Aspirante peste 30 ani (femei care stiu ce vor)- 9

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmen94 spune:

fetele va multumesc la toate!chiar sunteti un suport moral super!
sper sa vin cu vesti bune,dar mai e pana atunci!!!intre timp astept vesti de bine de la voi!
pe toate!toate!

carmen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IULIABRAILA spune:

salutare fetele!
in scurt pe aici pt ca am "trecut" pe acasa sa fac mincare si sa bag la masina cite ceva si ma duc la spital.
tatal meu a facut un accident vascular cerebral(pe fond de hipertensiune, adenom de prostata,parkinson) care a avut un debut super tare,temperatura 39,7, si-a pierdut complet cunostiinta, a delirat o zi si abia asta-noapte pe la 3 si-a revenit, dar tot ii mai apar niste crize de pierdere a cunostiintei.
acum a fost la galati si a facut tomograf si rezultatele cica ar fi bune,nu ar avea hemoragie sau vas spart ci un vas mai ingrosat sau daca nu obturat? haaa? voi ce ziceti? abia astept sa ajung la spital sa vad care este treaba in realitate(vestile astea cu tomograful le-am aflat de la mama, care si ea saraca dupa doua zile este terminata, si ea este in prag de operatie de hernie si colecitst)
cam atit, liana nu plinge dupa mine. acum am o stare asa de teleghidata, nu am dormit de doua nopti, aseara am prins cam 1 ora de somn si cred ca si noaptea asta la fel. si am fost si la job.
barbatu-meu si el a stat cu noi pt ca tata a avut si halucinatii si ne-am cam luptat cu el asta-noapte(si facuse 3 calmante, parca ii dadeau energizante).
in rest - am alunecat in cada si cred ca am o intindere musculara in zona bazinului sau mai rau o hernie, mi-e groaza sa aflu ce este . daca-i hernie am pus-o cu o eventuala sarcina calumea.
acum nu-mi doresc decit ca tata sa traiasca si mie sa-mi dea dumnezeu bb ca el sa il tina in brate si sa il invete lucrurile minunate pe care mi le-a bagat in tartaguta definitiv.
va pup, fetele, ca m-a luat plinsu si nu mai vreau.
IULIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Iulia, fii tare.
Sanatate tuturor. Se pare ca treceti printr-o perioada nu tocmai placuta.

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

IULIA mama iti doresc numai bine,,hai stiu ca esti tare!!! capu sus ca va fi totul bine...multa sanatate la toti!!!

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Iulia, imi parea rau....

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela achim spune:

Iulia sa-i dea Dumnezeu sanatate tatalui tau,e bine ca nu are hemoragie,asteptam sa ne dai vesti bune...

ADELA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

I-mi pare tare rau pentru
cele intamplate ! Fii tare tu pt.ca de
asta are nevoie tatal tau. Ai grija de
tine, sa nu mai cazi si fii atenta si
cand traversezi strada. Stiu ce inseamna
sa suferi pt. parinti si stiu cum mergeam
si eu pe strada ca teleghidata. Lasa ca
se face bine si o sa se implineasca si visul
tau cel mare si o sa vina bebe. Esti braileanca
de-a mea, fii tare. Bine ca l-ati dus la Galati,
pt. stiu ce aparatura veche e la Braila.

Cu drag Ioana Tugs

Mergi la inceput

Avaloaneeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
te vaz!!! te vaz!!!!!

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Eram precisa ca ma vezi, Liano! Tu cred ca ai ochi si la spate! Am venit sa semnez condica, stiu ca am multe absente, dar cred ca ma veti ierta... muncesc de dimineata pana seara... acum imi pica ochii in gura de exemplu... Dar inainte de a ma duce la culcus, vreau sa va spun ca totul e ok si sa va pupicesc pe toate!

Iulia, pt ca m-ai intrebat, eu sunt din Bucuresti, dar am o gramada de veri si verisoare in Braila... in proportie de 99% din verii mei sunt acolo.
Imi pare tare rau pentru tatal tau, ii doresc insanatosire grabnica, sa dea Domnul sa fie bine!

Crinuta, imi pare rau de prietena ta, cred ca ti-a fost extrem de greu sa pierzi o prietena draga atat de devreme...

Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.

Mergi la inceput

ete..ete vezi ce ochi am?
offff fatoooo daca ai sti ce dor mi'a fost de tine!!!
io maine merg cu grasu la spital..s'ar parea ca va fi operat din nou..da acum de amigdale...offff o iau iar de la capat!!!!!
dar nu'i bai..asta e viata...mergem inainteeeeeeeee...
doar io ziceam nu?????/
capu sus fatoooo????nu????/ete ca am ajuns sa'mi spun singura acum

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput