Simptome (de sarcina)!!! - 11
Raspunsuri - Pagina 8

carmencyta spune:
megbeng:sa dea d-zeu sa fie cu ochisori.
tinem pumnii.uite fac si galerie.
hai megbeng

bubuleana spune:
megbeng: aolica, fataaaaaaaaaaa, pai la ce simptome ai, mare mi-ar fi mirarea sa nu fie cu ochisori!!! dar linia aia de la pubis io stiam ca apare de-abia prin luna a 6-a!!! m-ai lasat paf cu semnele tale!!!
si cu mersul pe jos, si cu pipi-ul si cu starea speciala!!! fataaaaa, tu esti
hai, fa testul ala si da-ne vestea!!! iti tin pumnii!! dar daca n-o sa iasa cum vrei, stii bine ca mereu e o luna urmatoare!
bubuleana

bubulina1 spune:
Fac si eu galerie pentru megbeng Te asteptam cu testul pozitiv!!!!
Speranta moare ultima!

Liana30 spune:
moamaaaaaaaa megbeng deja incep sa beau
haiiiii megbeng..haiiii
"Nimic nu-i imposibil!"

IULIABRAILA spune:
megbeng, deja sint lamurita cu tine- URRRRAAAAAAAA!!!!!!!!!iote ca se poate, sa-mi dau una si sa imi revin .
ioanaaaaaaaaaaa, ce faci fata de ne fierbi atita?
unde-i doctoru ala al tau? la paris? vii mai tirziu sau ce?
IULIA

Liana30 spune:
IULIA..ai inceput?ca io trag la greu
IOANAAAAAAAAAAAA.HAI FATOOOOO..vinooo odataaa..meyyyy stati asa fata se duse cred ca la cab si dc are dupa ora16 cab..
ok..ok.mai asteptam..o ora..dar daca nu apari,,,venim toate dupa tine...
"Nimic nu-i imposibil!"

annitha_cl spune:
Buna ziua tuturor aspirantelor si mult succes pentru ca luna aceasta sa fie cu ochisori la toate! Eu am niste nedumeriri (poate de om prost, poate normale) dar care ma cam termina...poate ma puteti ajuta voi...
Pe scurt :de doi ani incerc si eu sa am un bebe dar nu prea vrea sa apara, nu am facut nici teste de fertilitate si nici un alt fel de test... si acum intrebariele:
1. credeti ca este posibil ca cm sa vina peste sarcina?
2. am temperatura bazala de 37-37,03 grade de trei zile iar ciclul a fost in perioada 28.03-30.03.2006 si de pe data de 30.03 aceasta este temp mea bazala...
3. nu am simptome in afara de o mica greutate in burtica si uneori mici stari de greata dimineata.
4. ar mai fi ceva...ma simt obosita (eu am pus asta pe tema stresului si a surmenajului) in plus nu prea mai pot manca (nu-mi este foame) decat de la mc'donald.
5. Si partea cea mai interesanta este ca am facut test de sarcina si este negativ dar cineva mi-a spus ca la sarcinile de gemeni testele de sarcina pot iesi negative si cum eu in familie am gemeni....
La doctor ajung abia sapt. viitoare si nu stiu ce sa mai cred.

asi spune:
Asta cu testele de gemeni ies negative m-a dat pe spate.pai daca sunt gemeni se secreta mai mult hormon hcg deci ies muuuuuuuuult mai pozitive.
Eu zic sa faci un test de sange ca dupa simptome as zice ca esti dar testul de sange in faza asta e mai sigur si decat ecograful.Daca e sarcina e mica si poate nici nu se vede.
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Evenimentele importante
Razvan