Aspirante peste 30 ani (femei care stiu ce vor)- 9

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

Iulia, pai aia a fost saptamana trecuta
Seriozitatea e pentru luna asta, deja sunt la 2 zile
Sa-mi tii pumnii.

Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IULIABRAILA spune:

pai tanti, io iti rup picioarele daca mai apari pe aici, la doua zile, fara sa....prestezi cu spor si dupa aia liniste in patut cumintica si cu sotu la subrat.
sa ne auzim numai cu vesti bune, da?
IULIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Dragelor, ce mai faceti?
IULIA, Doamne, prin cate treci si tu, acum ai necazuri cu amandoi parintii... offf... ai grija de ei... sanatate multa! As fi vrut eu sa fim verisoare, dar se pare ca nu e asa, toate rubedeniile mele din braila au cate 2-3 copii... eu sunt codasa familiei la capitolul asta... cred ca ei vorbesc despre problema asta a mea si si-au piredut speranta ca voi avea vreodata un copilas, dar o sa le fac eu surpriza intr-o zi!

Aniast, esti o draguta ca nu m-ai uitat, m-a impresionat, sa stii... mi s-a intamplat de multe ori sa raspund unor fete cautand mult pe net diverse chestiuni, numai in speranta de la ajuta si de foarte multe ori nu mi s-a raspuns nici macar printr-un 'multumesc', sau s-a intamplat ca fata respectiva sa multumeasca altcuiva... m-am obisnuit si nu ma supar, vreau doar sa ajut daca stiu raspunsul

Liana, a scapat grasu' de operatie, acum trebuie sa ai grija de el sa se puna pe picioare.

Gratiela, imi pare rau ca ai trecut si tu prin aceasta dezamagire... stiu cum e, acum ceva timp am pierdut si eu o sarcina, tot asa devreme... dar faptul ca ai venit printre noi iti va face bine, iti garantez, vei trece un piculet mai usor peste si eu preconizez ca in curand vei avea din nou bucuria testului pozitiv! Primeste din partea mea o imbratisare calduroasa

Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

IULIA fatooo hooooo!!!..venii si io pe fuga atunci si ochelarii nu'i mai pusai..asea vezu ochiu meu z1
Avaloaneeemultumesc..vezi io stiu sa ... apreciez bre!!!!!
aniast72

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

AVALON multumesc si eu in
numele tuturor fetelor de pe aici, ca
sa nu mai fii suparata !Pupici si de
la mine

LIANA30 ce mai face sotul tau?

Cu drag Ioana Tugs

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

FETELOR am vazut atatea vesti proaste
pe aici incat m-am gandit si eu de doua
ori daca sa va mai dau si eu una.
Da, de ce i-mi era frica, nu am scapat.
Am rezultatele analizelor Prolactina
marita si testul de sange negativ. Asa
ca stau pe tusa luna asta si inghit Brocriptin.
Eram sigura ca utrogestanul pe care l-am
luat dupa IA va deregla ceva, pt. ca e un
hormon care poate deranja un alt hormon.
Asta e inghit pastile si astept cuminte
sa se regleze si peste o luna repet analiza.
BAFTA VOUA FETELOR, ACUM VA FAC VOUA GALERIE
SA VENITI CU BEBELUSI IN AER DE PRIMAVARA!

Cu drag Ioana Tugs

Mergi la inceput

Iulia, azi am avut pauza dar maine...sa vezi tu daca mai scriu vreun randuletz
Avalon, nu as fi putut sa te uit.... He he, am imbatranit pe forum, am trecut prin HSG, acum stiu cam ce am de facut dar asta nu inseamna ca nu ma mai incurc uneori.
Liana si refacere usoara sotului tau.

Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Ioana..mama bucurate ca ai descoperit ceva ce se trateaza,,sau ma rog se regleaza..mai rau era sa fie mai grav..hai capuu sus..si mana la mine..da??

aniast72 daca maine te prindem pe forum sa stii ca ne unim toate asa
si va fi vai si amar de tau

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Bine, bine...ma duc in patutz...

Cand am necazuri dar ma vedeti zambind, sa stiti ca am gasit deja pe cine sa dau vina pentru ele!!
Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Fetelor, sunteti incredibil de dragute TOATE! Va multumesc la toate pentru cuvintele voastre din suflet! Ca o paranteza, eu nu eram suparata aseara cand am scris, eram doar surprinsa ca Aniast si-a adus aminte de mine...

Braileanco, ai inceput o noua luna, sa nu te aud ca nu te pui pe treaba luna asta!(sper ca ti-a dat liber dr...)

Aniast stiu evolutia ta, ca ai facut HSG intre timp si acum urmeaza runda II, eu urmaresc tot din umbra... sper sa ne tii la curent cu tot! Sunt alaturi de tine si iti doresc un bebe urgent, asa cum imi doresc mie si tuturor fetelor de aici.

Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.

Mergi la inceput