Aspirante peste 30 ani (femei care stiu ce vor)- 9

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Of, Liano... ai grija de grasu' ca tu esti puternica si poti sa ne cari in spate pe toti si inca vreo cativa pe langa! Capul sus! Mergem inainte, cum altfel? Sanatate multa! Si mie mi-a fost dor de tine

Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

asa e Avaloaneeeeee sunt .. ete cat sunt de puternica
stiu ca nu e o operatie grea dar are ASLO atat de mare .600..si ma gandessc ca nu prea e bine sa'i faca operatie cu el asa marit..dar dc zice ca asa trebuie pt ca nu i'a scazut deloc..si trebuiesc scoase urgent!!!
da lasa ca io la cat de puternica sunt il car si pe grasu in spate..pai ce draku sa fac ..ca doar trebe!!! nu????

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi66 spune:

Va sarut dulce de tot fetelor!

Iulia - Sanatate tatalui si tie multa putere fizica si sufleteasca.

Liano - grasul tau are ASLO super mare, dar sa stii ca amigdalele sunt un focar de infectie, il sustin pe streptococul betahemolitic din gat.(sper ca te facui sa razi!)Oricum dupä operatie nu poate manca si trebuie sa bea numai lichide.Poate mai slabeste putin.

Va doresc toate cele bune, Paste fericit si sa vi se implineasca cea mai arzatoare dorinta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

gabi66 iti multumesc ..da uite ca zambesc
maine il opereza!!!!

IULIA sper din tot sufletul ca esti bine..si tatal tau la fel..

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen94 spune:

LIANA iti tin pumnii pentru operatie.Cu tine asa puternica si optimista sigur grasul tau isi va reveni cat mai repede.
IULIA insanatosire grabnica tatalui tau,iar tu sa fi tare! va fi bine
CRINUTA 71
IOANA ce mai faci?
TABITHA,ROMARIA,ASI pe unde mai sunteti?
Fetele acum sa va stresez si eu un pic cu o nelamurire!!Stiu ca temperatura bazala nu e o chestie foarte sigura,dar mi-a cam intrat in reflex si uite ca inca continui sa mi-o iau.pana acum nu prea am avut cine stie ce probleme......adica dupa ovulatie temp crestea peste 37 si ramanea asa pana cand imi veneau iar nesimtitii.dar luna asta stati sa vedeti ce cresteri si scaderi de temperaturi!!!
ziua a 6a- 36,9
a7a- 36,9
a 8a- 36,9
a 9a-36,8
a 10a- 37,1
a 11a- 37
a 12 a- 36,7
a 13a- 36,9
a 14a- 36,8
...cam atat.... voi ce parere aveti?nici nu stiu daca am avut sau nu ovulatie!!! eu zic ca s-ar putea sa fie si de la schimbarea de clima.Luna asta si pana imi rezolv si eu cu actele pe aici mergem cu bebele la noroc.daca nu apare nimic intre timp.....fuguta cu mine la medic!

Va pupacesc pe toate!!!

carmen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

quote:
Originally posted by Avalon
Crinuta, imi pare rau de prietena ta, cred ca ti-a fost extrem de greu sa pierzi o prietena draga atat de devreme...

Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.

Da, Avalon, e asa de trist. Asa e uneori viata asta....
Liana l-au operat pe sotul tau? Ii doresc insanatosire grabnica.
Iulia cum mai esti? Sper ca tatal tau este mai bine.
Carmen
Va pup pe toate

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IULIABRAILA spune:

fetele, am vesti mai bune despre tata, adica este unmic AVC ischemic, si-a revenit si este constient, se poate deplasa, mai greu ca are ameteli dar MERGE.
in schimb am internat-o si pe mama in acelasi spital ca a facut hernie. o avea ea dar acum s-a agravat, insa nu este inca de operatie, este si destul de inghinala. sint in aelasi spital si cred ca in seara asta tata merge sa doarma la mama ca este mai curat pe sectia de chirurgie decit cea de neuro. fetele, la noi este prapad la sectia de neuro. imaginati-va ca sint niste OAMENI majoritatea peste 60 ani, cu come sau paralizii majoritatea, cu sonde sau pampersi, care STAU 2 IN PAT si intr-o mizerie crunta. pute pe hol, in camere si WC -uri de mori. nu exista un scaun pe care insotitorii, ca sint, majoritatea internatilor au persoane care stau cu ei zi si noapte stau si ei pe colturi de pat sau pe jos. ca nu sint nici scaune decit 2-3 la 8 paturi.
DOAMNE , UNDE SA STRIG NEPUTINTA MEA?
e cumplit ce se petrece, daca citeste cineva care ARE PUTERE DE DECIZIE IN TARA ASTA SA FACA CEVA. OAMENII ASTIA MOR DIN CAUZA LOCULUI IN CARE SINT TRATATI.
cam atit fetele, azi sint si Z1 de CM, asa ca sint VARZA acra deja. asta ca sa mai rideti.
tot eu sint sa stiti, IULIA

Mergi la inceput

liana, draku meu, pumnii strinsi pentru grasu tau. las ca o sa fie bine, eu am un amic care nu mai avea ce antibiotic sa ia din cauza amigdalelor, dar s-a operat(dupa ce, din cauza infectiilor a pierdut si un rinichi) cu laser si este super bine. infectia nu i-a mai aparut niciodata si are aproape 2 ani de la operatie.
pup toate fetele, multumesc pt incurajari.
si o veste buna, amica mea 38 ani, cu un bb mort la virsta 3 luni acum 5 ani, din cauza unei probleme cardiace, este insarcinata. natural, asta dupa tratamente de 3 ani, zadarnice si cu serioase probleme nervoase.
ASA CA SE POATE, IULIA

Mergi la inceput

AVALOANEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!bravo mama, ai inviat, io te pup dulce.
si vezi feelingu' asta imi zicea ca esti de pe aici. eta na, sa vezi treaba mai, daca om fi rude?
hihihi, asta ca sa fiu mai vesela azi. ma duc ca imi pica ochii rau de tot.
IULIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

Avalon, si eu ti-am lipsit lipsa, mai ales pentru ca ai fost alaturi de mine cand eram nestiutoare....
...floricele de primavara si pupicei

Andreea

Mergi la inceput