Simptome (de sarcina)!!! - 11
Raspunsuri - Pagina 10

IULIABRAILA spune:
ioana fetita mea, este cam devreme mai, asta ca te obisnuiesti cu ideea cu asteptatu.
toata lumea zice, fa si tu odata ca noi bre, ca n-o fi foc.
si DISTREAZA-TE, vezi ca au inflorit pomii, plimba-te da nu tare pe jos, cu sotu, de minute, zimbiciti unu la altu, asa de prosteala, ca-i bine tare........ce bine, ce bine
drakuuuu, unde sa-ti zic ce patii io si cu slabutu azi?(este sicret si-i naspa nu cu noi cu fieru...deh, ca la tine fata cu calimanestiu, sau n-a fost pe bune?)
striga tu pe asta mica si leoaica, IULIA

Liana30 spune:
ia ziii IULIA ce patisiii?se indoi fieru???
ziii ca sunt aci sau daca nu vino la noi la babe,,ca terminam draku toate subiectele cu vorbaraia noastra
IOANA mama atunci mai ai cateva zile...sau nu!!!
meyyyy pai tu zici ca ,,,,cu 2 saptamani in urma ai facut IA???????
aoleuuuu uite acu o prind pe dc...pai nu spune ea mai...stai ca nu zic.nika pana nu'mi zici..
adica pe 21 ai facut'o??
"Nimic nu-i imposibil!"

Dbunny spune:
Fetelor am venit sa va fac chemare
Lista noiembrie -decembrie inca e deschisa, poftitzi cu incredere, fara teama,
Lista la gretzuri ametzeli si vomitaturi o am eu...is in fruntea listei. Pe cine pun pe lista ? As pune dansatoarele celea mishto dar nu stiu de unde sa le gasesc !!
Pupicei la toate fetele
Dbunny 6+

Liana30 spune:
auzii la ea..aviz.. si da cu ochiu..
mey..meyyy fatoooo..mey Biancooooo..ai grija mama..incerci tu ceva..da nu tine vrajeala la mine...ai grija ca io simtz..mey da simtz imediat...tu nu iti revenisi fatoooo..si ne duci pe noi cu zaharelu???????/ha???????
ai de grija ca iau imediat batalionul si venim la tine si'ti tabacim ..
asiiiiii...
IULIA...
IOANA...
Avaloaneeee,,,,,batalion...bateleeee...sus..
1.2..3..1..2..3.....inainteeeeeee..spre Biancaaa
"Nimic nu-i imposibil!"

bubuleana spune:
annitha: cel mai bine ar fi sa dai fuguta la medsana maine dim pana in ora 12 si fa un test Beat Hcg si tot maine, pe seara, afli daca e alba sau neagra! testul costa 550,000 ... parca
Se poate ciclu pe sarcina!!! (apropos, cum a fost ciclu? abundent, rosu-rosu, cu dureri, fara??; si cand ai avut CM in feb??)
hai du-te maine la medsana si da-ne si noua o veste buna! tin pumnii
Ioana: pai de ce e prea devreme sa faci test??? io nu inteleg... la 14 zile ar trebui sa se vada la testul de urina, nu mai zic de ala de sange care iti spune clar si sigur daca esti sau nu; eu zic sa-ti faci maine un test de sange ca te doboara asteptarea asta! tin pumnii
bubuleana

IULIABRAILA spune:
BATALION INAINTE MARSSSSS!!!!!!!
la bataie inainte la .......alea alea inainte, noi in frunte mereu mereu...
si cu cintec:
"treceau batalioane romane carpatii,
la arme cu bb si flori,
ne-asteapta fetele si sotii
cu inima pe calculatooooooor"
se repeta refrenu.....IULIA

mexxa spune:
Fetelor imi zice si mie cineva ce inseamna lichid progestativ,...?.
Multumesc si va pup pe toate la rand................
poze
My baby

Liana30 spune:
mexxa daca nu m'am tampit io de tot..parca vazui mai devreme cum asi ii raspundea unei fete..sper ca nu tie...io inca mai caut ca nu gasiii nimik...
"Nimic nu-i imposibil!"

megbeng spune:
BUNA DIMINEATA!!! am dormit...4 ore!!!! nu-mi vine sa cred..si m-am trezit ca a sunat telefonu, nu de alta..si noaptea asta dormisem 8 ore...uf, sunteti ata de scumpe cu galeria voastra.....da sa nu va suparati daca va dezamagesc, da? ca eu nu ma supar daca mai stau pe aici cu voi..
o sa fac dimineatza test, da si daca e cu ochisori poate sa iasa negativ, data trecuta chiar in ziua 29 era f f vaga liniutza...imaginati-va ca m-am dus la farmacie si am intrebat farmacista daca e pozitiv sau mai cumpar unu', poate iese mai clar..a zis sa nu mai cumpar, ca e pozitiv, asa a fost si al ei..poate ies sa-mi cumpar si un termometru, sa mi-l var dimineatza, ca ala vechi se stricase..
IOANA, sunt cu pumni f f stransi!!!
Dbunny, m-a amuzat si...miscat f mult mesajul tau, ca lista inca e deschisa!!!
cu linia pigmentata...dupa cum stitit, sau mai bine zis dupa cum LIANA stie cel mai bine..sunt mama paranoiei, asa ca m-am gandit mai degraba la un dezechilibru hormonal...habar n-am, un hiperandrogenism, ceva (melutica, ce altceva???)
va pup si va tin la curent!
si, inca o data, multumesc frumos!
"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)