Aspirante peste 30 ani (femei care stiu ce vor)- 9
Raspunsuri - Pagina 11
crinuta71 spune:
Iulia
nu prea am mai intrat pe aici pentru ca a fost o perioada foarte trista pentru mine. Si inca nu prea mi-am revenit. Acum 11 zile a murit o prietena buna. Ieri a fost inmormantarea. Acum trebuia sa implineasca 32 de ani. ![]()
Liana eu sunt pe aici, doar ca nu prea am scris, nu am fost in stare.
Va pup pe toate

poze
Liana30 spune:
crinuta imi pare sincer rau...Dumnezeu s'o odihaneasca in pace..stiu cum e si eu am pierdut cea mai buna prietena la 22 de ani..si a fost groaznic!!!!
"Nimic nu-i imposibil!"
iepumic spune:
Fetelor, dragelor...ma bag si eu pe fir desi subiectul asta nu prea e pt. mine (deh, n-am implinit inca majoratul de 30 de ani). DAR...nasica mea scumpa si draga...35 de ani...careia ii datorez dependenta de DC...dupa ce se apucase de investigatii cu Protopopeasca si vreo 4 luni a facut tratament cu naturiste...a renuntat la orice speranta, nu mai intra nici pe forum si nu mai vrea sa discute subiectul bb!!! E adevarat ca ei au probleme mari amandoi dar....o sansa cred ca tot ar exista...dar ea NU si NU! Nu mai vrea sa intre pe DC pt. ca nu mai vrea sa discute despre, citez: "copii pe care eu nu o sa-i pot avea niciodata". Ce ma fac eu cu fata asta? Cum o conving sa mai incerce??????? Si, Doamne, ce mama buna ar fi!!! Stiti voi vreo metoda eficace de convingere? Uff...zau daca stiu cum s-o mai abordez.
Iepumic 
nasha_4as spune:
iepumic,si eu sint in aceeasi situatie,numai k eu am...38 de ani,doar
citesc ce scrie pe forum,aflu noutati,si atit,nu am intrat niciodata,pentru k partial mi-am pierdut speranta.PARTIAL!
carmen94 spune:
Salutare!Salutare!Ce mai fac cele mai frumoase,cele mai tinere si cele mai optimiste fete??!?Eu vreau sa va spun ca sunt in perioada fertila si dam cu prestatul cat putem de mult!
.eeeeeeeeeeee! si apoi vine perioada aia naspa cu intrebarea:s-o fi prins?!?!nu s-o fi prins?!?!dar dah! am invatat ca trebuie sa am rabdare.
crinuta 71.imi pare rau ptr. pentru prietena ta!
epumic eu cred ca nasica ta isi va reveni curand din starea asta.am patit-o si eu....eram tare depresiva si nici nu mai vroiam sa aud de copii,dar mi-am revenit si am luat-o de la capat!
Va pup pe toate!!!!
carmen
Ioanatugs spune:
Carmen 94 da-i bataie
si sa
nu-ti fie frica de perioada de dupa
aceea, trebuie sa fie si mai frumoasa,
pt. ca astepti ceva ce v-ati dorit
imperuna si cine stie? Poate iese
cu ochisori! Eu tin pumnii stransi!
Cu drag Ioana Tugs
Liana30 spune:
oooooo lume nou..lume nou pe la noi babutele![]()
bine ai venit pe la noi nasha_4as

vaz ca esti olteanca de'a mea
..sa nu ma faci fatooo de ras ca te bat sau te bag stii tu unde imediat..auzii tu??????
iauzi la ea..PARTIAL????????? pai atunci mai e o speranta sa te aduc pe linia de plutire nu??????hai fatoooo capul sus..da mana la mine si INAINTEEEEEEE... cu mine vei reusiiii!!!
daca nu crezi intreaba fetele de pe aci..si ai sa vezi..ca io nu mint!!!
fetelor o mana de ajutor va rog...
iepumic daca te pot ajuta cu ceva cu cea mai mare placere..ia trimite'mi mama mie o adresa de'a nasei sa o trag io putin de urechi ca poate o conving io...stii ???incercarea moarte n'are![]()
carmen stii nu?? pumnii sunt stransiii!! stransii!!
crinuta IOANA

Avaloaneeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Avaloaneeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
AVALOANEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
Avaloaneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeedaca nu apari nu ma mai opresc..
IULIA vrei sa tip si dupa tine????
"Nimic nu-i imposibil!"
honeypooh spune:
Buna sa va fie inima !
Se poate, se poate, dar trebuie sa recunosc un lucru : organismul meu s-a refacut mai greu dupa al doilea ( la 37 ) fata de primul ( la 26). In plus, cezariene amandoua. Si si mai in plus ? Placenta de 6,5 Kg - implicit hidramnios ( prea mult lichid ), de ma faceam verde de cate ori imi spunea Dr. ca cica malformatiile la copil sunt cauza !!!!!
Slava Domnului BB este ffffff bine ! NU VA PIERDETI SPERANTA ! Doar aveti grija sa va faceti TOATE testele, inclusiv amniocenteza. FF Important !