Simptome (de sarcina)!!! - 11
Raspunsuri - Pagina 9

Liana30 spune:
moamaaa ce mai aflai azi..stai asa sa notez..asta e bunaaaa!!!
bunaaa!!!
si io zic tot ca asi,,,fa un test de sange si afli...
"Nimic nu-i imposibil!"

IULIABRAILA spune:
chiar ca-i tare cu gemenii.
cum bre, nici daca sint multi nu se vad, nu se simt?
cum doamne, da cind?
nu, mai asteapta putin si cam prin mijlocul lunii, daca semnele astea mai sint, repeta testul de sarcina.
ne mai auzim
IULIA

annitha_cl spune:
Nu stiu ca sa mai cred, pe cuvantul meu... Pe voi va citesc zilnic si ma bucur ori de cate ori o aspiranta trece la burtici si ma rog ca in curand toate sa fiti acolo... Eu sunt debusolata si suparata rau de tot si parca nici nu-mi mai vine sa vreau un bebe....dar e ceva din mine care nu ma lasa sa nu ma stresez...
La fiecare test negativ ma doare din ce in ce mai tare si mereu imi spun ca e ultimul...dar in fiecare zi mai dau o tura pe la voi sa vad ce mai faceti si-mi amintesc cat de mare e dorinta asta...
Ce ma deranjeaza este faptul ca de ceva timp sunt foarte sensibila, plang din orice si uneori chiar fara motiv oare ma indrept cu pasi repezi sau lenti spre ospiciu?
Maine va spun ce temperatura am mai avut si cred ca daca e tot 37 imi iau picioarele la spinare si ma infiintez la nenea doc. Pe bune, il bat daca imi spune ca e prea devereme...
Va pup si pe maine cu vesti bune de la voi
Cristina

annitha_cl spune:
Ma bucur ca v-am facut sa zambiti in inocenta mea...dar nu mai stiu ce sa cred....Va mai dau vesti maine si sa nu radeti de mine dar pe cuvant daca inteleg ce-i cu temperatura asta....

Liana30 spune:
mey anitha ..noi nu radem mama de tine..radem de cine ti'a zis poanta aia..
doar tu singura ai spus ca ne citesti pe noi..adica noi...nu????
deci stii multe!!!! multa!!! nu de noi!! noi!!!
de simptome!!! da!! da!!!
io zic sa nu mai astepti si sa dai fugutza la dc...
aaaaaaaaaa pai daca ti'a venit pe 28.03..apaiii asta insemana ca ai avea..eiii ce draku zic io..ce sa ai..pai spunene muica si cand ti'a venit luna trecuta....ca sa te ajutam mai bineee!!!!
"Nimic nu-i imposibil!"

Ioanatugs spune:
BUNA FETELOR ! Da m-ati cautat
nu gluma. Am venit!! Dar fara
vesti! Mi-a zis sa mai astept
cateva zile si apoi sa fac un
betaHCG , ca de test e prea devreme!
Astept ce sa fac !
Pupici LIANA30,IULIABRAILA,BUBULEANA
si la toate fetele de pe aici
Cu drag Ioana Tugs

Liana30 spune:
atunci asteptam..IOANA
apropo mai repete'i babiii cand ai facut IA??
ca a uitat babutza!!!
"Nimic nu-i imposibil!"

Bianca B spune:
quote:
Originally posted by annitha_cl
Pe scurt :de doi ani incerc si eu sa am un bebe dar nu prea vrea sa apara, nu am facut nici teste de fertilitate si nici un alt fel de test... si acum intrebariele:
1. credeti ca este posibil ca cm sa vina peste sarcina?
Annitha stiu ca se poate, mama mea a patit-o cand a ramas cu al 4-lea cand a avut CM de 2 zile peste sarcina. Mereu face glume pe seama asta caci nu mai vroia alti copii asa ca atunci cand a descoperit, aprope de 3 luni, nu a mai lasat-o inima sa intrerupa sarcina. Poate n-ar fi rau sa faci un test de sange. Si faza cu gemenii o stiu si eu desi nu pot sa-mi explic de ce - aviz ... va simtit voi, nu tre' sa dau nume

Bianca

Ioanatugs spune:
MEGBENG bafta multa!
Sa fie cu ochisori!
LIANA30 ma intrebi si fugi?
Unde esti!
Vai fetelor ce galerie frumoasa ati
facut pt. noi! Multumim frumos!
Abia acum am citit toate mesajele.
N-am avut eu rabdare si m-am dus ca
nebuna la dr. mea, care a si ras.
A zis ca e prea devreme sa vada ceva.