspirante peste 30 ani (femei care stiu ce vor)- 9

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Fetelor revin in randul vostru pentru ca desi tocmai am pierdut sarcina la 7 saptamani (marti am facut curetajul) tot mai sper ca peste 3 luni sa fiu iar graviduta. De marti seara am bantuit disperata pe net cu gandul ca totusi mai puteam astepta si poate poate se gasea embrionul prin saculetul gestational. La eco endovaginala mi-au spus ca e sarcina oprita din ev, la fel si la abdominala dar eu am ramas cu un ghimpe ca poate mai era speranta. Saculetul gestational a fost foarte bine amplasat (in fundul uterului) si parea sa nu am probleme numai ca la 4 saptamani m-a lovit o gripa groaznica (febra, activarea sinuzitei, laringita) care a tinut o saptamana. Nu e sigur ca asta a fost cauza dar in aceste doua zile am tot citit despre gripa si sarcina pana la 14 saptamani si m-am linistit. Accept spusele Ozanei mele de aproape 7 anisori: "Dumnezeu nu a vrut sa ne dea un bebelus bolnav... e mai bine asa si poate data viitoare convinge o fetita sanatoasa sa vina la tine in burtica". E trist ca pierzi sarcina e iar trist ca treci prin experienta curetajului (desi dragutul de medic a facut sa nu raman cu nici o trauma fizica din aceasta din urma experienta). La capitolul asta doctorul meu a fost tare dragut si am simtit ca a fost alaturi de mine. 3 luni mi-a recomandat sa nu raman (practic reincep activiteul dupa 3 saptamani) asa ca dupa mare, soare, fara stres (eu intru in vacanta la 1 iunie) sper sa iasa totul bine. VA pup! Gratiela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Gratiela imi pare rau dar peste 3 luni o sa ne spui iar vestea ca esti

Liana ma rog pentru iubitul tau sot sa scape cu bine. asta e pentru tine.

Iulia sper ca lucrurile sa se indrepte si tatal tau sa isi revina si mama ta sa aiba puterea sa ii fie alturi.

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Evenimentele importante
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

BUNA FETELOR!

IULIABRAILA multa sanatate ambilor
parinti. Sa auzim ca sunt bine amandoi
si ca ti-ai revenit si tu si speri
in continuare ca si noi sa se intample
minunea. te pupic

LIANA 30 multa bafta la
operatie sotului tau. Fii tare pt. el,
asa cum esti pentru noi pe forum si o
sa fie bine! Ai sa vezi!

GRATI.ELA i-mi pare tare rau pentru
pierderea ta si stiu ca nimic nu te
poate consola mai mult decat gandul
la un alt bebe. Asa sa fie si sa
auzim vesti bune de la tine!

CARMEN 94 salut draga!
Eu zic ca ai avut ovulatie in ziua
a 11 a, dar tu munceste in continuare
daca esti in ziua 14, ca poate nu
a fost inca ovulatia si fva fi mai
tarzie. Nu se stie! Poate fi si in ziua
a 15 a sau a 17 a, orice e posibil!
Multa bafta , i-ti tin pumnii sa
iasa cu ochisori!

Cu drag Ioana Tugs

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

Eu stiu pe cineva care a ramas insarcinata in ziua a 8-a a CM... Aceeasi persoana, la cativa ani dupa a ramas insarcinata din nou in Z23...si asta la un CM normal de 28 zile. Cine sa mai inteleaga corpul uman?...

Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IULIABRAILA spune:

aniast, fina mea prima, are 2 ovulatii pe luna, una in Z7 si una in Z22, la un CM de 28 ziel-POFTIM dovada.
si a descoperit asta destul de nasol, cind a ramas insarcinata practic la 2 sapt diferenta de un chiuretaj si doctorul, hotarit, i-a urmarit ovulatia...hehehe...dupa 4 avorturi s-a convins si doctorul si a zis : gata faceti un copil madam ca nu mai merge asa poate se regleaza...a facutr si....iepurica asa ii spunem noi(acasa bineinteles). ai dreptate cu corpul uman, necunoscute sint caile DOMNULUI.
IULIA
un pic mai bine pt mine si ai mei azi, multumesc pt tot sprijinul vostru
mai stau pe aici

Mergi la inceput

lianoooooo, sint cu tine mama, la spital, da ne despart vreo 800 km , ha?
io te pup(si unu pentru grasu mai, ca se supara)
are voie inghetata, mie asa mi-a dat doctoru dupa operatia de gilci
IULIA
pentru azi:"o zi nasoala, care se termina cu bine. of, am scapat"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

..gataaa am sacapat..suntem acasa..dar cu dureri mariii...scapan noi si de ele..va pup si va multumesc din suflet..v'am simtit acolo langa mine...

IULIA sper din tot sufletul sa se faca toti bine...si pt ca azi e prima zi..stii ce zic io..da'ncoa mana..ca lu grasu ii dadui drumu si acum sunt libera
gratiela imi pare sincer rau...iti doresc din tot sufletul ca peste 3 luni sa ne anunti ca esti gravidutza..
gataaaa fug pt ca sunt ruptaaaa de oboseala ..

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

bre, io mina dau, da sint Z2, na sic!
si miine gata, ca asa zice de cind cu tratamentu meu. luna viitoare ultima si gata.
hihihi, o vara care vii...parfumata pe cimpii.....cu copii...
eee, merge?
IULIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

Iulia, inseamna ca eu am fost taaaare fraiera cand am ratat un 37.8 in Z25 si am pus cresterea de temperatura pe seama unei petreceri de cu o seara inainte...

Andreea

Mergi la inceput

mai andreea, asta-i viata, luna viitoare sa stii ce ai de facut si cu seriozitate incerci mata toata luna.
ce, nu iti place?
hihihi, io acum sint Z2 la CM , da dupa, ce zici?
baga tare si des(la doua zile ) si cu spor se face lucru usor.
URA! URA! URA!(nu te speria asta este strigatul de lupta)
IULIA - cam dusa cu capu' recunosc

Mergi la inceput