Aspirante peste 30 ani (femei care stiu ce vor)- 9
Raspunsuri - Pagina 10
Moniland spune:
Ioana, imi pare tare rau
.
Eu sunt convinsa ca odata si odata fiecare dintre noi va avea copilasul ei. Depinde de noi cat de tare si mult putem sa luptam.
Monica
honeypooh spune:
He He He fetelor ..... Nu sunteti singurele, si cu siguranta niciodata nu e prea tarziu !Iaca subsemnata, "de par example", ca desi am unul de 11 ani, m-am gandit ca inca unul nu strica ... Si uite asa m-am procopsit, de de vreo 3 luni nu mai dorm noptile, ca de - BB cere de mancare !!!!! Si n-am "decat" 37 impliniti. Asa ca, fetele mele si dragi mamici, spor la treaba !
Liana30 spune:
honeypoohbine ai venit

si felicitari mamico..uite ca se POATE!!!!!
BRAVOOOO

"Nimic nu-i imposibil!"
Ioanatugs spune:
LIANA30 merci pt. halba de
optimism. Am bautooo...pe
toate![]()
...pupici
HONEYPOOH bine ai venit printre noi!
MONILAND ai dreptate, si eu cred ca
de noi depinde si ca odata si odata
vom rade de zilele triste.
Cu drag Ioana Tugs
IULIABRAILA spune:
honey dear, brava fata mea!
ne-ai dat o mare incredere la toate(dar mai ales mie). iote ca se poate.
fetele, va pup, liana, gabelele, ioana, pupici pupici
meyy, da avalon ce face bre? ce ne pregateste ea?
si elise? AVVVAAAALOAAAANEEE, ELISEEEEEEEEEEE, mi-e dor de voi, unde sinteti?
crinutu, da tu ce faci mama, unde ai dezertat?
IULIA
georgi75 spune:
Aaaaaa, mai vreti exemple?
Nu e cazul meu,dar am o vecina care a nascut la 41 de ani.Stiti care e culmea culmilor?Cu un an inainte infiase o fata.Si apoi, deodata, s-a trezit gravida.
Vorba englezului:"never say never"
PS: Imi cer scuze ca m-am bagat asa in vorba dar vreau sa va zic ca sunteti admirabile toate in lupta asta a voastra crancena cu tratamente si controale samd.
Recunosc ca Liana m-a adus prin zona cand m-a invitat la un chef pe-aci(stiti voi care
).Dar de atunci v-am citit mereu.
Si mai vreau sa va mai zic ceva.Nu stiu ce probleme aveti fiecare, dar la noi in Slatina este o doctora f. buna , tanara, cu aparatura super.Am deja trei prietene care au bebei datorita ei(dupa operatii si tratamente prin Bucuresti si chiar la voi in Craiova).Una a nascut chiar azi un baietzel
.
Daca vreti mai dau detalii.Si facem cumva sa ajungem la ea.
Eu oricum mai intru pe la voi sa va citesc.Promit ca nu mai scriu daca v-am deranjat
Si o ultima observatie: VOI CHIAR MERITATI SA FITI MAMICI!!!

Zambeste!Maine poate fi mai rau.
Georgiana-mami de Stefania(2,2 ani)
Avem siPOZE
IULIABRAILA spune:
merci georgi!
poate daca nu reusesc cu noul meu dr voi apela la tine si asta incepind cu luna mai cred.
asa ca fii aproape de noi, daca nu noi tot dam peste tine.
IULIA
Liana30 spune:
georgiiii ca de obicei esti o dragutza...multumim fatoooo..asa nu ma face de ras,,,bravooooo..
meyyyy noi oltencele avem un suflet asa mareeeeeeee si il impartim cu toate...
te pup fatooooo!!! si sa stai mai mult si pe la noi..ca io te iube mult...esti binevenita!!!
"Nimic nu-i imposibil!"